for reasons unknown

Skrivet 2010-02-28 Klockan 21:34:47

eftermiddagen och kvällen har spenderats med Viktoria. vi har kollat innebandy, ätit på pastavagnen och sett på två filmer, the ugly truth och snabba cash. hon åkte precis hem och nu satte jag mig och lyssnade på lite gammal musik, hittade en jätte bra låt som jag bara älskade förut som the killers hade gjort, men såklart går den inte att lägga ut. (inte förvånad)

Imorgon blir det gymmet ganska tidigt när det inte är så mycket folk. det är de enda planerna jag har för dagen.
Jag tycker om vick.




..

Skrivet 2010-02-27 Klockan 14:53:13

nu har jag snattiat pappas mini-data, den enda med intenet i vårat hus. så kommer det vara tills den 11 mars eller var det nu var, INTE OKEJ!

Igår var det en massa brudar här och så pppppatrick, han lagade jätte god mat och så körde vi lite olika spel och hade det mys. En del åkte till bygdegårds-fest och andra stannade kvar.
T A C K för paketen :)

Ikväll vet jag inte ännu vad som kommer att ske, ska ringa och prata med v snart :)
PUSSSSSS  


:)

Skrivet 2010-02-25 Klockan 13:08:13

jag passar på att blogga ännu en gång till idag i skolan, här har jag faktiskt tillgång till dator med internet. Lika bra att passa på.

- Jag, Jennifer, Carolina och Angelica gick till ica och handlade macka med dipp! det fick bli våran lunch,då vi inte hade någon vidare lust att sitta i matsalen och käka fisk-soppa!
- idag är det sista dagen iskolan innan lovet. NAJS!
- imorgon är det fredag, vilket innebär att det kommer en massa folk hem till mig. det gillar vi det med!

Män är som mascara.
De rinner iväg vid första tecknet på känslor.


..

Skrivet 2010-02-25 Klockan 09:12:04

hejsanhoppsan! vi byter vårat internet hemma så att jag kan typ inte blogga. Men igår var det iaf gymmet med elin och idag blir det fysträning med laget.
Jag har inget att säga så jag kilar väl till musiken...


(jag och jennifer i helgen.)
- ja, jag är vit.


..

Skrivet 2010-02-23 Klockan 21:58:27

åh, jag blev deppig idag! jag försökte träna fotboll men jag kände mig klumpig och klantade mig jämt, jag vågar inte gå in i närkamper. TACK du, som skadade mig. Tack för du har förstört  mitt liv!

Annars hade jag en trevlig dag med Matilda, vi gick och åt efter skolan. Sedan åkte vi med Åsa till träningen och gjorde ett besök hemma vid henne efter. Dom hade en fin lägenhet och eftersom Åsa också är godis-gris så bjöds det på godis! :)


"alltså man är mer sex intresserad ifall man har en stor och bred urgröpning över läppen!"
- vad tror ni om det? vi ska inte säga vems kommentar det var.

TACK OCH HEJ!


she moves in her own way

Skrivet 2010-02-21 Klockan 15:18:23

Jag borde sätta mig ner och skriva iordning mitt CV. Men eftersom jag är grymt trött och knappt orkar ha ögonen öppna, så får jag nog skippa det idag. Skulle bara behöva skriva om det annars imorgon igen eller någon annan dag, skulle bara vara onödigt att göra det nu.

Jag är grymt sugen på pizza, så jag har önskat det som kvällsmat och jag tror att min önskan går i uppfyllelse!


söndag

Skrivet 2010-02-21 Klockan 13:54:32

Idag är det söndag, jag gillar inte söndagar.

Det blev en lyckad kväll igår, hemma vid Jennifer. Tack för det allihopa! Dock så dök det upp massa folk som typ kom in oinbjudna. Man kan ju undra vem det var som hade sagt till dom att komma dit? Jennifer körde iaf ut dom och så mogna som dom är förstörde dom deras brevlåda. NI ÄR SÅ TUFFA BARA SÅ ATT NI VET!
Annars var kvällen riktigt lyckad! bilder laddas upp senare. :)


pieces

Skrivet 2010-02-20 Klockan 12:41:05

Lördag idag. real nice säger jag! Ska hem till Jennifer i Ekeby ikväll, hoppas på bra med drag.
Igår var jag så trött så att jag orkade inte göra något typ. Jag och Geena bänkade oss framför teven med en fet chipspåse och dipp. Sedan kom Viktoria och Simon efter att dom hade vart och sett på visbyroma. Trevligt!



