30 september

Skrivet 2010-09-30 Klockan 09:36:47

torsdag och vi sitter här i skolan och väntar på svenska lektion. Vi har precis haft handel och imorgon är det prov på dem fem första kapitlena, hoppas att det går bra.
Gick upp tidigt imorse och duschade, fast jag är fan ändå pigg. Det kanske är bra att göra så? även fast det kändes som om jag aldrig skulle komma ur sängen.

Igår var jag iaf med viktoria efter skolan och vi var sjukt onyttiga, mer behöver ni inte veta. hihi. Efter träningen åkte vi hem till emil och kollade på idol och snackade en massa. Viktoria var tvungen att åka hem, jag och emil låg kvar i sängen och latade oss, typ en halvtimme innan kungarna av tylösand kom alice och hampus. Vi drack varm choklad och kollade på programmet, myyys. Sedan gick jag hemmåt för att sussa.

Idag har jag en väldigt stressig dag, imorgon med för den delen. hur fan ska jag hinna med allt? jag skulle vilja kunna dela mig i två delar eller typ skippa skolan, det hade vart så jävla bra!

NYGGIS, (bilden är tagen ifrån facebook..)


29 september

Skrivet 2010-09-29 Klockan 13:53:36

igår var vi på föreläsning, hjärnan styr spelet. det läskiga var att han typ kunde räkna ut hur man tänkte och så gjorde han så att man kom på sig själv. Men det var bra iaf och handlade mest om plus och minus i hjärnan. det han gjorde bra var att han blandade in massvis med skämt och sköna kommentarer, annars hade det blivit jävligt långtråkigt kan jag tänka mig.
Efter blev vi hämtade av sebastian och lukas, vi åkte till statoil och käkade korv i baguette! GÖTT!

nu ska jag möta upp viktoria och sedan blir det innebandyträning. inget fotbollsgymnasie för min del idag..


bad day

Skrivet 2010-09-27 Klockan 20:44:14

träningen idag gick skit. jag hade världens motvind när jag cyklade hem i shorts och höll på att frysa ihjäl.
Men jag har iaf anmält mig till dalhems middag och sedan efter ska jag och nyggis kanske göra något roligt. sedan så ser det ut som att jag ska med upp på fastlandet i helgen, ja tro det eller ej. vi ska åka på lördagmorgon hem på söndagkväll, så vi ska sussa över där. det kommer nog bli lite mysigt och roligt!

JENNIFER KOMMER HEM IMORGON!



27 september

Skrivet 2010-09-27 Klockan 11:55:27

jaaa, då sitter man här vid datorn och väntar på den sista lektionen för idag, engelska. Vi har precis varit i matsalen och käkat. eller jag och sara iaf ingen annan ville ha korv, men det ville såklart jag och sara. Vi tar vad vi får! låter som västa tjockisarna..

Igår såg jag och handikappade elin på snyft film, vi kollade allt för min syster. har aldrig sett den förut och vi satt typ och grät ikapp! shit vilken hemsk film alltså! den måste ses. man ändarar verkligen uppfattning igenom hela filmen, det är sjukt vad man är arg ibörjan och det bara vänder och ilskan går över på en annan person och allt är bara så jävla bra!! TUMMEN UPP.

Ikväll är det innebandyträning, wiihoo. Jag och annica ska träna, hon ska oxå börja spela nu igen och vi ska köra fett hårt! Elin kan ju tyvärr inte vara med...
PUSS



Gammal favorit

Skrivet 2010-09-25 Klockan 21:37:48



25 september

Skrivet 2010-09-25 Klockan 21:33:17

JAG HAR BLIVIT INNEBANDY GALEN!!


jag längtar redan till nästa träning, det som jag förut pinade mig till att gå till. Jag har helt enkelt blivit galen! (bilden är ifrån när vi var lite mindre och spelade en match med 'stjärnorna i endre' skit stort! ;)

FÖRESTEN, FAN VAD BRA DALHEMS DAMER ATT NI SPELADE 1-1 IDAG! jag sa innan att jag kände att det skulle gå bra och att jag trodde att det skulle bli oavgjort. BRA JOBBAT!!


