kommer du ihåg?

Skrivet 2010-01-31 Klockan 17:25:37

Den snygga sidan av oss, förr i tiden!
 



Kryckmongo

Skrivet 2010-01-30 Klockan 14:32:00

Grattis säger vi till mig som för första gången i hela mitt liv har skadat mig och nu bär det fram på kryckor.
ja, jag låg där på södervärns golvet och bara gapade och grät, fy fan vad ont det gjorde. Men inget hade tydligen gått av, det är jag riktigt glad över faktiskt!
Semifinal en minut kvar, matchen slutade 2-1 till gotland södra.
Tjejen som skadade mig hade verkligen stake, sket i det helt och gick inte ens till mig och frågade hur det var efter. Tycker jag faktiskt var dålig stil, hur gammal är hon egentligen. springer och gömmer sig?

Våran grupp var jämn, alla matcher blev lika, men orättvist slut. Hur kan man lotta sådant? även fast vi vann så tycker jag att det var dåligt. Snacka om att jag hade blivit sur över ifall vi hade förlorat, men då hade jag ioförsig aldrig skdat mig. vad brukar man säga, tur förtjänar man?



Grattis tönt!

Skrivet 2010-01-28 Klockan 17:05:21


16 idag då, grattis vännen!



Seasons in the sun

Skrivet 2010-01-28 Klockan 13:31:03

jaha ännu en lektion i datasalen, ska jobba med min biologi fördjupning. Jag skriver om min brors sjukdom.
Har precis gått igenom lite om nationella proven i svenska, det verkar väldigt svårt? känns inte som om jag kommer klara det. Nyss satt vi i korridoren och hörde på seasons in the sun. bjussar på den låten, men kan tyvärr inte höra den eftersom lärarna har tagit alla ljudkablar. Hoppas att det låter bra!



kiss by kiss

Skrivet 2010-01-28 Klockan 08:52:32

ibland bara hatar jag att bo nära skolan.. Nu sitter jag här i skolan och gör inte ett skit medans alla andra ligger hemma och sover. Det är så jävla nice alltså! Nu klagar jag idag igen, men man kan inte göra annat när man är i skolan.

Mary Kayn igår var jätte mysig, vi hade trevligt även fast jag redan hade varit en gång på hudvård.
Ikväll ska jag på spelar möte, så det blir ingen träning. Jag måste typ ut och springa men det kommer att gå sådär riktigt super, snöstorm... Det ger mig dåligt samvete.



vill ha dig

Skrivet 2010-01-27 Klockan 11:46:20

Jag får damp, Irene tänker köra ut oss nior ur datasalen för att datorerna inte räcker till. Syo-gubben har aldrig tid, jag är hungrig och längtar tills halv tre då skolan slutar.

Ska på Mary Kay hudvård idag och sedan ska jag även träffa Valdis för att skriva över mig till Endre Ungdom. Träningen blev inställdidag, vet inte varför. Men då behöver jag iallafall inte bli stressad. Ska kanske förbi almedalsbiblioteket också för att höra på en föreläsning om förintelsen, ska skriva en fördjupning om det iskolan så lika bra att gå dit.
Jaja, nu ska jag fortsätta med min biologi.



Take me away

Skrivet 2010-01-26 Klockan 21:46:30

Träningen inleddes med lite lekar som man gjorde när man var liten, mycket trevligt och roligt. En udda variant av svansleken och sedan en passningsövning och spel.
Jag fick reda på att jag ska spela i dalhem 3 på team sportia cup, jag blev förvånad trodde inte att jag skulle få vara med. Men vi ska inte ha Mårten utan vi ska ha Roger, för Mårten kunde inte ha alla tre lagen. Blev väldigt dåliga spel tider, tror att det ligger där runt 6 på morgonen, wiiho! Kom och kolla väl?

Nu ikväll ska jag iaf se PH. Missade igår, men jag vet typ allt som hände ändå. Den snygge Stefan åkte ut, men det finns som tur är andra snygga killar med i programmet så som Cristoffer och Cimon.
Godnatt!



