teamsportiacup

Skrivet 2011-01-30 Klockan 14:03:17

DJ: vi var så många, så jag fattar egentligen inte varför jag var tvungen att vara med. satt iaf första matchen sedan spelade jag resten. första blev förlust, nästa vinst, tredje lika (domaren sög och dömde bort mitt två-ett mål. Du kan dö!) sista lika. Damer A: en oavgjort, en vinst och en förlust. FAN att inte ifk kunde ta dalhem c... Jag orkade inte kolla några finaler idag, jag tänker först visa mig i södertvärn när det är dags för ibk match.

det var en jävligt lång dag. gick upp 6 på morgonen och kom hem till lukas och dom ifrån södervärn vid halv tre. Han gick upp imorse och spelar nu hockey match. jag har legat och sovit hela tiden, och hade inte några planer på att gå upp ur sängen lagom att jag ska fixa mig till ibk-matchen.

PUSSSS


det sitter en pojke på månen.

Skrivet 2011-01-28 Klockan 11:37:32

känner att skoldagen enbart har suttits av, har typ inte gjort ett skit. Eller ett matteprov, sedan hört på några redovisningar och nu sitter jag och väntar på min sista svenska lektion. vi sitter och lyssnar på musik i datasalen.
Sedan ska jag ta bussen in till roma och sedan ska vi äta på Etage, mamma, emma, elin och jag. kanske maja, annica och marie också. efter ska vi se bio, då ska dom iaf med. vi ska kolla på svinalängorna. sedan blir det att sussa för jag ska spela dubbelt i Teamsportia cup, på lördag morgon och lördag natt. det ska bli roligt, men jag måste typ planera in min sömn! hihi :)



28 januari

Skrivet 2011-01-28 Klockan 08:54:51

igår var det möte med fotbollen, vi pratade om resan till Polen som jag verkligen vill göra. vi ska träna, besöka konsentrations läger och en massa. Jag tycker att det skulle ha vart en riktigt intressant upplevelse, det återstår bara och se ifall den blir av eller inte.

Truppen kunde man ju typ drömma och komma med i, den är inte satt ännu. men det ska vara 16 utespelare och så högt rankad är man fan inte i laget. Men då kommer det i och för sig bli ganska många som kommer att bilda b-laget vilket gör att det även där kommer att ge bättre träningar. Jag ska iaf köra hårt nu februari för att försöka ta en plats. JAG SKA VARA SÅ JÄVLA BRA!!



27 januari

Skrivet 2011-01-27 Klockan 11:50:11

sitter just nu i skolan och har två lektioner kvar. det var skönt med sovmorgon imorse, hihi lukas gick upp samtidigt som mig. han hade försovit sig en timme. så han fick lite bråttom. jag hade gott om tid på mig, skönt!
ska snart redovisa på handeln och sedan så blir det näthandel, vilket inte är min favorit lektion precis.. men jag ska nog även överleva denna dag och sedan ikväll blir det möte med fotbollen klockan 7. får träna badminton innan ifall jag vill, fast hade hellre gått på fysträning, dock krockar det med mötet.
Varför är jag sugen på att träna idag när jag inte behöver träna?


(en liten bild på mig och viktor.)


.

Skrivet 2011-01-26 Klockan 18:34:34

lukas sitter ute i ett annat rum och surar för att två typ 12 åriga killar la till mig och bör¨jade skriva på facebook, KOMISKT!


pappi

Skrivet 2011-01-26 Klockan 12:35:04

Min pappa har fått mig att skratta,
han har torkat mina tårar,
han har kramat mig hårt,
han har sett mig lyckas och misslyckats,
han har gjort mig stark,
han har alltid ställt upp för mig.
Min pappa är bäst!



25 januari

Skrivet 2011-01-25 Klockan 22:28:34

sitter och väntar på att min lillis kan komma hem så att vi kan äta tillsammans. jag sög idag på träningen, fast ska spela med dalhem 2 i team sportia cup. kanske får dubbla och spela med juniorlaget, KANSKE. det hade vart roligt, faktiskt.

skolan rullar på som vanligt och jag väntar på att det ska bli helg. vill inte gå upp på morgonen, men den här helgen kommer mitt dygn att vändas helt upp och ner, hur ska jag orka skolan nästa vecka? det blir bara värre. men sova ska jag iaf och äta godis, är grymt sugen ikväll. men har lovat att bara äta på helgerna. HELG är det bästa som finns.

ah, ville bara säga det.


3

Skrivet 2011-01-24 Klockan 20:44:14

bilderna vägrade att rotera sig, tyvärr


- du är fin, så fin så att jag bara dör när jag ser på dig. jag älskar dig


min dag, bra dag!