23 september

Skrivet 2010-09-23 Klockan 13:12:46

Sitter just nu i datasalen, har egentligen administration men vi hade typ inget att göra så vi fick sluta. Sedan ska vi bara bli avprickade på matte lektionen och gå hem. Jag ska nog hämta mina fotbollsskor här i stan och sedan ta bussen ut till roma och få lite klok mat och så, som igår.

Igår tränade jag ju först med fotbollsgymnasiet, det gick fett dåligt. men jag blir typ nervös och spänd innan jag ska dit och då går aldrig något! Innebandy träningen gick dock mycket bättre än fotbollen iaf. Och gissa vad jag tyckte typ att det var fett roligt?! Jag längtar till träningen på fredag! liksom på en fredag? jag börjar nog fan bli galen.

det har vart skolkort idag oxå, jag fick inte se kortet så jag blev arg på fotografen. känner på mig att det blev väldigt fult....


22 september

Skrivet 2010-09-22 Klockan 13:48:23

igår efter träningen blev jag bjuden på mat hemma vid matilda och josefin. det var riktigt gött, potatis och purjolökssoppa och toast. Efter fikade vi med te och muffins! Jag åkte hem med åsa runt typ tio, då hoppade jag i duschen, kollade ett avsnitt på one tree hill och kröt ner i min underbara soffa!

Nu sitter jag och har datakunskap, utan lärare. Ska snart dra ner till säve och byta om inför fotbollsgymnasiet. jag gillar inte den lektionen för fem öre, är typ rädd för att gå dit. Tränaren är så himla arg...
PUSS

Grattis säger vi oxå till min Roma-bonde Patte-man och Åsa som är kortare än en hörnflagga på fotbollsplan!! :)


21 september

Skrivet 2010-09-21 Klockan 16:45:06

första dagen i skolan utan jennifer är avklarad, men jag tror att vi klarar oss en vecka. nog mest avis på att hon kommer vara näst intill neger när hon kommer hem!
Annars var det väl inget speciellt som hände i skolan, hade redovisningar med världens bästa lärare på morgonen, eller? ah, men redovisningar hade vi iaf. sedan var det baceboll på gympan (stavas det så?) vi var grymma. hihi, fan första gången mitt lag vinner på gympan typ och ändå kan jag bli irriterad. så är det väl när man aldrig kan ta något på lek, för mycket vinnarskalle helt enkelt. eller kanske bara tre år med 9B?
dags för mat, jag och sara proppade såklart våra tallrikar överfulla med pyttipanna, vi ska ju faktiskt träna? Sedan spenderade vi efter middagen på dramat, den lektionen är såååååååå lång.
Om en timme ska jag gå till hemmakväll, där blir jag hämtad av åsa. Sedan ska det tränas!!





18.19

Skrivet 2010-09-19 Klockan 18:19:24

Jag håller just på att dö av garv! jag sitter mitt uppe i jätte spännande one tree hill och så klickar det till i datan. Ida Nilsson har skickat ett meddelande till mig, Hur mycket är 1/4 liter? :) hmm, jag fattar inte riktigt så jag svarar 0,25 eller vad menar du? hon ba; jag ska koka ris och det står att jag ska hälla i 1/4 liter vatten, hur mycket är det? först höll jag på att dö av garv, men insåg snabbt att jag inte kunde det själv ens. Jag svarade; ööh, du frågar världens matte snille! ;)
Fick just ett nytt meddelande dewt är 2.5 deciliter! NU VET VI DET! :D
och det var faktiskt inte jätte lätt!!


SÖTIS!



.