Ljudet av ett annat hjärta

Skrivet 2010-01-26 Klockan 15:56:17

Jag har bråttom, men ändå slår jag alltid mig ner vid datorn. Vad har jag för fel? Jag har precis ätit lite och ska byta om inför träningen. Samling vid a7 kvart i fem, jag hoppas att det är inne. Det är iallafall vad jag har räknat med.. Hörs ikväll om inte annat, pusssss


är jag inne i någon Gyllene tider fas kan man ju undra!



already gone

Skrivet 2010-01-26 Klockan 10:44:26

Jahu du, jag sitter just nu i skolan. Det suger, vi har so MED JOHAN liksom.. Jag och Jennifer skulle egentligen göra alla kriterier till provet, men som ni ser så går det inte så riktigt bra!
Och sen har haf fått jävla kvarsittning för alla gånger som jag då jag har missat bussen, riktigt roligt! Jag hinner inte med det.

Träningen igår gick som den gick, men vad kan man förvänta sig när man inte har spelat på über länge. Jag blev iallafall trött och det var ju bra!
aj, men nu ska jag åter gå till skolan. Pussheeeej!



LEVA LIVET!

Skrivet 2010-01-25 Klockan 17:35:54

Sitter i Jennifers rum, har precis vart borta på stan. Köpte, ett par vanliga svarta jeans, en tröja och ett par svarta tjocka leggings. Nu chillar vi fram till träningen!



Du kan få mig när du vill

Skrivet 2010-01-24 Klockan 21:39:30

Tränings comeback imorgon i svart/gult då.



Love is my drug

Skrivet 2010-01-24 Klockan 16:12:03

Jag har precis städat, endre förlorade och snart ska jag in till stan för att träffa pluppan!



if i let you go

Skrivet 2010-01-24 Klockan 11:40:24

Ja, igår blev en trevlig kväll. Vi åt hemgjorda pizzor och gino till efterrätt. Emma hade lånat hem just dance spelet till wii, så det testade vi och det var faktiskt roligt. Fast ganska svårt, man fattar inte riktigt hur det ska kunna känna vad man gör ibland.
Jag och Elin såg hipp hipp hora när vi kom hem och snart ska jag åka in till stan för att kolla innebandy. Toppmöte ju. Sedan blir det kanske mat med elin och annica, även ibk-matchen. Ifall jag inte ska göra något med jennifer och dom eller bara henne, eller hur det var :)





Feeling

Skrivet 2010-01-23 Klockan 12:54:29

Endre U krossade Klinte med 19-0. Efter matchen blev det pastavagnen, nu väntar vi till klockan tre för att kolla på Endre. Sedan bär det av till roma och köpa present till syster och fixa till efterrätten för hon och jag ska ha lite kalas för familjen ikväll.
För det känner jag mig som en bättre människa än Jennifer fast även tråkigare, hon ska festa. Tihihi!

Tisen och Johnny fyller år föresten, till dom hälsar vi grattis jaao! :)



step up

Skrivet 2010-01-22 Klockan 23:31:14

jadu, kvällen har varit trevlig. Hade sällskap av Jennifer och Viktoria. Vi käkade på Tigris och spelade monopol, denna gång utan bråk! ;)
Vi har sagt hejdå och natti till Viktoria och nu ska vi sussa för jennifer ska spela match imorgon.
Natti Natti!



.

Skrivet 2010-01-22 Klockan 16:05:34

I'm sittin' here all by myself
just tryin' to think of something to do
Tryin' to think of something, anything
just to keep me from thinking of you
But you know it's not working out
'cause you're all that's on my mind
One thought of you is all it takes
to leave the rest of the world behind



if thats ok with you

Skrivet 2010-01-22 Klockan 15:31:46

Ja, snabba cash är nästan fullbokad, så vad ska va göra ikväll? Men vi ska iaf åka in till visby och se ifall vi kan ragga åt oss några platser. Annars blir det nog något annat roligt eller mysigt. 

 



Cinderella story

Skrivet 2010-01-21 Klockan 20:58:09

jag har haft en trevlig eftermiddag/kväll med pluppa. Hon var gullig och bjussade mig på kladdkaka med grädde. Blev en god pause i pluggandet!

Tack för alla garulationer!
Nu fick jag även pengar på strövet och bio kort. Nu slipper jag att betala bion imorgon :))



My day

Skrivet 2010-01-21 Klockan 14:02:50

Vad är det för dag idag?
-ja, det är Linneas födelsedag, hurra hurra hurra! :)



Shine

Skrivet 2010-01-20 Klockan 22:18:47

Run away, run away
But that won't make it any better
Run away, run away
And make tomorrow harder to live than today




tack

Skrivet 2010-01-20 Klockan 21:00:00

kom precis hem ifrån träningen, det hade blivit något fel på bokningen så blev endast en fjärdedel av planen och lite spring. Det var skit halt, jag drog på arslet ett antal gånger, undrar hur det kommer att gå imorgon(?)
När jag kom hem käkade jag pasta alfredo och nu väntar jag på att andra avenyn ska börja!

