..

Skrivet 2010-04-30 Klockan 14:09:59

PANIK, är ordet. varför ska allt skita sig när man har som mest bråttom? nej, men jag har inte alls mycket att göra och ordna....



i'm a wild child

Skrivet 2010-04-28 Klockan 17:59:43

Just nu sitter jag nere vid våran stora data och lyssnar på dånande musik! JAG ÄR FETT TAGGAD TILL VALBORG! nu är det bestämt vart vi ska grilla och så, det känns skönt. Något annat som även känns skönt är att jag har skrivit klart mitt fysikarbete och städat upp på mitt rum, idag har man alltså varit en duktig flicka. Ska snart gå till Geena, hon ska följa med mig och handla mat :)

PUSS


söndag

Skrivet 2010-04-25 Klockan 19:22:51

jag skriver i varje inlägg nu för tiden att jag är dålig på att uppdatera och tjalala, men jag gör inget åt det som ni kanske märker.. så därför ännu en gång, JAG ÄR DÅLIG PÅ ATT UPPDATERA.

Jag kom precis hem, jag har sussat vid viktoria inatt och sen när jag kom hem så blev det att träffa Geena. Vi har grillat (som vi är världsbäst på) och spelat fotboll med lite folk. Jag testade två nya saker att grilla idag, bananer och sen lägga i choklad och marsmellows (stavning?) Fy fan du, det var gott. Alla blir typ helt chockade när jag säger att jag aldrig har testat det, men nu jävlar har jag det!

Har inte så mycket mer att säga, imorgon är det seriepremiär på dalhem ip för b-laget, där jag ska spela. Annars har det väl inte hänt så speciellt mycket. Jag ska in till stan imorgon oxå, hjälpa till att ordna upp en grej!
PUSSHEJ!


-sedan spexfotot i skolan.


sweeeeeeet

Skrivet 2010-04-21 Klockan 13:20:39

jag har inte uppdaterat så speciellt mycket, men jag gör lite när jag har tid och lust. Just nu sitter jag i skolan, har precis fått massage av Viktor! :) Men nu sitter jag då i datasalen. Om ungefär en kvart ska jag ha förhör på G-kriterierna i fysik och jag har inte pluggat på ett skvatt! det kommer att gå sådär sjukt bra.

Efter skolan så ska kanske Geena med mig hem och kolla på i taket lyser stjärnorna, jag har kommit på att vi alltid kollar på den tillsammans! lite traditon. Annars ska jag nog dra på träning, om det är någon. men annars får det bli en spring tur, i think.

nej, men nu ska jag dra och vara social med mina underbara vänner! PUSSS 


söndag 18 april

Skrivet 2010-04-18 Klockan 15:57:34

Trött som fan och har ont i huvudet, det blev lite sent igår. Badade i baljan ända till det blev ljust! Skööööön som fan var det. Dem kastade i Erica med kläderna på, det var lite komiskt. Tack viktoria för en lyckad fest.

hmm, jag visste att gotland var litet. Men såhär litet?


Jag saknar mitt ljusa hååååååår!


GRATTIS MIN SKÖNA BÖNA!

Skrivet 2010-04-17 Klockan 13:15:14



festmetoden

Skrivet 2010-04-17 Klockan 12:27:28

Hela dagen är en förberedelse, man blir bara mer och mer taggad för varje minut som går! jag vill att tiden bara ska springa iväg. Men samtidigt är det så mycket som ska hinnas med. Jag har inte hunnit handla någon present till bruttan, dålig stil jag vet, hon är ju min fru trottsallt. Men jag lovar att hon ska få en riktigt fin present av mig!

Just nu har jag musik på så att det dånar, ska snart hoppa in i duschen och raka benen. Sedan blir det att göra sig iordning för fotbollsmatch och packa ner allt jag kommer behöva ikväll.





I don't wanna dance

Skrivet 2010-04-16 Klockan 17:29:11

Nu börjar mitt so arbete likna något, dock inte färdigt på långa vägar.
Jag slänger in en gammal låt jag hittade på våran gamla data vafan!




ikväll drar jag nog in till stan och umgås lite med flickorna och imorgon kör vi gärnet i dalhem city!


Sommar känslor

Skrivet 2010-04-14 Klockan 13:08:30

jag vet att jag har riktigt dålig uppdatering, men vafan!

Idag och igår har det varit riktigt härligt väder. Man blir så himla glaaaaad! fan vad jag längtar till sommaren alltså, obeskrivligt mycket.

I veckan kan jag typ inte träna. Jag måste plugga till nationella i matte och så skriva färdigt mitt so-arbete. Det låter så grymt lockande, men man får väl skylla sig själv ifall man inte har någon framförhållning. Då får man skippa det roliga!!

Nej, men nu ska jag fortsätta att plugga lite! hörs väl, pusss


jävla linnea

Skrivet 2010-04-12 Klockan 16:18:23

jag får ångest för att jag aldrig orkar plugga! kan jag någong gång bara ta tag i mig själv och göra det som jag måste. TYDLIGEN INTE! Jag har ännu inte skrivit klart mitt jävla CV och det är sommar typ nu och jag kan glömma att få något jobb, men så går det. Jag blir så arg på mig själv för jag vet att jag kan ifall jag bara vill.
ÅÅÅÅÅH!

jag har iaf börjat på son, men nu har det gått åt helvet! IBLAND HATAR JAG INTERNET, speciellt facebook.