Skrivet 2010-09-19 Klockan 16:48:12





19 september

Skrivet 2010-09-19 Klockan 13:10:05

Igår var det badbalja och mys hemma vid viktoria. Eller en del var det mer fest för men för min del så var det nyktert! jag åkte hem typ vid halv tolv och gick och la mig, sedan ringde viktoria n mig och vi pratade lite och sedan precis när vi hade lagt på ringde lukas. :)
Jag vaknade typ vid halv ett idag, hur ska jag kunna somna ikväll? nu ska jag klä på mig och kila bort till angelica. Sedan ikväll ska jag kolla på bio, i rymden finns inga känslor!

PUSSSSSS

(idag är det väl val också, hoppas dem rödgröna vinner!)



SAMMA GAMLA MOBIL NUMMER SOM VANLIGT!

Skrivet 2010-09-18 Klockan 17:17:38

har nu fått tillbaka mitt vanliga nummer, fast har dock inte så många kontakter. men ni kan ju dra iväg ett sms :)



18 september

Skrivet 2010-09-18 Klockan 12:38:35

hade en hel mysig kväll igår ute i vall, hemma vid elsa. vi handlade första mat, godis och hyrde film. Lagade tacos, kollade idol ihopp om att Olle skulle sjunga, men nej! efter blev det film Galen i sex och The last song. Den första filmen sög och den andra vara kanon. då låg vi allihopa och grät! Sedan pratade vi grymt mycket och bara myste! Tack för igår tjejer!

Nu kom jag precis in till elins lägenhet och jag ska börja att städa. Ikväll ska jag kanske till viktoria i dalhem och bada balja! Sköööönt, men jag ska inte dricka eftersom jag mår inte sådär super, hade feber igårkväll så jag kunde inte vara med och spela matchen idag :( annars är det väl tätt i näsan och ont i halsen, jag snarkar som en man.. huuuuuu!


Mine fine flicka <3


your beautiful

Skrivet 2010-09-16 Klockan 17:39:38

vart nere på stan idag, köpte några tabletter som man kan typ äta när man tränar och så. Sedan en parfym eftersom min är typ fett slut och så även en grå halsduk + ett puder.
Skulle egentligen ha gått på combat eller vad det nu heter ikväll, men eftersom elin är halft död och jag är fett förkyld så skiter vi i det. jag får ta en promenad eller något istället.
Just nu vänar vi på att pappa och mamma ska komma till stan, vi ska ut och käka. GOTT!
imorgon är det skola igen, känns skönt att det bra är en dag. Behövde verkligen den här lediga dagen!




onsdag

Skrivet 2010-09-15 Klockan 19:20:13

har gjort min första träning med fotbollsgymnasiet idag, det gick skit bra! eller? NEJ! vi tränade tillsammans allihopa, trean,tvåan och ettan. Både killar och tjejer. vi var inte sådär super många, men det funkade. kanske därför vi tränar ihop? hmm.. tränaren gör mig och amanda förvirrade iaf! VI VET INTE ENS VAD HAN HETER?

jag har även vart nere på stan och handlat, köpt ett par kängor och mat till mig och elin. eller typ mackor, yoghurt och sånt! jag har fortfarande inte klippt mig och snart ramlar mitt hår nog av?! var tvungen att ställa in tiden idag pga fotbollen. det kommer sluta med att jag måste raka av det, fint eller?

någon gammal bild jag hittade på datan...jag saknar mitt halsband, och när jag tänker på det saknar jag mormor och morfar med :(





13 september

Skrivet 2010-09-13 Klockan 20:01:47

Finns det någon som kan ha mer tur än mig?! allt borttappat är återfunnet, det är fan helt galet! Jag har nog fan aldrig vart mer lättad. Först kom jennifers mobil fram, dagen efter. Idag fick jag tillbaka min mobil, igår fick jag reda på vart den befann sig och idag när jag ringer hamplan har de hittat min nyckel. eller rättare sagt elins! Det kändes som om typ 100 kilo lyftes ifrån mitt hjärta! FETT MED HÄRLIGT!
Kan man ha mer tur? det tror jag fan inte.. Men jag har lärt mig en jävlig bra läxa!!