Skrivet 2011-01-21 Klockan 17:55:33

idag är det min dag och hur många till som helst i världen, men MEST min.
jag vaknade av att älskling väckte mig med kanelgifflar och mer på sängen, mums. sedan överraskade han mig med en liten presentis och han som sa att han inte hade köpt någon utan att han skulle gå på stan med elin på lördag. Åh, vad glad jag blev. en kofta jag verkligen ville ha! han är bäst! 
sedan spenderade jag min dag i skolan, jag har mycket fina vänner, dom komihåg dom. PUSSS 
sedan har man typ hur många FB grattis som helst, det är roligt roligt roligt. men det blir jobbigt att svara till alla så antingen får man inte svara till någon. jag vet inte hur jag ska göra...

nu har jag iaf färgat mitt hår och klippt mig, fått schampo och balsam och en plånbok av mamma och pappa :) + god mat! DET ÄR ROLIGT ATT FYLLA ÅR.
på söndag ska jag och emma ha midda och så tillsammans, då får jag resten av presenterna.

Snart bär det in emot hockeyn.


20 januari

Skrivet 2011-01-20 Klockan 14:47:34

sara har hjälpt mig att klura ut vilken färg jag ska ha i håret, det lutar åt mörkare. imorgon smäller det, vi får se hur det slutar.

nu har jag näthandel, slutar om en kvart. jag blev precis färdig. skööööönt
efter skolan ska jag gå till lukas och sedan blir det två träningar, en med a-laget badminton och sedan fys med b-laget. Jag ska vara hurtig idag alltså! :)

igår var jag och körde lite innebandy med vallstena, det var roligt att röra klubban lite igen. HIHI


Grattis en av världens bästa.

Skrivet 2011-01-19 Klockan 12:40:58


(18jan)


19 januari

Skrivet 2011-01-19 Klockan 12:37:48

nu är det sista lektionen, näthandel. och efter det ska jag ner på stan och ta en fika med camilla :)
lektionen innan hade vi att vi skulle göra en top tio lista till någon film visning, och gud vad många bra filmer man kan. men kommer man ihåg vad dom heter? näää. men jag ska iaf se never back down idag, det är något som är säker!



18 januari

Skrivet 2011-01-18 Klockan 11:25:03

jag är lite smått irriterad på idrottsprovet, det var inte alls mycket som var med emot det vi skulle plugga på. även fast jag kanske inte pluggade så oerhört mycket, men ändå. jag hade gjort ett bättre prov om hon hade valt ut den mesta informationen ifrån början, eller iaf en del. vi hade tre papper och då hade det iaf räckt med ett och ett halft och då hade det vart överflödigt ändå.

Idag är det iallafall träning. det är också lite små jobbigt eftersom den är i slite, man kommer hem så sent då. men jag har iaf lite sovmorgon imorgon och på torsdag. NICE NICE

hahahahaha, lukas är så jävla rolig och galen. man kan bara inte annat än tycka om han. PUSS PÅ DEJ!


17 januari

Skrivet 2011-01-17 Klockan 11:49:43

den enda anledningen till att jag gick på engalska lektionen imorse var för att jag skulle få se slutet på den über bra filmen, men såg vi film? nej. vi gjorde typ inte ett skit. pratade lite och läste i våra böcker. kunde jag lika gärna gjort senare.

Vi klarade iaf oss igenom den långa hålan med idrottsplugg och mat. hur ska jag klara av det där provet? lukas får hjälpa mig plugga senare och sen ska vi på stan och köpa en present till min syster som fyller år imorgon. jag känner att jag har lite smått panik.

imorgon har jag klipptid, jag ska klippa tillbaka luggen men ska jag färga håret? ÅNGEST. måste kanske flytta tiden, går i skolan till kavrt över tre tror jag....

Jag har panik, ångest och är oklar


16 januari

Skrivet 2011-01-16 Klockan 14:15:39

igår var det livat här i huset, vi försökte att sova men det gick inte så speciellt bra. så vi beslutade oss för att höra av oss till lukas och säga att vi inte skulle åka med hans föräldara till hockeyn idag utan sova. fast jag vaknade tidigt ändå fast jennifer sov till typ halv ett. Vi ahr specis ätit frukost och ska kanske ner och kolla postkodlotteriet. Ikväll vid 7 ska jag iaf se när endre ska pissa på ibk, hihihi. vi får se.

jag längtar galet till sommaren.



J.H

Skrivet 2011-01-15 Klockan 20:33:51

jag är med jennifer ikväll, det är sköönt. vi sitter hemma vid henne, förut åt vi potatisgratäng och rostbiff och nu ligger vi uppe i soffan och kollar på camp rock 2 och äter godis. GÖTT

imorgon ska jag kanske och kolla på postkodmiljonären och sedan när endre u möter ibk. om stan är öppen ska jag även försöka hitta en födelsedags present till emma, hon fyller år på tisdag och jag på fredag för den delen, jag längter efter mina presenter som ett litet barn, hihi :) 



15 januari

Skrivet 2011-01-15 Klockan 12:21:56

ska strax iväg och träna, vi tränar på lördag istället för på söndag eftersom några i laget och även våra tränare är på futsal-sm. hoppas dom kick some as. speciellt elin!

igår var jag med lillis och kollade hockey. sedan fick jag sällskap av viktoria som var där med emil. fast jag hejade lite på det vita laget också för dom var så fett grymma, även fast dom förlorade. men dom spelade snyggt! matchen slutade iaf 3-2 till Visby Roma.

nu ska jag åka, så får bli mer update sen. PUSSHEJ!


