söndag, hela dagen och halva natten

Skrivet 2013-05-12 Klockan 16:51:00

Ledigheten har varvats med förkyldning, feber och andra skavanker, huh! jag som inte ville bli sjuk igen. Men nu sitter jag här med halsont och förkyldning, min vanliga tur.
Så ingen träning för mig ikväll... Och inte på resten av veckan heller eftersom jag åker till stockholm med klassen, ska bli så sjukt roligt! :) Får hålla igång på annat sätt än att träna fotboll, löpardojjorna med!
 
Igår skulle jag ta det lugnt hade jag tänkt och vila upp mig. Först var vi ute i Åminne och skulle käka och lyssna på liveband och mysa lite. Vi kom först när köket hade stängt så jag var inte alls lagom arg, ehehe. Mat måste jag ha :) Vi satt där i flera timmar iaf och lyssnade, pratade och skrattade. Sedan så åkte vi till Dalhem för att Adrian fyllde år och hade lite kalas, det dansades och sjöngs ganska livligt där så de slutade inne på Dobbra. Eftersom jag körde fram och tillbaka till och från Åminne så blev det inte mycket dricka för mig, vilket jag är väldigt glad för idag. Körduglig när man vaknar och inte ett dugg bakfull :)) (dock förkyld men det är en annan femma)
 
Idag har jag ätit fiskpinnar, fixat med tulpaner och skrivit en inbjudningslista till min studentmottagning. annars har det inte hänt så mycket. Ikväll blir det att vila ur förkyldningen så att jag är frisk i veckan :))
 
 
 
 
 Large
 


trött-fredag

Skrivet 2013-05-10 Klockan 12:25:08

Idag är inte en av mina bästa dagar. Jag har ont i hela kroppen efter gårdagens fotbollsmatch som gick helt åt helvete..Sedan är jag lite trött idag eftersom gårdagskvällen avslutades med torsdagsöl ute i Dalhem. Det bjöds på grillat och kubbspel, mycket trevligt. Lite senare drog jag, Kia och Viktoria in till stan, det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss ifall vi säger så..Men tillslut kom vi till Dalhem igen och sussade, dock inte så mycket pga högt snarkande män! Låg inte ens i samma rum men hela huset skakade typ ;)
 
Ikväll blir det lugnt, det är det enda jag är kababel till efter gårdagens bravader. Kanske ska till bror min och käka tacos med syskonen, annars blir det nog vara hemma och mysa :)
Världens bästa kompis <3


Bruce Springsteen

Skrivet 2013-05-08 Klockan 11:36:36

Nu har jag äntligen fått uppleva en Bruce Springsteen konsert igen, han är så jävla bra och jag vill bara åka upp och kolla igen nu i helgen. Men det vankas jobb och snart går vi ut skolan så alla jobbdagar är viktiga. Vi stod iaf längst fram på VIPen och det var galet, vi tog nästan på honom. Gaaaaah, hur kan han vara så jävla fantastisk?!
 
Dagen efter skulle vi egentligen gå på staden men vi åkte hem istället, gissa vem som var riktigt förbannad. Istället var vi i Stenkyrka och grillade sedan körde jag bort André och Måns till någon rockfest. Söndagen bestod av mysfrukost, cross, fika med Sandra och Katta samt så kom min familj - mamma ut och grillade.
 
Nu är det långledigt, jag ska klippa mig idag och ikväll så ska vi nog grilla och spela kubb. Grilla, grilla, grilla men det är ju så gott! Imorgon blir det match i dalhem, botten möte. Så nu jävlar!!
Tänkte ladda upp nu med en liten promenad innan det är dags att dra sig ut mot frisören.
PUSSS HEJ!
 
En av låtarna Brucan spelade, en av de nya favoriterna :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!