Fick även tränings schema hem idag för distriktslaget. ska bli roligt att komma igång där igen faktiskt.

Tack till Sara också som har fixat min design.



a lonely september

Skrivet 2010-01-20 Klockan 15:25:02

nu sitter jag och jennifer hemma vid mig och lyssnar på plain white t's så jävla bra! :) ikväll blir det träning och annars så vet jag inte vad jag ska hitta på.
Andra avenyn börjar också ikv, onsdagar istället för tisdagar. då blir det ännu en bra dag med ett teveprogram!



.

Skrivet 2010-01-19 Klockan 20:47:29

hmm, såg att förra inlägget blev lite konstigt. Men det skiter vi i, så kan det gå när man har bråttom!

ja idag var det då tisdag, så träning i slite. har flyttat fram träningen en halv timme så vi tränar en och en halv. Fick reda på det först kvart över 4 och då var det en halvtimma kvar tills det var samling vid a7, men jag hann!
Träningen för mig gick så jävla dåligt.. Vi gjorde fett jobbig tävling på slutet, mina ben fick kramp och orkade inte springa typ, men jag klarade det. ja, det blev helt enkelt en piss träning.
Men tur att det finns upmuntran, åt ett litet mål på max (a) sedan blir det PH. Min kväll blir nog bra ändå.
Pusss





tisdag

Skrivet 2010-01-19 Klockan 16:09:19

idag i skolan råkade vi sitta över 5 min, så viktoria och erica höll på att missa bussen. Vi satt inne i en sal och lekte lite med datorn, och skrattade allmänt mycket.
När jag kommer till pressan står viktoria där, hon ska till hemse till camilla. hon får följa med mig hem så länge och vi äter lite lätt. Nu är det snart träning, uppdaterar efter!
Pussen



paradise

Skrivet 2010-01-18 Klockan 21:09:39

idag är det då måndag för er som har missat det, och vad innebär måndagar? Hela två avsnitt av PH! om man ser det i den synvinkeln är måndag och tisdag de bästa dagarna i veckan. men i övrigt så kan jag faktiskst inte hålla med. Men nu ser vi iallafall fram emot att klockan ska bli tio och det u n d e r b a r a börjar.





åh, vad jag längtar.

Skrivet 2010-01-18 Klockan 15:57:12


jag hade en jävligt bra sommar och jag vill ha sommar nu, tänk midsommar, stångaspelen, värmen och allt.
 GE MIG! GE MIG! GE MIG!



18 jan

Skrivet 2010-01-18 Klockan 14:58:08

När jag kom hem idag så var det ingen hemma, jag som skulle med till sjukhuset idag? aja, jag har inte en aning om vart dom är men jag tror att dom har åkt och pratat med någon läkare eller liknande.
Pratade precis med elin i telefon och vi bestämde vad vi ska köpa till emma i födelsedagspresent hon fyller faktiskt år idag. så grattis säger vi till henne.

Jag liggger just nu i sängen och orkar inte riktigt göra något speciellt..zappade runt lite på teven och såg att twilight snart skulle gå, ska nog kolla på den. jaja, update later. Pusshej!


Grattis syster!



söööööndag

Skrivet 2010-01-17 Klockan 17:27:42


Gud vad vi hade problem med våra klänningar, dom var förstora och man kunde inte ha bh under. Kan man sluta garva åt tjejen som sjunger, neej?
ps, mina ögon var flummiga, jag redigerade dom så det såg typ ännu dummare ut, men det gillar vi! :)