12 januarii

Skrivet 2011-01-12 Klockan 09:38:42

jag dör lite lite lite åt gången, så himla förkyld och trött. jag vill verkligen träna ikväll. men klarar jag av det?
jag längtar tills imorgon då jag får sova lite längre iaf, och så ledigt på fredag. ser ut som att jag kan bli frisk? värt att träna ikväll? det är ju trotts allt bara en timme, det orkar jag! hmmmm..

nu ska jag ha en sista lektion innan lunch, sedan blir det klassråd och näthandel. Jag jobbar på att skriva en mitt 2010, får se hur det blir med den saken.
PUSSI


.

Skrivet 2011-01-09 Klockan 17:03:48

försök inte vara perfekt för någon, utan vänta på någon som älskar dina fel.


9 januari

Skrivet 2011-01-09 Klockan 16:25:13

jag hade ett skit bra slut på mitt lov och en sista rolig kväll med jennifer. nu kommer hon inte hem förrens sommarlovet, men vi har bestämt att jag verkligen ska åka upp till göteborg nu och hälsa på henne. Fast inte förrens liseberg öppnar ;)

imorse vaknade jag upp vid viktoria, fullt hus som vanligt. gick upp och åt lite macka, sedan bar det av på fotbollsträning. vi var bara 11 stycken vilket är riktigt tråkigt, hoppas att det blir fler på nästa träning. sedan körde vi drive in på Frasses, nyttigt och bra eller? nej, men det var fasiken riktigt gott. men nu har vi testat på det också :) idag ska jag bara ta det lugnt och förbereda mig inför skolan imorgon, fy fan vilket schema vi har fått. det rent utsagt suger! förut gick vi skit korta dagar typ till ett varje dag, men nu slutar vi typ tre-halv fyra varje jävla dag. hur ska jag överleva den här terminen? men jag har faktiskt en sovmorgon, kors i taket. 

jag har även upptäckt att jag gillar låtar med en man sjunger som har lite gammal och skrovlig röst, det känns så skönt!  ÄLSKA



.

Skrivet 2011-01-05 Klockan 21:51:48

det går inte att beskriva hur mycket jag hatar dig! du har fixat så att jag har förlorat något som har betytt jätte mycket för mig och betyder ännu för den delen. delvis var det mitt eget fel, det är något jag inte kan ändra på hur mycket jag i hela världen hade viljat. det är inte det som är felet för det är lika mycket mitt fel som ditt! men att du sedan går och ljuger om saker och får folk att tro, då har du fan gått för långt. du gör bara saken värre, fattar du inte det? och varför måste du hela tiden ta upp det och prata om det? är det något du är stolt över eller? det är iaf inte jag, det ligger längst ner på min lista och jag hade gjort vad som helt i världen för att få tillbaka henne.
du och jag har förstört något riktigt fint, men bara för det behöver du inte göra det värre. DU ÄR ÄCKLIG!



5 januari

Skrivet 2011-01-05 Klockan 20:12:12

idag har jag vart och gymmat med elin och lukas. i typ en och en halv timme. sedan var vi en sväng vid maxi och handlade pasta sallad och drog sedan hem till elin och knarkade one tree hill, nu har vi sett hela slutet av säsong 6! BÄSTA! jag ska bara se ett avsnitt igen, för jag var inte speciellt konsentrerad under det. hihi.

just nu kollar jag på göta kanal och väntar på att lukas ska sluta träna, sedan ska han hämta mig och så ska vi hem till honom.

kan man dö över låten, eh jo!


01.30

Skrivet 2011-01-04 Klockan 01:30:26

jag har galna och riktigt roliga vänner, jag och jennifer har spelat in grymt roliga filmer! man dör när man ser dom, sedan drog vi till david, det var kanske 7 pers där eller något. kanske lite mer. vi var där kanske till halv elva, sedan drog vi vidare till säve på det där lanet, men jag och jennifer gick INTE in, dööö pinsamt. så vi drog hem och käkade rostmackor, kollade på straffarna i hockeyn och spelade in ännu flera filmer! NICE. 
TACK MINA VÄNNER FÖR EN ROLIG KVÄLL! spec. JH


snyggingar!!


3 januari

Skrivet 2011-01-03 Klockan 20:20:02

jag är med bästa jennifer, vi ska hem till david och träffa lite folk! det ska bli riktigt roligt :) vi ska platta ner håret ifrån bollen och sedan hämtar sebban oss och ska köra oss bort till honom. dom skulle bara äta och duscha efter sin träning. ha en trevling måndag kväll!
PUSS



2011

Skrivet 2011-01-02 Klockan 13:37:14

jag hade ett bra avslut, men folk jag tycker om!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!