skolan idag, var som vanligt, skönt att sluta tidigt. imorgon är det administration, gympa och drama. rätt soft dag, bara den första lektionen jag ska pina mig igenom!
nu ska jag fortsätta kolla one tree hill! PUSS



söndag

Skrivet 2010-09-12 Klockan 13:53:37

igår låg jag bara hemma efter matchen och gjorde inte ett skit. kollade på någon dålig film, satt vid datan och kollade på one tree hill. SOFT KVÄLL.
Ska alldeles strax dra iväg ett sms till jennifer och fråga när jag ska komma till sebbe, vi ska se film där ikväll hon, jag, sebbe och lukas. Sedan ska jag till stan och sova vid eeeeeelin.
Imorgon är det skola igen, det gillar vi inte sådär jätte mycket..


mycket fin bild ifrån hockeybockey turneringen i 7an vi kom tvåa.. :)



lördag

Skrivet 2010-09-11 Klockan 14:14:57

gårdags kvällen blev lugn, åkte in med bussen och kollade på hockey med jennifer, sebastian och eric. Sedan var sebastian snäll och skjutsade mig till maxi, sådär sjukt långt att gå. Eller?
Där köpte jag iaf chips och så, blev hämtad av pappa och åkte till roma för att kolla one tree hill och sova. Jag hann med ett avsnitt, sedan somnade jag bland allt. Vaknade av mitt larm i morse vid klockan 9, sen bar det av till match. Den gick dåligt, men vi vann med 4-0 iaf. BRA TJEJER!
Ikväll har jag inte bestämt vad jag ska göra, om jag bara ska vara hemma eller iväg. Jag får se vad jag orkar och vill..



min sjukt bra väcksignal på en gammal mobil jag har nu, fan vilka minnen den väcker. hade fan glömt att den fanns ;)


17.00

Skrivet 2010-09-10 Klockan 17:01:01

det ser ut att bli en lugn helg efter att man har hoppat runt på hamplan igår, tappat mobil telefoner och lägenhetsnyklar hit och dit. För övrigt en väldigt lyckad kväll.
Dagen idag i skolan har vart fett jobbig! jag och mikaela gick först till skolan och blev avprickade. Sen gick jag och jennifer hem och la oss vid tv, sov lite och käkade popcorn. Vi gick tillbaka till skolan när de vanliga lektionerna började, det vill säga efter lunch. kom nyss till landet, ska bli gott med klok och god mat, lite one tree hill och tjockiskväll!
PUSS


insparken

Skrivet 2010-09-09 Klockan 13:04:38

har precis kirrat administrationen, sitter nu hemma vid jennifer och testar lite kläder till ikväll. Om typ en timme ska vi tillbaka till skolan och ha matte, sedan blir det en snabbis på gymmet, duscha, raka benen och så. sedan fixa sig och iväg till Sara på gråbo sedan så köööör viii!!! jag är fett taggad!!




i like it

Skrivet 2010-09-06 Klockan 13:51:43

nu har vi redan slutat skolan, och imorgon får jag iaf lite sovmorgon. börjar tjugo i tio med idrott. men jag vet typ inte ifall jag kan vara med för det känns som om mina skavsår har hoppat upp och gjort infektion i benen, FETT ONT OCH ÄCKLIGT! jag ska nog gå och kolla det sedan, men det blir en väldigt soft dag imorgon iaf, bara idrott och drama. Ska nog göra administrationen ikväll så att jag är färdig och slipper tänka på det resten av veckan, fett nice! PUSSSSSS



söndag

Skrivet 2010-09-05 Klockan 20:17:16

jag har gjort en träning som man säger och menar - aldrig mer!! och denna gången menar ag aldrig mer. Jag höll seriöst på att dö, och då skämtar jag inte. skakade efter och var typ helt yr! jag har precis ätit och duschat. Kollade precis febern och jag har 38 grader... JAG DÖR! en anlednig till att jag inte orkade träna.
Nu ska jag och elin se PH danmark, fett crazy! sen ska jag krya tills imorgon.
PUSSPUSS