.

Skrivet 2010-02-19 Klockan 13:53:59

Det man inte minns, har inte hänt!
-så sant, så sant?


fffff

Skrivet 2010-02-18 Klockan 21:56:47

Träningen idag var jobbig, fys i humlegårdsskolansgympasal. Väldigt liten hall, men den räcker gott och väl, vi hade lyckats fixa lite högra musik. Men det hade ju suttit fint med en bergsprängare ifall man säger så.
Har nu käkat och duschat, ska bara kolla någras bloggar och sedan är det dags att sussa!
Puss och Godnatt!

(bilden blev tyvärr inte roterad)
kan man annat än bara längta!

Imorgon är det föresten fredag, redan säger jag? Men ska bli riktigt skönt! :))



..

Skrivet 2010-02-17 Klockan 19:47:27

Jag, Jennifer och Viktoria var på gymmet förut. Första gånger för oss allihopa, jag kommer ha världens träningsvärk imorgon, men det är det värt. Bra jobbat tjejer!



:D

Skrivet 2010-02-16 Klockan 18:18:29

Idag har jag och pappa varit på team sportia och köpt nya benskydd och skydd till foten! iiih, då är det snart dags att sätta igång igen då. HAPPYFACE :))
Jag var rejält sugen på att träna, men har fucking utvecklingssamtal, kanske lika bra det så att foten hinner läka helt. Nu ska jag åka till samtalet.
Puss


det kan du ge dig fan på,

Skrivet 2010-02-15 Klockan 20:19:06

Man kan inte beskriva min längtan till att träna. Känna den där känslan att vara duktig, bli svettig och bara känna att man har blivit lite bättre, hur adrenalinet pumpar i kroppen och klämma ut de sista krafterna man har kvar. Fy fan, säger jag bara, jag saknar det. Förstår inte hur allt folk som aldrig tränar, hur kan ni bara sitta hemma? man blir ju grymt rastlös? även fast man kanske umgås med kompisar eller likanande, det bara spritter i kroppen och man känner sig jätte tjock. Jag vill på träningen imorgon!! Men när vet man att sin fot är redo igen? jag har faktiskt aldrig varit skadat så jag har inte en aning. Men det blir väl in till stan och köpa nya benskydd och ett skydd till foten, sen kör jag fan! orkar inte vänta längre!
 

Jag gick upp till farmor och farfar förut och sedan hem igen efter jag hade fått lite mat i magen, det kändes faktiskt bra att röra på sig lite. Tänkte gymma på onsdag också och gå på fysträningen på torsdag. Sen får fan foten vara redo för träning, med både för bara bollen och boll och klubba.

Pusssss



.

Skrivet 2010-02-15 Klockan 15:59:59

tänk om livet hade varit som på film, gud vad lätt allt hade varit då. Stöta på den där killen, med världens finaste leende, oemotståndlig charm och världens bästa personlighet. Bara klicka direkt och leva lyckliga i alla sina dagra. Inga tårar, inget svek.
Tänk om han hade vart här vid mig nu, bara knackat på min dörr och lett sådär sött emot mig så att man bara smällter. GUD, FÖRVERKLIGA MIN DRÖM! 



what am I fighting for?

Skrivet 2010-02-15 Klockan 14:45:39

ja, min alla hjärtans dag-dejt var då Jennifer Hellgren. Vi åt och åt ännu mer, lyssnade på musik och pratade en massa. Sedan gick hon till nästa dejt 'the real dejt' och jag gick hem och låg ensam i min säng och kollade film.

Dagen i skolan var rätt slapp, förutom son. en timme liksom, det är inte okej? på handledar tiden fick jag damp och även några andra, vi skrek och det blev typ världens tjaffs. Tyckte faktiskt att det var ganska komiskt roligt, struntade i friskvården, väntade på Peter istället och så tog vi sällskap hem.

ikväll har jag inte en aning om vad jag ska hitta på, jag hatar att jag inte kan träna.



manboy

Skrivet 2010-02-14 Klockan 10:43:31


Man svimmar när man ser honom! Jag vill ha biljetter till melodifestivalens final!



know your enemy

Skrivet 2010-02-14 Klockan 09:51:40

Idag är det alla hjärtansdag, kärlekens dag. Det blir då inget firande för min del, eftersom jag inte har någon att fira med. Men jag har underbara vänner och familj, så jag dör inte! som tur är.
Vaknade jätte tidigt idag, först i huset. Det var inte precis igår man gjorde det, kändes lite som när man var liten igen.

