12 november

Skrivet 2012-11-12 Klockan 17:04:00

Lukas är och handlar mat, vi ska laga taco. mamma och pappa är på fastlandet så är ensamma hemma i huset, skönt när lukas är här, läskigt när jag är själv. Annars så ska jag åka och simma några längder sen, annars vet jag inte vad kvällen bjuder på.

Fick panik förut för insåg att affärsplanen ska vara inne på fredag, så nu satte jag mig och letade efter passande bilder och imorgon ska vi nog sätta oss en stund, fota och skriva det som är kvar så att det mest bara är små fix kvar till slutet av veckan. Tur att vi kom på det nu och inte på torsdag säger jag bara!

Det första matte c provet är skrivet och jag bara hoppas att jag har skrapat ihop poäng till ett G, det kändes verkligen inte alls bra.. Annars blev det bollsport på eftermiddagen som vanligt, vi var jättenågra och jag var ensam tjej, men vad gör det då?

nej, nu ska jag gå upp och börja med maten. PUSS LOVE.
En av bilderna jag hittade, små söta tjejer.


Utkast: Nov. 08, 2012

Skrivet 2012-11-08 Klockan 18:34:45

jag ligger just nu ligger jag i sängen och väntar på lucky, han åker varje dag direkt ifrån jobbet till träningen så jag har aldrig någon koll på när han kommer hem. Så jag kanske får roa mig själv länge till, vem vet?

var på Bikbok förut där det var 50%, sa till milla innan att jag inte skulle köpa vardagströjor... vad köpte jag? jo två vardagströjor! ibland älskar jag bara mig själv. HA! Innan var vi och solade, den bästa powernapen är fan de där 20 minuterna i solariet. Perfecta tiden och direkt efter skolan, kan inte bli bättre :)
Annars har dagen bjudit på UF och Naturkunskapsprov, vi hoppas att det gick bra fast jag vet att vi gjorde lite fel iaf. Roligt dedär när man ändrar på svaret, till fel tyvärr.

Jag har förresten bestämt mig angående min hårfärg, jag kör på rött ändå. jag trivs i det och just nu är jag så trött på mitt äckliga rått hår!
Nämen nu ska jag hitta en annan aktivitet att roa mig med tills träningen, ha det så bra!



6 november

Skrivet 2012-11-06 Klockan 13:34:00

Livet rullar på och helgen har varit väldigt händelserik.

Fredagen bjöd på hockey, Visby roma mötte serieledarna och åkte på stryk. Det var en ganska spännande match fast att de förlorade, de hade lite stolpe ut ifall man säger så.
Lördagen bjöd på fotbollsturnering inomhus och fest. Fotbollen gick lite sisådär, vi var väldigt dåliga första matchen och spelade endast 3-3, andra vann vi med 7 eller 8-1. Festen var riktigt rolig och det var längesedan en utgång var så himla lyckad, jag masade mig hem till elin och sussade där för att gå upp tidigt och åka med båten för att se AIK- Malmö. Fan vad den matchen var bra! Vi käkade jättegod mat och kollade på bra fotboll, en lyckad resa alltså :)

Nu är skolveckan igång igen och jag väntar på att få gå på utvecklingssamtal, dem känns inte så jättegivande och värt att sitta och vänta på.. Men vad gör man då.
I helgen vankas det fest igen, Milla fyller 18 imorgon!!!!!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!