kill me

Skrivet 2010-03-31 Klockan 20:03:30

Just nu ligger jag i sängen och kollar på the X-effect. kom hem ifrån visby för ungefär 1,5 timme sedan. Nu vill viktoria att vi ska åka in till stan, men jag tror inte att det går och jag skulle typ aldrig i mitt liv hinna. Men om jag ska vara ärlig så är jag jävligt sugen!
I visby köpte jag en ny bh och så letade vi lite presenter till persson, dock utan framgång. vi får bolla lite idéer och kolla ifall det lossnar någon gång. Mary kayn blev inställd för att viktoria blev sjuk, det var väldigt synd.
Jag skulle egentligen behöva ta tag i mig själv och plugga lite till kemi-provet imorgon, men funderar faktiskt på att gå ut och springa. Ibland blir jag bara så trött på mig själv, varför kan jag aldrig bestämma mig och fixa det jag borde fixa?
Några saker som är säkra är iaf att ikväll går andra avenyn på teve, imorgon står jag coh viktoria i bokan och på fredag är vi lediga! positivtpositivtpositivt.

jag finns alltid där ifall det är så att du vill prata.


puss

Skrivet 2010-03-30 Klockan 15:57:03

sitter just nu i visby hemma vid Camilla. tycker att vi ska snart ska åka och käka är väldigt hungrig. sedan bär det av till träningen i slite, raggar volvon! ;)


skolan

Skrivet 2010-03-30 Klockan 10:25:15

Sitter just nu i skolan och har precis haft idrott. Vi körde innebandy och det gick ju sådär super bra!
Jag ska nog kila ut i bokan nu och köpa en macka för jag är grymt hungrig, han inte käka någon frukost imorse.

Idag vet jag inte riktigt om jag ska hem först eller in till stan direkt. Får se, ska iaf in till Camilla sen och åka med henne till träningen i slite :)

Pusss


latmask

Skrivet 2010-03-29 Klockan 21:22:42

Jag har just ätit pastasallad ifrån baren på maxi och nu kollar jag på saltön. Idag åkte jag och viktoria in med bussen efter skolan, vi mötte upp Camilla och sedan gick vi och handlade lite kläder. Jag åkte in för att få med mig underkläder och kom hem med en klänning, hårspary och tuggummi. Ja, så det brukar bli! Sedan åt vi på donken, med viktorias mamma. Camilla körde bort mig till korpen sen och då började vi prata om massa hemska saker, vi satt där i bilen ett bra tag och bara pratade. Man började typ skaka och blev nästan lite tårögd.

Blev ingen jogging tur ikväll, kom hem försent och det är så jävla kallt. Men det kanske bara är saker som man skyller på?



:)

Skrivet 2010-03-29 Klockan 11:35:08

Hejhej!

jag vet att jag har världens sämsta uppdatering. FÖRLÅT! men jag har nästan inte suttit ett skit vid datorn.
I helgen var det fullt upp igen, som alltid. Mamma och pappa var inte hemma så bodde ensam.

Jag såg just att jennifer hade lagt ut en jätte ful och gammal bild på mig, nu jävlar ska hon få igen när jag kommer hem! ;)

Pussssss


som en riktig man

Skrivet 2010-03-26 Klockan 16:26:47

Idag är det fredag och skolveckan är äntligen över för ett tag. Ikväll blir det in och kolla på endre, den sista och avgörande matchen. Nu jävlar gäller det!!
Sedan tror jag att det kommer hem lite kompisar hit och vi tar det lugnt och kollar film. Det kommer bli skönt att vila lite.
Sedan på lördag så ska vi iväg och basta och ha roligt! Jag vet ännu inte vilka som det är som ska dit men iaf jag och viktoria, vi är alltid på!  :)

just nu sitter Geena och ska sjunga med i låtarna, men sjunger hela tiden fel ord.. HAHAHAHAHA! faktiskt skit roligt.