10.09.04

Skrivet 2010-09-04 Klockan 15:48:24

jag knöt på mig joggingskorna och tog en promenad i 1 timme, det resulterade i två stora blåsor på hälarna. Men det var faktiskt riktigt skönt, funderar faktiskt på att göra det varje dag och träna då som vanligt utöver det som nu börjar att bli varje dag i veckan förutom fredagar, lördag och söndag då. Fast det är förståss matcher då.
Tror att många som körde förbi trodde att jag inte orkade springa längre eftersom jag gick i hela spring utrustningen, men eftersom jag är så förkyld var det bättre att gå tyckte jag! och jag gillade det! :)

nu är jag precis utkommen ur duschen och funderar på vad jag ska hitta på ikväll. Pratade precis med syster och vi ska nog laga tacos iaf, för hon orkade inte gå ut ikväll. Och jag tänker spara mig till insparken!!


Skulle leta efter en snygg eller häftig dusch bild på google, och hittade den här hetingen! Snodde bilden på han istället. visst är han snygg?!



4 september

Skrivet 2010-09-04 Klockan 10:34:44

KUL ATT AIK LÄMNADE WO och jag som verkligen ville spela!! jag får ringa syrran och fråga ifall hon vill bränna lite fett med mig istället.

Inatt hade jag besök av världens största spingel, eller iaf sveriges. Den hade till och med hår?! snacka om att jag dog! Men som tur var, hade jag besök och dom plockade ut spindeln. VAD HADE JAG GJORT OM JAG VAR SJÄLV?!





städa, städa varje fredag..

Skrivet 2010-09-03 Klockan 15:13:46

Då var det fredag och man har pinat sig upp för den sista dagen i veckan. Schemat på fredagar är verkligen jobbigt! men vi har iaf klarat det! handel i 3,5 timme sedan svenska och administration. fick sluta tidigare och får sovmorgon på tisdag. Fett nice! det gäller bara att jag och jennifer ska ta tag i våran uppgift nu. Men det gör vi! :)
Nu ska det snart städas och fixas lite. Sen ikväll ska jag nog träffa viktoria, det var fan ett tag sen alltså!

PUSSHEJ!



2/9

Skrivet 2010-09-02 Klockan 16:46:18

råkade just skriva ett helt inlägg på jennifersblogg och smart som jag var kompierade jag inte bara skiten innan jag tog bort, men det är sånt man får leva med. Det blir att skriva om..

Fyfan vad administration är jobbigt!! vi får ingen mjukstart utan vi kör fullgas ända ifrån början, vi fick jobba röven av oss idag. Men den här läraren förklarade lite bättre än vikarien iaf, men då menar jag LITE.
Efter skolan åkte jag hem till jennifer, vi har käkat kladdkaka, spray-grädde och bananer. RIKTIGT GOTT! men dock inte nyttigt och jag ska faktiskt börja tänka på vad jag stoppar i mig och börja träna som faaaaaan. fast ikväll blir det ingen träning, känner mig hängig och är förkyld. Men ska kanske spinna imorgon ifall jag blir bättre.
Meeen det var nog allt.
PUNKT SLUT


-nu har hösten kommit fan.



the first cut is the deepest

Skrivet 2010-09-01 Klockan 16:48:37

men hej väl!
idag gör jag comeback på innebandyplanen med endre u. Det kommer att gå SUPER, Eller? NEJ! men det ska bli roligt iaf var jävligt länge sedan jag höll i min klubba. ska iaf åka med viktoria och alice dit, hampus ska köra!
Var tydligen något möte idag med idrottsgymnasiet men smart som jag är så missade jag det, jag vet faktiskt inte om jag ens är anmäld. Blev man inte det efter att man hade vart på mötet i aulan och skrivit på en lapp? :o hmm, det återstår att se.


underbart är kort, eller vad säger man?


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!