Nu håller jag på att ladda ner en film som Carolina har tipsat om, en om andra världskriget, livet är underbart. Hoppas att den är bra!




.

Skrivet 2010-02-13 Klockan 22:51:37

jag blir så sur när saker och ting inte fungerar för mig..
Jag försöker att kolla på Vampire Diaries på tv6play, men det skiter sig totalt. Det håller på och buffrar hela tiden och jag blir verkligen sur, jag som så gärna ville se det.. Har ungefär hunnit halva första avsnittet, Grattis liksom! Men missar man det på teven så får man kanske skylla sig själv? är det någon mer än jag som har fel när jag ska kolla på såndanna program, eller är det min dator det är fel på?


Om ändå drömmar kunde gå i uppfyllelse..



olala jag vill ha dig.

Skrivet 2010-02-11 Klockan 10:59:01

nationella proven i svenska är ööööver! nu är det lugnt fram till klockan 12 då vi ska gå och äta sedan blir det vanliga lektioner. Jag är inte super nöjd över resultatet, det var väldigt svåra ämnen, men eftersom en som inte alls kunde svenska kunde få G så tror jag faktiskt att jag klarar det med :)

Idag ska jag äntligen träna lite igen, ska åka på fysen och göra allt utom det jag belastar fötterna på. (eller vad det nu heter?) Det ska bli roligt att komma igång lite igen. 



flashlight

Skrivet 2010-02-10 Klockan 20:18:24

Trevlig dag idag, åkte till Bara efter skolan. Vi gjorde Semlor och fikade lite, jag gillar egentligen inte semlor. Men Jennifer lärde mig att man kan byta ut den äckliga mandelmassan emot banan och det blev riktigt gott!

Tisdags var det nationella och jag hann precis färdigt, imorgon ska vi skriva uppsattsen och jag är riktigt nervös. Var precis och handlade godis och coca cola. Men jag hoppas på att det går bra.

Om mindre än en timme sitter iaf jag bänkad framför teven, Andra Avenyn. Brukar du kolla på det?





beat it

Skrivet 2010-02-08 Klockan 18:49:13

mitt internet dampar och jag har skrivit om det här inlägget två gånger. Kanske lika bra så att jag kan få något gjort på son, skulle egentligen behöva all min tid idag, men jag är inte så förtjust i att plugga så det får ännu vänta ett tag till.
Min frisör ringde förut idag, jag hade glömt min klipp tid igen. Fick springa(?) bort och nu är jag lite hår fattigare och rödtott typ. Fast det är alltid roligt med lite förändring.

Nationella proven i svenska imorgon, första delen och andra på torsdag. Jag är faktiskt inte nervös, oroar mig mer för matte och engelskan. Efter skolan ska jag nog hem till Jennifer Persson, vi ska fixa lite och fjäska in oss för våra föröldara så att de kan skriva på en bygdegård. Jag hoppas verkligen att det blir av.

Dagens knarkade låt.



play it hard

Skrivet 2010-02-08 Klockan 10:26:14

är det någon som har typ världens bästa fantasi och skulle kunna hjälpa oss att hitta på en sketch? det är ganska bråttom, ska in idag. weeeeei, vi är så bra på spanska.
Vi kör ett skämt istället, vi försöker charma hans humor. Jag tycker att det låter som en bra idé.

naj, varför skrev jag det här? pusshej



duktig flicka

Skrivet 2010-02-07 Klockan 22:18:07

Jag har skrivit färdigt min biologi! tack för hjälpen mamma och elin. den är skickad till Maria nu. Skickade även min so-fördjupning till Johan, nu blir han nog stolt ;)
Nu är det dags för sängen, ska kolla lite på byfånen som går på tv.
 Puss och Godnatt!



good girl's go bad

Skrivet 2010-02-07 Klockan 19:31:39

jag är trött, måste plugga men det går inte bra. Alla datum, årtal och händelser åker ut lika snabbt som jag läst dom. Får bli att jag gör det provet på tisdag så att jag har kvar en till lektion att lära mig lite på.
Jag måste fråga om förlängning igen på biologin, jag har faktiskt skrivit en bit ikväll, men jag måste ha mammas hjälp. Jag ska nog kolla film med mormor och elin snart och käka lite cheddar dipp med taco chips. Det gillar vi!