i'm not dead

Skrivet 2010-03-25 Klockan 09:14:32

Jag tror att vi har fått tillbaka vårat inernet idag, för jag såg en lapp som låg på bordet 'datan funkar igen' Wiiiihu, äntligen.

igår var jag duktig, jag sprang en tur. fast det gick väldigt trögt men jag klarade hela vägen. Sedan hoppade jag i duschen och gjorde min spanska läxa. Sedan var det dags för andra avenyn. nu börjar det nästan bli lite för utdraget och förmycket? är det bara jag som tycker det?

nu är det skola och so. Ikväll blir det fys-träning. PUSSSSS


tjena snygging

Skrivet 2010-03-23 Klockan 12:57:45

jag sitter i skolan, och alla andra skolor är lediga utom våran! det är ju sådär lagom roligt. Men vi ar bara egendag kvar idag så det är ganska lugnt. Efter skolan åker jag och viktoria in med bussen och möter upp Camilla. Vi ska gå coh äta något sedan blir det träning i slite, vi ska åka med hennes snygga raggar volvo ut!

PUSSHEJ!



kom änglar

Skrivet 2010-03-22 Klockan 19:52:01

Hej!
Nu har jag kommit hem igen så passar på att slänga in ett inlägg.
ja, helgen gick typ i 100 km/h kände jag. var ute båda fredag och söndag sedan blev det en hemmakväll på söndagen. Även tränat på söndagen med distriktslaget. det var väl min helg i alla fall, lika lyckad som den brukar! :)

nu ligger jag bara här i min säng och gör inte ett skit. Det är så dåligt på teve på måndagar också.. Nu har jag bestämt mig att det ska bli lite fart i min träning. så nu när kvalet är över för innebandy nördarna så ska jag sätta igång igen, eller dem kanske har uppehåll då? det återstår att se. Har iaf fotbollsträning imorgon, det gillar vi!
Sen är det ju sån där nationell uppsats i engelska på onsdag också. JIPPI!

jävla wannabe?


..

Skrivet 2010-03-22 Klockan 16:15:28

nu är det så att jag har inget internet så det är väldigt kalt här i bloggen. Och jag hinner inte skriva nu heller, ska in till bror! :)


.

Skrivet 2010-03-20 Klockan 13:14:59

JAG VILLL HA
fiskar
tatueringar




heeeyman

Skrivet 2010-03-20 Klockan 13:08:59

igår var det då fredag. Jag, viktoria, angelica och johanna var på black end white festen. det var sådär, vi blev hämtade av adrian och hans vänner. Trodde att vi skulle spela match idag vid tio ända tills klockan 02 igår, det var visst på söndag!

Men nu ska jag och viktoria käka frulle. PUSSHEJ



nationella proven

Skrivet 2010-03-16 Klockan 13:06:12

jo men hej du! nu sitter jag här i skolansdatasal som inte riktigt spelar i en hög division. Vi hade engelskt nationellt prov imorse och det gick sämst. jag kommer att få fett med IG! men det löser vid sig får vi hoppas.
Idag vill jag verkligen träna, men jag vet inte om jag vågar. känns som om jag kommer att få jätte ont i halsen igen.. hmm, men det återstår att se hur jag gör.

Nu ska jag fortsätta att kolla runt. TACK OCH HEJ


duktig flicka

Skrivet 2010-03-15 Klockan 18:30:17

nu står matlagning högst upp på tur, inget jag föredrar. jag gör det inte ofta och är därför ingen mäster kock. hmm, det får bli som det blir.
Viktoria åkte just hem och vi ska på den där black and white saken i helgen. nu är det spikat och klart. är det någon annan som ska med?





tattoo

Skrivet 2010-03-15 Klockan 17:33:42

jag har blivit galen av tatueringar, jag älskar tatueringar!!


jag ska fan ta och skaffa mig en, eller nej flera!



right here

Skrivet 2010-03-14 Klockan 17:25:16

jag känner att det här håller på att typ rinna ut i sanden. Men skriv lusten går upp och ner, så är det och kommer alltid att vara. Just nu är jag inne i en svacka, men jag gör mitt bästa..

