hello hello baby

Skrivet 2012-02-23 Klockan 10:56:42

igår hade jag så ont i ryggen och kroppen att jag inte kunde träna. jag bara hatar det, skulle behöva en helkroppsmassage som kunde göra att allt bara släppte. Jag och mor min var iaf på stan för att köpa present till lukas som fyller år imorgon, fikade på fiket. älskar deras grillade mackor med kycklingröra! dom har verkligen gjort ett lyft när dom bytte ägare. mumsi.

nu är vi i skolan och har haft två lektioner, imorgon har vi bara en och det ska bli så jävla skööönt! luktar lov. jag hatar att gå upp på morgonen, lääängtar så efter lovet.

TACK FÖR MIG, heeeeej!!

Längtar så hemskt tills vi åker.



all this way.

Skrivet 2012-02-16 Klockan 18:13:55

idag har jag vart på make up rådgivning. mycket roligt! fixade även det sista till vårat skyltfönster som ska upp på måndag. nu ska jag snart in och träna, första gången jag är i någolunda skick efter sjukan.

imorgonn ska jag och lukas ha fredagsmys. det var väldigt länge sedan eftersom han alltid har haft hockeymatch på fredagkvällar. men nu har dom åkte ut och han spelar istället med juniorerna, fett bra. på lördag fyller elsa 18 så då ska vi hem till henne på middag och sedan blir det utgång. söndagen bjuder på innebandymatch emot ibk, jag och elin ska spela backar ihop. krossa.

nu är det dags att packa, adjöken fröken.

(lanajja.blogg.no)



Sverige, Sverige!

Skrivet 2012-02-12 Klockan 22:44:03

passar på att skriva ett svenskt inlägg.

har precis fixat klart min powerpoint, wallander rullar i bakgrunden. gillar inte redovisningar, har typ söndags ångest. en hel vecka kvar till vila och helg igen. jag dör när jag tänker på det.
Har iaf fått en riktig stark hostmedicin nu så att jag snart kan börja träna igen. hoppas att den hjälper, jag gillar inte att vara sjuk! speciellt inte sån här sjuka...

nu väntar jag bara på att lukas ska komma hem, är nämligen där. saknar han en gnutta.

igår var jag hemma vid jennifer, vi åt max, godis, såg mello och tryckte in hennes cykel i bilen. det var trevligt! nu ska jag gå och dricka vatten, det killar så i halsen. GODNATT!



jag saknar sommaren.



lanajja.blogg.no

Skrivet 2012-02-10 Klockan 10:53:49

jag har börjat mobilblogga med bara en massa bilder på lanajja.blogg.no, enbart för att min mobil inte har sveries blogg app. hoppas att den kommer snart. Uppdateringen kommer på båda bloggarna för hoppningsvis.

nu dags för käk. Pusssssss


dream of paradise

Skrivet 2012-02-01 Klockan 18:22:01

jag ligger nu i lukas rum som nog är färdit nu med alla möbler och allt. resultatet blev bra! han ska snart komma hem ifrån sin träning och under tiden funderar jag på om jag ställt min bil på en 24timmars parkering, om jag inte kommer på svaret så lär jag märka det imorgon.

snön skulle gärna kunna försvinna men istället så ska det bli ett riktigt snöoväder imorgon. det ska tydligen spruta in snö, som dom säger på radion. en riktig snökanon. jag ska kolla lite på fina bilder och drömma mig bort till ett varmt land, vill så gärna åka. men först ska jag på en lite trip till Ullared, har aldrig vart där förut så det ska bli spännande.

Vi spelade bara på träningen igår, med och utan mål. det var så jävla kallt annars man kunde inte stå still en sekund, sedan så dog lyset också en stund för obvanlighetensskull. nej, men ikväll är det ny träning på träningscentret. seeent, då är man så jävla trött dagen efter. som om man inte är det redan innan? nej, men dags att läsa lite bloggar.
PUSSSSS

Tumblr_lsvbmxcv9t1r3vsh7o1_500_large
inte helt fel att hänga här nuuuu..



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!