Jag tycker om pappas skorta, inte för att den är snygg. Men den är så mysig och skön. Glöm att han får tillbaka den, min nya myströja! :))



hellu

Skrivet 2010-01-17 Klockan 15:37:51

ja igår var det då fest, det var faktiskt riktigt roligt. Jag tog en sväng om med jennifers pappa bland annat och så. träffade lite roliga folk och även lite andra mindre roliga. memen. Jag sov på en madrass med sandra och så sov även sandras syster och hennes kille i rummet. men nu äe jag iaf hemma och ska plugga, det går inte så bra för jag fattar inte engelska men viktoria ska hjäla mig nu :)
Puss



cowgirl

Skrivet 2010-01-16 Klockan 13:49:32

Snart dags att brumma in till stan för att hämta en klänning till 50års festen ikv, sedan blir det till ekeby och fixa sig och bestämma kläder. Får se ifall jag kan uppdatera något mer, annars kanske det blir ett nattinlägg, vi får se. Ska iaf ha med kameran så bilder kommer, pusshej!

en gammal bild.



break your heart

Skrivet 2010-01-15 Klockan 19:25:37

Jag vet att alla ska typ ut ikväll och göra en massa roligheter, men jag orkar faktiskt inte. Ni får tycka att jag är tråkig, men jag är annars alltid med på allting och då kan det vara skönt att bara skita i allt ett tag och inte bry sig om något. Bara ligga framför teven i mysiga kläder med något onyttigt i handen.
Jag har satt på mig pappas skjorta, leggings och linne. Tänker masa mig till affären och vara riktigt onyttig ikväll, även fast jag helst av allt skulle vilja ränsa bort allt onyttigt ifrån mitt liv.
TJING



fredagkväll

Skrivet 2010-01-15 Klockan 18:35:42

kom precis hem ifrån staden, har handlat brun utan sol och ett vitt linne till 50 års festen imorgon. Hade sällskap av Cecilia, hon köpte en tröja och lite. Men nu ska jag försöka göra något nyttigt!



torsdag

Skrivet 2010-01-14 Klockan 15:41:39

blev ingen uppdatering igår, var trött och orkade inte. Men nu kommer en kort sammanfattning av gårdagen.
Jag var då i skolan som vanligt, hände väl inte något speciellt. Vi slutade vid halv tre, så jag och viktoria gick till bussen vid tankvärt som gick vid tjugo i. När vi kommer dit står Carolina där, hon hade smugit iväg i förväg. hihi, jag och viktoria gick och åt mat på Donken, där träffade jag Mårten (a-lagets tränare) lite pinsamt, men han åt ju också där innan träningen? (a) ja, sen mötte jag upp Johanna och vi gick och kollade lite i affärena innan vi gick till A7 för att få skjuts till träningen. Träningen gick helt okej, trodde jag bröt tårna och inte skulle kunna träna idag men nu gör det inte lika ont längre :)

Men nu ska jag skriva min engelska läxa och sedan blir det träning. Första fysen med mitt eget lag och nya tränaren. Hoppas att det blir jobbigt och mycket folk på träningen.
PussPuss



jajemän

Skrivet 2010-01-12 Klockan 21:23:22

idag är den en månad sen jag fick världens hemskaste telefonsamtal, en månad sen jag drabbades av panik och visste inte ifall jag skulle gråta eller kunde gråta? en månad sen du opererades. Det kommer att ta tid, men vi ska vara vid din sida! i miss you ♥

kom precis ur duschen, jobbig träning idag. Blev först lite passningar och andra övningar, sedan match och styrka. Mamma och pappa hämtade mig på a7, jag åkte med Hanna ifrån slite. Påvägen hem sprang jag införbi maxi och köpte pasta-sallad. MUMS! Nu ska jag plugga lite fysik fram till PH.
Puss väl.



skolan

Skrivet 2010-01-12 Klockan 14:13:54

Ja, då var skolan nästan slut idag igen då. Dagen har gått väldigt snabbt, vi har haft gympa, sedan två lektioner och egendag. (alltså när man bestämmer själv vad man ska göra för något) det är najs! men vi har inte gjort så speciellt mycket, gjorde några tal i matten. Vi fick även något kuvert om att man ska välja linje, jag har seriöst ångest! :o jag vet inte vad jag ska välja och kommer inte att kunna bestämma heller tills 10 februari och sen får man tydligen inte ändra sig av våran syo-gubbe.. hjääälp?

Nu sitter vi typ bara i skolan och väntar på att klockan blir tre, då vi får gå hem. blir lite pluggande idag hemma, måste göra klart matten och sen plugga till fysiken. Ska tydligen ha typ glosförhör på några bilder? Men jag vet inte ifall jag hinner för det kanske är träning ikv? Aja, nu ska jag kolla runt lite. Pusshej!