Bjussar på två låtar som jag lyssnar väldigt mycket på ikv.



alldeles för lätt

Skrivet 2010-02-07 Klockan 16:22:48

har inte haft tid att uppdatera i helgen, har haft fullt upp med mina underbara vänner. I fredags var vi som vanligt hemma vid Jennifer i visby och spelade monopol, börjar bli lite av en traditon? Vi fick iaf en utökning av gruppen, en till liten flicka pallrade sig med nämligen Angelica. Vi hade riktigt roligt, var ute och tog lite bilder. Angelica gjorde kvällens roligaste, skulle glida ner ifrån snö-berget och får världens fart så att hon flyger rätt in i staketet. Gud vad vi skrattade!
Lördagmorgon, försov oss. Vaknade av att Jennifers mobil ringde, vi var sena till lottförsäljningen. Efter bilputtning och skrapning så kom vi tillslut fram och satt där till klockan två då vi blev avbytta av Issa och Olivia.
Vi gick hem till Jennifer och sminkade och fixade oss lite, sedan vidare till IBK matchen, vi lyckas alltid få konstiga och störande människor runt omkring oss..
Efter matchen åkte jag ut till Dalhem, där väntade Viktoria och Simon. Vi åt lite tacos och badade balja, senare på kvällen fick vi även lite mer sällskap. Vi satt ute i baljan till runt 5, fast vi pausade en gång emellan. Det var riktigt skönt iaf och imorse såg vi på twilight och nu är jag hemma och ska plugga.





(klicka på bilderna för att se dom större)



friday

Skrivet 2010-02-05 Klockan 09:59:27

IDAAAAAG ÄR DET FREEEEEEDAAAAAG! det gillar vi!

igår var jag på fysträningen, fast jag tränade då förståss inte. Fick en balansplatta och tränade lite på den. Men det skulle jag nog aldrig ha gjort, det är 17 gånger värre i foten,eller det har börjat göra ont igen. FAAN!
Men idag klämde jag iaf på en sko och lämnade kryckorna hemma, jag orkar inte med dom mer.
Nu sitter jag i datasalen och ska skriva en berättelse på spanska, det går verkligen inte braa.
Mormor och morfar är föresten oxå vid oss nu.

Meningslöst och konstigt? - jaaaaaaa!



IDIOTER

Skrivet 2010-02-04 Klockan 15:36:38

Man kan ju inte bli annat än sur när man är i våran skola, hur kan man var så dum att man går och snor saker i folks fickor och till och med väskor?!
Det har vart lugnt ett tag nu, men de verkar sätta igång nu igen..
Okej, det var lite komiskt att någon hade limmat ett par skor i golvet, men tänk ändå jag hade blivit jätte arg ifall det hade varit mina, har ni något problem i erat huvud så att ni inte kan skilja på mitt och ditt?
Förut blev jag av med min parfym som jag hade haft med mig för att vi hade gympa, så nice och gå och rota i någons idrotts-väska! Det snoddes busskort, pengar, allt man kunde inte lämna ett skit i sina fickor och nu har ni bevisat att man inte kan det igen. Men jag är inte säker på att det är samma personer som håller på, för de andra slutade när vi pratade med er, ni var så mogna då och alla skyllde på varandra. ÅH JAG FÅR SERIÖST DAMP!
inte för att det är mina saker som har blivit stulna nu men ändå, ni som håller på tänk efter? hur hade det känts om det var era saker som försvann era fattiga jävlar!!

- ledsen för mitt utbrott, nu ska jag kolla klart en film som jag började kolla på igår. Sedan äta och iväg på rehab-träning. 



bara för att....

Skrivet 2010-02-03 Klockan 20:56:30

Bara för att jag har varit så flitig idag så lägger jag in ett godnatt inlägg nu också innan jag stänger av datorn för dusch och andra avenyn.
NATTI NATTI & SOV GOTT!



