jag följer med dig hem ikväll, för jag vill inte vara själv

Skrivet 2011-05-31 Klockan 21:28:49

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!!Tumblr_lm29sw6nzb1qcqb39o1_500_large



31 maj

Skrivet 2011-05-31 Klockan 14:16:28

dagen har bjudit på sol, bondbränna, kubb, friluftsliv, tävlingar och cykling som har lett till lite mer vältränade ben. hur ska jag orka träna ikväll?

nu väntar jag på att lukas ska komma hem, jag roar mig med att lyssna på veronica maggio.
 


Tumblr_lm0wsloplr1qajjdco1_500_large


jag vet hur du ser ut i inga kläder

Skrivet 2011-05-30 Klockan 14:37:05

åh Veronica Maggio är så bra!! tyvärr så missar jag henne när hon är här, jag är i england då :(




Tumblr_ldv5m1dq9d1qabe2lo1_400_large

idag chillade klassen i almedalen och kollade på film, det var min skoldag. imorgon blir det cykel utflykt, så måste och handla matsäck. måste till roma innan träningen också för att hämta träningskläder och saker till imorgon.
nu ska jag ha massage! PUSS


we all have a story to tell

Skrivet 2011-05-25 Klockan 21:04:51

Tumblr_llrjrpvkvi1qf1jubo1_500_large

lämnat besked till island games idag, jag tackade ja. blir midsommarfirande på en båt i år, men det kommer fler midsommar, men man vet aldrig om man får chansen igen.

färgat håret och klipp mig, hello blondie!


.

Skrivet 2011-05-24 Klockan 17:36:43

6 billion people in the world, 6 billion souls,Swedish_love_story_53595268_large
and sometimes all you need is one.


the moment i met you

Skrivet 2011-05-24 Klockan 11:54:38

igen skola igår typ, vilket var dö skönt! det blev en lektion på morgonen som bestod av finns i sjön, jaa hur ovärt? lukas hämtade mig efter sitt hg och vi lagade korv och pommes innan han var tvungen och åka tillbaka till skolan. MUMSI. Jag mötte upp jennifer på stan och hittade ett fynd. halva priset på en tröja, hon köpte också en. sedan så åkte vi vidare till visby screen, tittade på linnen som vi ska beställa till pärken i sommar. Jag bara längtar ihjäl mig till stångaspelen. Nu gäller det bara att hitta en snygg logga som är vi!
Match har jag ju också spelat, vi mötte IFK. matchen slutade 4-4 och vi kvitterade i 89 minuten! så jävla sköööööööönt!!!

Jag har förresten också sett på bio, water for elephants. den var bra, bra, bra! lätt se värd.



puss

Skrivet 2011-05-21 Klockan 12:01:43

jag har haft världens dåligaste morgon. jag är riktigt jävla svidig, så nu hör jag på underbar musik. musik är en av de bästa sakerna som finns i världen, den kan verkligen få en att ändra humör! puss på musiken!


oh happy happy

Skrivet 2011-05-20 Klockan 19:54:28

idag gick det bra på praktiken och det var roligt. har vart samma personal båda dagarna, det kändes faktiskt bra! nu är det bara två dagar kvar, det känns helt sjukt. vet inte om jag ska skratta eller gråta.

ikväll blir det en lugn hemmakväll, har vart och ätit vid farmor och farfar. mums, nu sitter jag och lyssnar på musik man blir glad av! jag ska ge er en riktigt lycklig låt.

imorgon blir det bänken på dalhem ip klockan 16.30, see you there?



du ringer på fredag, så ses vi på lördag

Skrivet 2011-05-17 Klockan 16:12:18

imorgon är det dags för prov, igen. jag får sätta mig nu en stund innan träningen och efter. är hemma vid lukas, fast han är inte hemma. det är bara jag och maya. fast hon lämnade mig nyss och gick antagligen och sov igen, så roligt sällskap var jag. 

idag fick jag reda på att jag fick vg+ på turismprovet, det jag inte fattade ett skit av?! hon hade dock sänkt poäng-gränsen eftersom alla hade tyckt att det var svårt. ibland har man det bra. 
jag har även fixat ett nytt busskort, mitt dog ju bara huxflux. 
klassen har även provat på orientering på p18, det är lite väl drygt. förstår mig inte på människor som håller på med det frivilligt på fritiden. 

 
Helgen bjuder på en trevlig överraskning, jag blev så lycklig! ÅÅÅÅHHHH



snälla gud,

Skrivet 2011-05-16 Klockan 10:21:43

Jag har världens fetaste otur!!

Jag glömde mitt busskort imorse, fick springa hem och till bussen igen. så kommer jag på bussen och det funkar inte?! Min vänstersko är ju borta så får gå i mina sommarskor som jag får skavsår av.
jag mår illa och det känns inte alls som om det här kommer bli en bra dag! jag får fan inte bli sjuk nu....


.