Panik, störd data och PH

Skrivet 2010-01-11 Klockan 22:15:26

Jag skrev nyss ett inlägg men min dator är inte på min sida idag och valde att stänga av internet. Jag tycker inte om min dator. Men jag har tur det är PH ikväll och det piggar upp mig! :)

jag hade typ värsta panik-attacken nyss, fick värsta impulsen och började städa upp i mitt rum. har ni inte fått så någon gång att man bara får panik när man ser på allt, en enda stor röra. Jag tog iaf tag i lite och mitt rum var även stekande hett (tänk om det var det ute..) så jag fick ryck igen och öppnade mitt fönster på vidgavel och satte på mig en stor sov t-shirt och gick ut i köket och tog ett äpple. hiiuuh, jag är lite störd ibland(?)

nu är det paus i PH, men det börjar nu igen så. SEE YA!


OMG, SÅ KUL!

Skrivet 2010-01-11 Klockan 18:12:06

Ni måste kolla!!



snyggingar

Skrivet 2010-01-11 Klockan 15:27:23

Heeeeej!
Nu har jag varit hemma ett tag slutade typ lite innan 2 idag. Viktoria är här men vi gör inte något speciellt ska nog äta något, hennes mage kurrade precis. tihi, om vi har något hemma förstås.
skolan rullade på som vanligt, efter lunchen så rusade dagen bara förbi. Sköööööönt!
jag längtar till helgen, då ska jag och viktoria iaf åka och spela hockey och hoppas att flera hänger på! :) jag har kommit på att vi faktiskt har blivit duktiga flickor, vi håller oss inne på helgerna. Eller?
Puss



skolan

Skrivet 2010-01-11 Klockan 08:34:49

God morgon!
Då satt man i skolan igen då, har fysik. Skulle egentligen göra någon krokodil sak men jag fattar inte så jag sitter inne på facebook och så skriver jag här ist :)
Men updaterat efter skolan, ha en braau dag!


läskigt?

Skrivet 2010-01-10 Klockan 19:45:16

Jag eller elin har paranormal activitys? inatt ramlade en hjälm ner som låg på en hylla i hallen och vi hade precis varit och kollat på den filmen. Snacka om läskigt, jag vaknade bara till lite halft för jag var så jädra trött men elin vaknade helt och somnade inte på två timmar för att hon var så rädd. Jag dör ifall det händer något inatt igen, har jag en demon efter mig?

Nu är jag hemma i roma igen, åkte hem efter endra matchen. Elin följde med, vi har käkat och så. Sedan gick vi till affären och köpte tutti frutti rings och sitting bull glass :) Nu väntar vi på att en annan del av köping ska börja, sedan blir det Johan Falk tror jag.
Puss och Godnatt



visby

Skrivet 2010-01-10 Klockan 12:10:21

Filmen igår var riktigt läskig, jag var riktigt rädd. Fast den var lite dryg emellan åt, men när det väl var natt och sedan i slutet så var det lite fart på den. Jag blir rädd för filmer men jag klarar ändå av att se dom, fast jag skulle tycka att det var jävligt läskigt att vara ensamhemma (det tycker jag även annars ibland) så det skulle jag aldrig vara. Och absolut inte sova själv. Men jag kan avböj iaf Viktoria för att se den, du skulle dött.

Hihi, nu vaknade jag precis och jag ska fixa mig för att gå bort och kolla innebandy. BYE



full fart,

Skrivet 2010-01-09 Klockan 15:32:43

Jag kom hem ifrån staden för en stund sedan och om en halv timme är det dags att åka in igen för att kolla innebandy och bio. Jag och min syster ska kolla på paranormal activity.
Innan jag åkte hem var vi och kollade på hockey i ishallen, det var BJ som spelade tror jag. Vi följde med Jennifer som skulle kolla på sin pojkvän.
Men nu måste jag göra mig iordning, ska sova istan inatt igen så jag vet inte ifall jag kan uppdatera så mycket. Men jag gör det så fort jag kan.
 Puss


sååååå, fin!



hejhopp

Skrivet 2010-01-08 Klockan 23:42:07

Nu har vi käkat och spelat lite spel, nu ska vi lämna Viktoria vid Simon. GODNATT 



that don't impress me much

Skrivet 2010-01-08 Klockan 16:02:49

Helt otroligt fan, jag var inte trött imorse när jag vaknade? Men nu är iaf första dagen på vårterminen avklarad och vi ska tydligen snart börja ha nationella prov. Jag är faktiskt inte ett dugg nervös, det är inte likt mig men man kan ju inte annat än vara glad för det :)

Viktoria är här nu och vi ska senare in till stan och mysa lite med tjejerna. Vi ska vara hemma vid Jennifer H och laga tacos och kolla på någon film och let's dance kanske?
Hoppas att ni får en toppen kväll för det ska jag ha. Puss



juste

Skrivet 2010-01-07 Klockan 20:01:06

Det är torsdag idag inte söndag.