The ugly truth

Skrivet 2010-02-03 Klockan 18:16:26

Jag skickade förut till Erica och frågade efter något bra film tips, hon är typ filmgeek så man vet vem man ska fråga. Hon berättar alltid om bra filmer som hon har sett och hon tipsade iaf mig om the ugly truth och the proposal. Jag har just sett the ugly truth, deeen ääär braaaa! jag satt här för mig själv och garvade. Ni som inte har sett den, spring till närmaste uthyrning eller ladda ner den helt enkelt.
Nu hoppas jag på att nästa film är lika braaa, men den får tyvärr vänta ett tag.

- ännu ett inlägg idag, fy fan vad jag uppdaterar. utan mening men iaf, bara för att jag får lust, inte något viktigt att skriva, eller vad är egentligen viktigt att skriva? hmm.




.

Skrivet 2010-02-03 Klockan 13:42:42

jag önskar att affären kunde ha hemkörning. Förstår ni vad det hade vart nice just nu eller? jag ligger här och kan inte få på mig ena skon så kan inte gå, isf med kryckor som jag inte har dubbar på och ramlar typ bara jag går inne liksom. (det kan ju inte sluta annat än, åt helvete) så det vill jag inte ens testa.
- vart är min familj när jag vill att dom ska vara här?



gör mig lycklig nu

Skrivet 2010-02-03 Klockan 10:44:29

Fy fan vad jag är duktig! Jag har skrivit klart min so fördjupning och kolla hur mycket klockan är liksom!
Jag har faktiskt även fixat lite på min biologi också, men eftersom jag har alla dom papprena i skolan så är det inte så lätt att skriva på den. Men jag är iaf nöjd, vet hur det annars blir - jag tar det sen, ända tills den dagen kommer som man ska lämna in den, oj?
Ja, nu har ni förklaringen till varför jag inte valde sam. JAG HAR INGEN FRAMFÖRHÅLLNING, helt enkelt.
TJING!

Föresten, min barndomsvän Isac fyller 16 idag. Grattis väl!



jag har en haiaiaj i poolen

Skrivet 2010-02-03 Klockan 08:24:28

Ja, ingen skola idag då. ingen buss går typ, det var väldigt roligt att dom sa det redan tio minuter innan jag skulle åka. Riktigt surt jag som hade så svårt att hoppa ur sängen imorse kunde lika gärna ha legat kvar.. Men så är det, skulle ha behövt massa saker hemma just nu, varför tog jag inte hem min so och bioligi? får försöka att skriva ett fördjupningsarbete på so;n ändå, annars lär jag aldrig hinna..

Jacki och Patrik vann då PH igår, för er som har missat det?! jag tyckte faktiskt att det var helt okej eftersom jag inte tycker så bra om Erica längre. Men det hade ju vart härligt ifall Cimon hade vunnit, det hade vart det helt klart bästa.



There is

Skrivet 2010-02-02 Klockan 21:05:08

nämen hallå, har ni saknat mig?!

just nu är jag svidig, jag fick sitta brevid och kolla på träningen. fattar ni vad mycket jag längtade efter jag skulle få springa runt där och kämpa. Men det är så tråkigt att bara sitta hemma hela tiden, så roligt att träffa lite folk iaf. På torsdagsträningen ska jag börja träna med balansplatta och liknande, det kanske är lite tidigt men jag vill ju komma på fötter så fort som möjligt så det är bara att chansa, väl? någon som har en aning? :)

ikväll är det iaf PH-final, något som får mig glad! Jag blev ledsen på Kristoffer igår för att han svek Andres, men nu får han fan ta och vinna den här skiten!!

Pusssssss




like a lady

Skrivet 2010-02-01 Klockan 19:21:14

Nyss satt jag i en mysig stol framför teven vid en varm brasa. Fick jätte god mat och sådan pinnglass man alltid åt när man var liten, gultpapper med figurer på. Kommer ni ihåg det? Min farmor och farfar är iaf bäst!

nu väntar vi på att PH ska börja igen, dagens höjdpunkt.
Eftersom jag inte kan vara med på gympan får jag sovmorron imorgon, det gillar vi!



måndag

Skrivet 2010-02-01 Klockan 10:18:04

jaaaaao, skola idag då. Fick skjuts ända fram till dörren av pappa! Det gillar vi. Jag tycker synd om mina kompisar som behöver kånka runt på mina saker.. Men jag lovar att jag ska bjuda igen någon gång!

Tessan och jag försöker skriva en spanska text, men den blir töntig och larvig. just nu skiter jag bara i det.
Have a nice day!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!