Helgen har varit riktigt bra. Lika lyckad som den brukar vara även fast min hals håller på att ta död på mig. I fredags var jag med Erica och Viktoria, vi gjorde inte så speciellt mycket, tog det lugnt typ. Igår var det fest i dalhem och jag hade riktigt roligt. Helt enkelt en GREAT HELG!

idag är jag jävligt trött, sov inte så speciellt mycket inatt. Nu ska jag typ plocka upp lite på mitt rum och sen ikväll ska jag kolla på wipeout! (stavas det så?)  



en gång för alla

Skrivet 2010-03-12 Klockan 13:17:21

heeeej!
nu sitter jag här i datasalen brevid peter. Är inte med på badet på grund av att jag är så jävla förkyld och hes. det gillar vi inte.
Ikväll vet jag jag inte riktigt vad som händer, men imorgon bär det av till viktoria i dalhem iaf! vi ska nog in till stan efter skolanoch träffa camilla en sväng
.

mene....Kom till viktoria på lördag väl?



..

Skrivet 2010-03-10 Klockan 18:05:17

idag är ingen bra dag, idag är allt skit.






lucky

Skrivet 2010-03-09 Klockan 21:50:07

jaa, idag var det första dagen i skolan efter lovet. började med idrott, sedan var det datasalen på son så det blev inte mycket gjort. käkade någon taco-fisk och sedan bar det av till ishallen för hockey. vi tog lite snygga kort och spelade match.

Efter skolan åkte jag hem till vick, geena också. vi käkade, kollade på top model och åkte sedan till träningen. Den gick faktiskt helt okej, jag kunde gå in lite mer och köra lite hårdare. Vilket gör mig en aning lyckligare.
det som gör mig ännu lyckligare är att emma ringde nyss och jag ska nog åka till globen och kolla på melodifestivalen, jag ska se sen snygge erik saade! men bara kanske, änså länge.

man lär sig av sina misstag..hoppas jag.


starstrukk

Skrivet 2010-03-08 Klockan 12:02:48

mitt internet ville inte fungera igår när jag skulle uppdatera så kommer en liten resume nu ifrån gårdagen.

vid två ungefär mötte jag upp erica och vi gick och fikade på yvonnes café här i roma, vi pratade på om allt möjligt. Sedan vandrade vi hem till henne för att hälsa på hennes nya vovvsi, gud vad den var gulli och mysig! vi kollade lite på vampire diaries (ursäkta om jag stavat fel) och sedan gick jag hem för att äta.
Vi hade nästan ingen mat så jag gick till geena och vi skulle kolla på film men det funkade inte. Vi tryckte iaf i oss chips och så låg vi inne i hennes rum och pratade. Vi skickade även en massa sms om att alla ska komma till viktoria på fredag, so let's go there! sedan blev det wallander och efter filmen sprang jag hem för att jag var så himla rädd!

idag vet jag inte riktigt vad dagen har att bjuda på, måste iaf laga mat ikväll. får se vad jag ska hitta på för något gott! :)





-jag hatar att alla snygga killar alltid ska ha tjej. eller det kanske inte är så konstigt? men endå.


.

Skrivet 2010-03-06 Klockan 21:45:13

Try to close my eyes, as you walk away
Now I realise, there’s so much more to say
Make me understand, darling, take my hand
‘Cause I did it all, I did it for love



with you

Skrivet 2010-03-06 Klockan 16:28:29

jag har just vart nere på stan och käkat lite, jag började må illa när jag käkade. jag tror inte att jag tål donken längre, eller inte just nu. jag åt där dagen innan jag blev sjuk, eller jag blev sjuk den natten så donken känns inte så lockande.

kvällens planer är spikade, eller jag ska ringa pappa och fråga ifall han vill hämta mig senare ikväll. Jh frågade mig ifall jag ville äta tecos med henne ikväll. så det blir lite mys där sedan ska jag hem till roma och SOVA! vilket är behövligt efter den här natten, som inte inhöll så mycket sömn.

nu ska jag packa ihop dem sista sakerna, fixa iordning allt och pallra mig bort till Jh. TACK OCH HEJ! 


how will i know

Skrivet 2010-03-06 Klockan 14:22:09



hands up baby

Skrivet 2010-03-06 Klockan 13:23:10

då ska jag snart pallra mig ut och käka lite mat. När viktoria och Simon har städat klart, hehe det kommer nog ta ett tag!