Oiski! Poiski!

Skrivet 2010-01-07 Klockan 13:15:53

Helt plötsligt när vi ser på tarzan börjar jag tänka på oiski poiski, det kommer ni väl ihåg? det där teve-programet med en massa djur? Jag älskade verkligen det när jag vara liten och jag kunde inte komma på vad det hette så var tvungen att springa in till datan och söka på youtube. Jag gissade på Noahs ark, men sen då kom det inget så jag sökte på oiski poiski och då kom det fram. 
Noahs Island


Fanns tyvärr inget svenskt.


ring my bells

Skrivet 2010-01-07 Klockan 12:18:26

Godmorgon!
Galet trevlig kväll igår, vi klädde ut oss och dansade och spelade in lite roliga videoinlägg. haha, smakprover kommer kanske senare.
Nu är det sista dagen innan skolan börjar och jag är inte ett dugg tagg till det ska jag berätta. Jag har försökt vända om dygnet, men det har inte gått något bra.. Det återstår och se hur död jag är imorgon när klockan ringer senast klockan 7. gud, jag kommer aldrig att orka.
Idag vet jag inte alls vad dagen har att bjuda på, just nu sitter jag vid viktoria och jag vet inte när jag blir hämtad. Egentligen skulle jag gå på Sumba idag (den där dansen som går på tv-shop) men jag sov vid viktoria så då visste jag inte hur jag skulle komma dit. Men det får jag testa på någon annan gång.
Men nu ska jag vara social med viktoria, håll utkik efter videoinläggen!
TJING



Sexiga hockeyspelare i slite,

Skrivet 2010-01-06 Klockan 18:37:43

Jaa, då var vi hemma vid viktoria igen efter hockeymatchen i slite. Wiiho, vi var så jävla bra! Tacklade bort alla och vann matchen stort (?)
Snart blir det pizza och film!


Vi bjussar på några sexiga bilder!



grait

Skrivet 2010-01-06 Klockan 13:28:52

snart är det dags för mackisar och köttbulla, hihi. Men just nu plockar jag upp lite på mitt rum som ser ut som ett bombnedslag till lite gammal raggar musik. Det gillas!
men somvanligt kommer det alltid reklam, det gillar vi då inte. Kanske värt att köpa premium? eller allt gratis är bra! Vi kör på gratis.
Efter maten ska jag fixa mig lite, plocka ihop skridskor saker och badgrajja sen ska jag åka till viktoria! :))



6 januari

Skrivet 2010-01-06 Klockan 11:46:26

Gomorron allihopa!
Jag mår lite konstigt idag, jag vet inte om jag är trött eller pigg. inte om jag är hungrig eller mår illa. Jag mår alltså helt konstigt, något som växlar från varje minut typ.

Idag blir det nog hockey, mat och bad balja. Jag är så sjukt dålig på hockey så att det inte finns, men det är roligt iaf så det bjuder jag på. I visby ishall får man typ inte ha klubba idag så vi ska åka ända ut till slite. Men jag längtar tills vi ska åka hem igen och käka gott och bada balja.
Jag har inget vettigt att skriva så, hörs senare..


hihihi

Skrivet 2010-01-06 Klockan 00:12:06

Verkligen viktoria humor!



tiden väntar inte på någon.