GRATTIS FÖRFAN!

Skrivet 2010-04-12 Klockan 15:48:45

Min sötnos fyller år idag. PUSSAR på henne!




we go together

Skrivet 2010-04-11 Klockan 12:32:29

nej, jag är inte död. har bara varit allmänt dålig på att uppdatera.

Helgen har vart mesta dels fotboll, eller hela veckan typ. Men varför klaga, det har äntligen kommit igång! som man har längtat att springa på den där gräsplanen. Nu längtar vi bara till premiären på dalhem ip. Spelade även den första matchen i år, dock intärn match för motståndarna fick inte ihop något lag. Det blir dubbelmatch helgen som kommer istället.

Jag är fan mer trött den här helgen än dom när man går i skolan, konstigt? Aja, imorgon börjar iaf skolan igen och det är något som vi inte gillar. Men idag blir det att ta det lugnt så man orkar imorgon. ska kanske in till jennifer ikväll när hon kommer hem, måste prata med henne :)

Puss





uppdatera?

Skrivet 2010-04-08 Klockan 14:29:10

Linnea jag tycker att du är dålig på att uppdatera, därför gör jag ett intrång i din blogg så du vet!!! // hemlig


i'm burnin'

Skrivet 2010-04-05 Klockan 19:07:24

Knarkade låtar idag.







har jag haft någon depp dag eller, det kan man ju undra.


Allra käraste syster

Skrivet 2010-04-05 Klockan 15:10:25

Påskcupen idag gick bra för laget, dock gick det åt helvete för mig. Men vad hade jag förväntat mig när klubban hade legat ett år på hyllan? ;) Vi ska spela semi-final på lördag, LÖRDAG liksom? ingen i vårat lag kan typ, vi får se hur vi löser det.
Idag blir det en dag i sängen, ska kolla endres slutsspelsmatch på teve och sedan ska jag kolla på allra käraste syster, jag har tänkt så jävla länge på vad den heter men nu jävlar kom jag på det.

 


hejhopp!

Skrivet 2010-04-04 Klockan 20:30:33

just nu sitter jag vid jennifer inne i visby. vi väntar på att våra popcorn ska bli färdiga :) vi fick fin och god middag förut av jennifers mamma och peter. Ikväll vet vi inte vad vi ska göra. Men imorgon blir det iaf påskcupen, måste det lite tidigare för att träna. har inte rört en klubba på typ 100 år.
Men det blir nog en bra kväll! Puss


...

Skrivet 2010-04-04 Klockan 12:35:34

just nu sitter jag och kollar på körslagets repris, även fast jag såg det igår. Gotland gick vidare med 'var ligger landet när man böjer bananerna' det är fan ganska sjukt. MEN BRA!
Det blev hemma vid simon igår och jag hade trevligt och roligt. Tills det sket sig rent åt helvet och jag blev riktigt arg, typ till och med ledsen.

Idag blir det middag här hemma, något lam eller något blir det. Vet inte riktigt vilka det är som ska komma hit men det återstår att se.



ambitions

Skrivet 2010-04-03 Klockan 14:53:58

HAHAHAHAHAHA, säger jag om igår kväll. Vi ska helt enkelt inte ha med hjul att göra.
Jag och Jennifer var först och kollade på endre matchen. Där träffade vi olivia så vi ställde oss vid henne, sedan kom även viktoria och gjorde oss sällskap. Efter matchen gick vi till Jennifer och käkade, gud vad hungrig jag var! Aja, sedan så gick vi typ in till sebastian och Bp. Vi skulle cykla till Emil efter ett tag och så hittade jag en cykel som jag skulle låna, men så var det rå jävla punka och den var typ paj! så vi fick skjutsa. Vid solberga mötte vi upp Viktoria så vi lämnade ena cykeln och fick skjuts bort. Väl där lyssnasde vi på musik och umgicks, sedan skulle vi ut och åka inlines (heter det så?) och sebastian skulle leka viktoria när hon åkte och så drog han på arslet så jävla hårt! FY FAN VAD ROLIGT DET VAR! Sedan ska dom visa att viktoria och jennifer har lika dana trosor på sig och då gör viktoria en riktigt snygg vurpa och sätter sig på rumpan. Lilla svanskotan slog sig igen, den här gången var det dock inte mitt fel.
Påvägen hem har vi då bara en cykel och är fyra personer som skulle behöva åka. äh, men vafan vi testar att åka. jag sätter mig på sadeln och viktoria och jennifer sätter sig på pakethållaren. Sebastian hålller på att ramla hela tiden och vi kom max 5 meter framåt. Sedan böjer sig hela cykeln och hjulet böjer sig. HELVETE VAD VI GARVADE!

aj, ni skulle ha vart med säger jag bara.

nu idag blir det träning på konstgräset i rävhagen, sedan fixar vi oss och drar vidare SÅ KÖR VI GÄRNET!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!