..

Skrivet 2010-03-06 Klockan 12:34:52

god morgon!
idag är det inte med glädje man kliver upp sängen, fy fan vad jag är trött! Gårdagen var lyckad, jag hade riktigt roligt. Ett tag var det ganska överfullt i den där lägenheten men det kördes ut folk och man kunde röra sig igen. Men lyckat blev det! :)



(gammal bild på mig och elin, sitter på hennes data.)


flyktsoda

Skrivet 2010-03-04 Klockan 14:52:43

besluts ångest? åhja!

åka med till stockholm eller stanna på gotland?
träna ikväll eller vila upp mig?




Back on track!

Skrivet 2010-03-04 Klockan 11:24:59

jag är glad för att jag skippade att gymma igår och inte gick på mary kay. IDAG ÄR JAG istortsett FRISK!


if we ever meet again

Skrivet 2010-03-03 Klockan 15:34:25

jag har precis sett färdigt wallander filmen, mörkret. Den där som handlar om flickor som blir våldtagna i en TJA-buss, den är faktiskt riktigt hemsk. Fast så jävla bra med å andra sidan. Men det bästa med wallander filmerna är ändå Stefan, eller ola rapace. han är så jävla grym! jag älskar han!





get better

Skrivet 2010-03-03 Klockan 12:03:15

Idag är det äntligen sol på himlen igen! det gillar vi jätte mycket. Nu kanske det kan börja att bli vår igen, som det började med för några dagar sen när snön började smältat, men igår blev det ny snö igen. För dom som lyckades undvika det, jag märkte till och med det som inte satte min fot utanför huset. Men idag mår jag mycket mycket bättre och jag tror att jag är redo att gå ut imorgon i alla fall.

JAG MÅSTE TILL STOCKHOLM. vill handla kläder och elin har erbjudit mig att åka med henne i helgen, men jag har inga pengar typ :( eller inte så mycket som jag skulle behöva ifall jag skulle dit. jag har inte bestämt mig ännu..

snart ska jag duscha och få något ät bart i magen. PUSSHEJ!


- man kan undra ifall jag är en vampyr?



jag älskar att vara sjuk, speciellt på lovet.

Skrivet 2010-03-02 Klockan 16:16:52

jag ligger endast och dregglar i sängen, kan inte få i mig någon mat och känns som om jag kommer dö!

Igår kollade vi på Farsan, jennifer, geena och jag. Vi mötte sedan upp vicktoria och åkte hem till henne och sussade. (eller jag och geena, jennifer lämnade vi vid ronja) Jag frös som en idiot när vi skulle gå därifrån, sen när vi kom hem till viktoria blev det bara värre och värre. Jag kände att jag hade världens feber och ont i huvudet. Vi såg iaf 17 again och höll på att svimma för att zac är så snygg. efter filmen pallrade vi oss upp i sängen, geena somnade som en stock jag jag och viktoria busade lite och skrattade. Sen vaknar jag mitt i natten och får världens 'måill-skölj' över mig, det var bara att springa till toaletten det. så pappa hämtade mig innan jobbet och sen har jag inte fått en blund.. Jag lever på min säng och vatten.  


jag vill om du vågar

Skrivet 2010-03-01 Klockan 12:05:33

ont i halsen, täppt i näsan, ont i huvudet. Då har man gått och blivit krasslig lagom till lovet, men jag har ingen större lust att bara ligga hemma. Pallrar mig nog till gymmet ändå, sen ska jag nog kolla farsan på bio och se slutet på upp.


GE MIG, GE MIG, GE MIG!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!