Skrivet 2010-01-05 Klockan 23:02:49

dagen har varit fullspäckad kom hem just och nu sitter jag och kollar på PH, det får man ju inte missa.
jag städade först idag, sedan packade jag iordning mina fotbollssaker i stress. Efter åkte vi in till stan och jag åkte förbi maxi och köpte en sallad, sedan in på sjukhuset till min bror. Jag kunde verkligen inte äta där, jag kunde inte få i  mig maten det säger bara stop. Jag tycker inte om sjukhus, det är så hemskt att vara där, jag får typ panik. Jag såg Danne och han var läskig, det är hemskt att säga det om sin egen bror, men hans blick var alldeles seg och han pratade som en robot typ.. Han satt bara där och hängde med huvudet och sedan höll han på att somna så att vi var tvungna att köra in han och så fick sjuksystrarna hjälpa han isängen. Han somnade som en stock stackarn, han orkar ingenting. Han sitter där och surrar om saker som kanske har hänt för flera år sedan och att han ska hem typ. Jag undrar om han har en aning om vad han har varit med om..

Sedan var det träning i slite, det gick helt okej. Jag och några ska kanske ska gå på träningsdans på torsdag. Jag tycker att det verkade vara riktigt roligt :)) 
Åt rikligt och gott vid farmor och farfar efter träningen, nu blir det duschen. 
Puss 



på god väg..

Skrivet 2010-01-05 Klockan 12:45:49

jag höll mitt löfte, nästan iaf. Jag ställde klockan på halv 10 men jag orkade verkligen inte gå upp då så jag flyttade fram larmet en halvtimme. Men då gick jag upp iaf. Sen idag har jag redan städat, duschat och käkat frukost för en gångs skull. Jag ska nog snart åka in till bror för första gången, jag är faktiskt lite nervös..?
Sen senare ikväll blir det träning första gången efter julcupen.

Aja, jag uppdaterar senare hade typ inget att skriva.



turn it back, please.

Skrivet 2010-01-04 Klockan 23:36:07

jag måste vända tillbaka på dygnet, men det går inte? skulle aldrig kunna somna nu coh klockan är liksom halv 12 redan? Men jag har kommit på en idé jag går och lägger mig sent och sen upp tidigt, då kommer jag vara trött imorgon. Om jag orkar gå upp som jag inte kommer göra, men det måste jag ifall jag ska hinna med allt imorgon. Först ska jag städa resten av mitt rum, hälsa på bror på sjukhuset, kanske åka skridskor och sedan träna fotboll. Fullspäckad dag, oh ja!

Jag har typ värsta suget efter att kolla på en gammal barn film, så det tänker jag göra. GODNATT!



JH

Skrivet 2010-01-04 Klockan 20:17:04

 
jag älskar dig min vän ♥



landet igen.

Skrivet 2010-01-04 Klockan 19:03:55

Shiiiiit vad bussen var seg påväg hem, men nu är vi äntligen hemma här i roma jag och jennifer. Man får lov att stå ut när man bor såhär på landet. (dock inte min vilja att vi ska bo här)
Min tur vände när vi var på stan, min mobil som pappa har lämnat in funkar igen, hämtade den förut. Det gick super vid Pip och jag fick lämna tillbaka skorna. (y) 
Vi ska nu kila iväg till affären, chippa och dippa you know sitter alltid fint i magen!
BYYYYYEEE

 

Linnea är en sötnos / Jennifer H



Grattis Linnea.

Skrivet 2010-01-04 Klockan 12:01:42

Jag har lika stor tur som jag har haft hela morgonen, farfar och farmor har redan åkt in. (dom svarar iaf inte hemma) Emma ska inte in förrens hennes träning börjar. Pappa är redan istan och mamma väntar på att han ska hem, sen ska dom in igen.. känns som om jag får vänta till 20 i 30. FAAAAN!


Godmorron

Skrivet 2010-01-04 Klockan 11:33:00

Natten var hemsk, jag kunde inte sova förutom en liten stund. Jennifer skickade ett sms till mig och skrev att hon inte heller kunde sova och att jag skulle försöka att ta en senare buss in till stan, och jag var mer än på.
Men nu är det såhär att nästa buss går vid 20 i 3, hur kan bussarna vara så sjuka i huvudet och sätta tiderna så dumt? ingen vid 12-13? ÅHHHH.
Så nu ska jag fråga Emma, Mamma, Farmor och farfar ifall dom ska in till stan. GUD LÅT MIG FÅ HA TUR IDAG?