Skrivet 2011-05-15 Klockan 20:27:34

om du tror att du är den enda som har gråtit över vad som har hänt så har du fel, jag får också leva med att jag har förstört något fint och sårat någon jävligt djupt. skuldkänslor varje dag över att du kanske mår dåligt, och jag hoppas att någon dag så kanske du klarar av att prata med mig igen. Det är nog bara en dröm, eftersom du inte kan se på mig, inte ens vara i samma rum. Det är över ett år sen och jag hoppas för din egen skull att snart börjar leva ditt eget liv och skiter i vad jag gör, vart jag ska, slutar att leva ditt liv efter mina beslut. Folk förstår att du är ledsen men börjar tycka att det har gått för långt, att det har blivit överkänsligt. Tänk på att du även kan förlora dina nuvarande vänner genom att inte leva ditt liv fullt ut.


om sanningen ska fram

Skrivet 2011-05-15 Klockan 17:40:17

ibland kan det vara så skönt att bara vara ledig ifrån sport. fast istället kan det hända lite tråkiga saker, jag har tappat bort ena min nya converse sko, SKIT ROLIGT! tänk om jag inte hittar den?! får man köpa bara en sko? jag vill gråta en smula.

jag och lukas har vart för mycket på varandra så jag har vart grinig emot honom hela helgen, ändå bjuder han mig på saker. ibland är han för snäll.

Det blev iaf en bra helg med mestadels fint väder, grillning och spel ute i vall och så camillas 20 års fest. jag gillar helg och snart är det dags för sommarlov, endast två veckor kvar på praktiken, jag längtar efter lite ledigt....

PUSSSSSS 




11 maj

Skrivet 2011-05-11 Klockan 12:29:25

Solen skiner och jag har jeans, håller på att döööööö! men kan inte byta om till shortsen som jag har i väskan för att jag har håriga och vita ben. men det ska det bli ändring på tills imorgon.

Idag är jag träningsledig, vilket är så dunder skönt så att jag spricker. det var så länge sedan! jag ska spendera min dag med världens bästa jennifer. plus några andra en stund när vi ska ut och träna upp våra pärk talanger. Jag längtar till stångaspelen, så det så!!


söta i förra vårsolen, puss


10 maj

Skrivet 2011-05-10 Klockan 12:28:17

min pappa har fyllt år, jag har haft döds ont i huvudet och bara legat och kollat på gossip girl. har inte kunnat slita mig, det är så jävla bra bra bra!!

ikväll ska jag pallra mig till träningen på a7 och så är det möte om island games efter, men jag har prov imorgon så jag kan inte gå på det, måste plugga och då prioriterar jag att vara med på träningen istället för ett möte.
Hoppas jag lär mig det fort och kan kolla på gossipgirl!

nu ska jag förbereda mig för en guidad tur! TJING





8 maj

Skrivet 2011-05-08 Klockan 20:01:56

jag är så trött på allt skitsnack, synd för dig att jag får reda på allt förr eller senare. synd för mig då att du kommer ljuga

matchen i helgen förlorades, jag tillbringade inte någon minut på planen. så det blir ingen kommentar på den, 2-1 iaf.
idag blev det en hel match emot p18, 3-2 till oss. vi var bäst i första och ledde med tre noll, dom fick ett rött kort och vi en straff. sedan i början av andra tappade vi totalt och släppte in två mål, men vi skärpte oss och tog med oss tre pinnar, HÄRLIGT!! 
nu har jag kollat Gossip girl, duschat och vart i affären och handlat nyttiga saker, ikväll ska jag och lukas sa söndagsmys. jag har till och med sumpat colan och tagit en ramlösa, kan det här vara början på något bra? det är frågan.

Puss på er!



3 maj

Skrivet 2011-05-03 Klockan 12:55:22

har just haft prov som jag inte kunde en enda fråga på, hej IG!
vi har tydligen flyttat våran träning så att den är ikväll istället för imorgon, jag som skulle köpa nya skor idag och så vila eftersom jag vaknade med förkylning och ont i halsen. FUCK!

sen ska vi börja sälja kryddor, ännu mera säljning. jag kommer aldrig lyckas sälja 20 grejer. jag vill dö! det stod i tidningen idag att elin ska med på island games, sant eller? hihihihihhi

nu ska jag vänta någon timme innan min svenska lektion, som vi ändå inte kommer göra något på. hade vart skönt att åka hem så jag hann med allt jag skulle göra innan träningen. OCH SÅ LÄNGTAR JAG TILLS JAG FÅR SE GOSSIP GIRL!



- jag bara dör varje gång jag tänker på det, lite mer, lite mer, lite mer.


.

Skrivet 2011-05-02 Klockan 15:11:47

jag säger tack till Ronja för en super fest, fan vad rolig! även fast det slutade lite illa, men vilken tur att jag har så fina och roliga vänner. Kände mig död efter räfsningen klockan åtta, isäng halv fem och upp för att färsa i fleringe. JAG ÄR FAN DUKTIG IBLAND.
fan vad bra att vi vann seriepremiären 4-0!
borde plugga järnet, har prov på fyra kapitel imorgon och världen, landskapen, länderna och städer i sverige. jag har lust att dö!
ikväll blir det match, snart har jag utvecklingsamtal och tills dess ska jag plugga.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!