hösten är här

Skrivet 2012-09-27 Klockan 16:23:12

sitter och lyssnar på massor med nostalgi musik och bara myser i sängen innan det är dags för dubbel träning. På praktiken idag var det inte så mycket att göra, det blev lite upplockning av varor och registrering av paket. Imorgon skulle det egentligen vara studiedag men eftersom vi ska vara lediga en annan dag och gå på något UFmöte eller liknande så får vi jobba ändå.

Nu är verkligen hösten här, regn och rusk! man blir så otroligt trött och så kommer den där förbaskade förkylningen...


UF, UF, UF

Skrivet 2012-09-25 Klockan 19:59:55

Jag tror att jag kommer att bli galen under detta UFåret. Bara vi kan få igång skiten så att det rullar på, blir så otroligt orolig och nervös.. Hatar att känna panik och oro ständigt!

Nu har jag precis vart och tränat, vi hade målvaktsträning ikväll och var endast 8 stycken på träningen. Hallå tjejer? säsongen är inte slut ännu? blir så trött på sånt här.

imorgon väntas det praktik igen, om jag nu kan tänka på annat än det där jävla UF. Ursäkta språket!


no one wants forever

Skrivet 2012-09-21 Klockan 15:42:00

Vaknade med värsta huvudvärken imorse, men pallrade mig bort till macken och nu är första veckan på praktiken är avklarad och jag trivs. Har redan kommit in i det hela men har ännu inte lärt mig alla koder och så. känns som om det kommer att vara tre bra veckor som kommer nu, inval på måndagar, UF på tisdagar och så praktik ons, tors, fre.

ikväll ska jag och kolla när lukas spelar match, hoppas att den blir rolig och spännande. Annars suger det att stå i ishallen och frysa. imorgon är det jobb som står på schemat, och förhoppningsvis någon rolig liten fest på kvällen :) Ser fram emot en bra helg!



17 september

Skrivet 2012-09-17 Klockan 16:06:51

vi vann med 3-0 på matchen, men slutade 7a i tabellen vilket leder till fortsatt spel i div.2 eller med andra ord, en toppad div.3. Fattar inte varför alla ska göra en sådan stor grej av "tronskiftet". Det verkar som vi i Dalhem hatar P18 och är värsta deppiga över att de ännu har en chans att gå upp och inte vi. Såklart att jag hoppas att det går bra för dom och att dom klarar det, Gotland behöver det! Kan alla bara glömma allt gammalt groll och göra det som är bäst för alla? Fixa ett sammarbete där de bästa spelarna kan spela i div.1 spelar roll vad laget heter och låt oss yngre utvecklas i laget under. Människor är så långsinta!

Känns otroligt bra att jag kommit ifatt i matten idag, imorgon väntar UF. Ska försöka få ett möte med banken så att vi kan fixa med våra riskkapitalsatsare, det här känns fett tjejer!


friday I'm in love

Skrivet 2012-09-14 Klockan 14:49:48

UF företaget är registrerat, en avskedsfika med bästa emil och viktoria är gjord, tränat sista fotbollsträningen innan den sista viktiga matchen, första innebandyträningen för den här sessen är gjord och idag har det blivit UF snack och god lunch på etage med fina vänner. Ikväll blir det mys och kanske hockey tittande och imorgon väntar jobb.
Ser framemot en lite längre sovmorgon imorgon.

Vill snart boka en resa, vill ha något att se fram emot.


.

Skrivet 2012-09-12 Klockan 15:08:00

"the prettiest dresses are worn to be taken off"


ta aldrig någon för givet

Skrivet 2012-09-10 Klockan 16:54:13

& helt plötsligt började jag att må riktigt dåligt, inte att jag mår illa eller så, men läste lite hemska saker och kom och tänka på andra dåliga nyheter idag. Inte för min egen del, men jag mår dåligt över andras problem. Egentligen borde man kanske inte göra det, men det känns så hemskt att se folk ledsna. Man ska helt enklet uppskatta det man har i livet även alla små saker, för när man tittar tillbaka är det kanske dem sakerna som betyder.


line of fire

Skrivet 2012-09-10 Klockan 16:39:00

jag har inte haft tid att skriva, tiden bara springer iväg.
Idag så har jag varit och lunchat med emma mellan mina ind.val på rindi där elin jobbar. Det var hemgjorda köttbullar, potatismos, gräddsås och lingon, mums! Annars har det inte hänt så speciellt mycket, sitter nu och väntar på att dra mig emot träningen. På söndag spelar vi sista matchen och vi måste vinna den med minst fem mål och tyresö måste förlora. Hoppet är det sista som lämnar människan och vi ska fan köra järnet! Träna på bra i veckan och bara köra, jag är typ redan taggad och det är bara måndag..

imorgon väntar skolan och träning som vanligt, sedan nästa vecka börjar praktiken. Får se om jag måste jobba något i veckan, mycket sjukdomar nu. Kan ju vara gott med lite extra pengar :)

PUSSSS HEJ!
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!