18 dagar

Skrivet 2010-01-03 Klockan 19:19:11

ja då var man hemma igen efter att man hade vart och sett ibk matchen, åhh det var nervöst! Jag och jennifer stod och höll på att dö, först för att vi blev sura på några jävlar som stod brevid oss och för att vi blev så nervösa. Han nya killen var inte så mycket att hänga i julgranen nej, okej han hade ju fett press och hade typ inte tränat så mycket med dom eller så men jag tyckte faktiskt synd om han eftersom matchen var så mycket om 'han' och så blev det inte så bra för honom. Visserligen gjorde han ett mål och kanske någon bra passning men det var andra som var mycket duktigare! Det var iaf min åsikt. Matchen slutade iaf 8-8 även efter förlängning, ibk ledde med 8-7 tills det var två sekunder kvar, surt!

på mini-julen idag fick jag 800 kr och en plattång, jag är riktigt nööööjd :)
Ikv ska jag väl bara vara hemma kanske och sen ska jag in till stan imorgon. Först ska jag byta mina skor och sen så ska vi till PIP.


trött

Skrivet 2010-01-03 Klockan 11:07:30

pappa väckte mig vid tio imorse för att folk ska komma hit, jag orkade inte fixa iordning på så fick bli en boll och lite smink bara. Tänk att man kan vara så trött när man vaknar klockan tio, tänk när man ska till skolan?! jag kommer döö...

Ikväll ska vi kanske bada badbajla hemma vid viktoria, och sen typ kolla hockey eller något. Jag uppdaterar sen efter allt folk har gått här ifrån. BYYE! 


pizza och spel

Skrivet 2010-01-03 Klockan 00:38:32

nu är jag hemma efter en trevlig kväll men pizza och spel. Vi var hemma vid persson och så kom jonatan, simon och viktoria. Tack för en trevlig kväll!

Min dator hade inte lust att rotera bilderna, men det får ni leva med!



latmask?

Skrivet 2010-01-02 Klockan 17:19:02

Jag orkade inte städa hela mitt rum idag så det får bli en annan dag. blev färdig med tevebänken och spegeln och alla korgar jag har under spegeln. Så nu är det inte mycket kvar bara prishyllan och sängbordet. Det fixar jag kanske imorgon ifall jag hinner. Fast vi ska ha en liten mini-julafton för att mamma och dom var ju inte med när det var riktigt julafton så det blir det imorgon ist. med lunch och julklappsutdelning.

ikväll ska jag iaf hem till Jennifer p, eller det tror jag iaf. Vi har inte riktigt bestämt vart vi ska vara men vi ska nog spela lite roliga spel och kanske käka något gott? jag som skrev att jag skulle vara nyttig, men man håller ju inte alltid det man lovar.. (a)



Stäääääda

Skrivet 2010-01-02 Klockan 13:08:28

Jag sover verkligen bort hela dagarna, vaknade vid halv ett idag och jag som hade tänkt att göra nytta. Men det är bara köra i en högra växel istället då. ag tänkte faktiskt 'nyårsstäda' mitt rum idag och sedan ut och springa en runda. Känns som om jag inte har rört mig på åratal? och jag har ätit massvis med onyttigt, blir en runda sen när det börjar bli lite mörkt. Sedan hittar jag säker på något mysigt att göra och belönar mig själv att jag är så duktig, men dock ska det inte vara onyttigt idag. Kanske fruktsallad, låter inte det riktigt gott? :)
Nu är det dags att börja ifall jag ska hinna med något idag. 



hmm?

Skrivet 2010-01-01 Klockan 23:07:09

Varför är jag inte trött för? jag borde ju faktiskt vara det. Istället sitter jag här och degar vid datan och teven, jag vet inte hur många gånger jag har stängt av och satt på den här datan nu ikv, det är fan sjukt.
Nu ska jag kolla på någon gammal konstig film på teve som heter lilja, forever. undra vad det kan vara för något, den verkar sjuk.

Jag måste bara fråga har verkligen funderat på det, säger man nyår 2009 eller 2010? (nu är det säkert något snille som sitter och garvar åt mig för att det är helt själv klart? men vad säger man egentligen?)


hemmakväll

Skrivet 2010-01-01 Klockan 20:08:02

Chippa, dippa och snålvatten och jäkelskap. skön hemma kväll! (y)

p.s jag älskar dag-otto!

en lite svänglig låt jag hittade, hihi



tummen upp!

Skrivet 2010-01-01 Klockan 18:59:50

Jag hade i alla fall roligt igår! och då var det värt att städa hela dagen idag.
tack för att ni gjorde min nyår bäst!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!