NYYÅÅÅÅÅÅÅR!

Skrivet 2009-12-31 Klockan 13:28:54

Nu ska vi snart åka och hämta viktoria, sedan bär det av in till stan och handla mat och greja lite inför kvällen. Sedan ska nog Kamilla fixa vårat hår och kanske sminka oss också :)
Sen är det dags för feeeeeest! Jag är så jävla taggad!!!!



tvåtusennio

Skrivet 2009-12-30 Klockan 21:52:15

2009 lider nu emot sitt slut och jag kan konstatera att under det här året har det hänt så himla mycket saker. Det har nog vart det mest händelserika året i mitt liv, kanske beror på åldern? är det inte i tonåren det händer sådär rikligt med saker?

Året började iaf med en riktigt rolig nyårs fest, vi var hemma vid Johannas lägenhet på södertorg. Och jag och jennifer h fick typ värsta suget efter att festa, det var ju så roligt! så det blev en fest i mitt hus här i roma. Dock var det inte meningen, men det slutade så iaf kanske något jag ångrar idag? Annars flöt januari på jag fyllde 15 och skolan började igen.
Jag kommer inte riktigt ihåg så mycket på det tidiga delen av året, kanske för att det inte hände något speciellt? Men tiden rullade iaf på och jag kommer verkligen ihåg en dag i skolan när vi hade bakat vaniljbullar på hemkunskapen. Jag ville jätte gärna ha en bulle och började springa i koridoren, klumpig som jag är snubblade och gled typ igenom halva korridoren. Jag tror aldrig att jag har sett Carolina skratta så himla mycket. Hon var den första jag såg när jag kollade upp och hon satt i ett hörn och bara garvade. Fy fan vilken tjock tjej jag var, men det bjuder jag på!
När sommaren kom hängde jag och jennifer h ihop jätte mycket vi var på standen och var på olika partan. vi och även några fler som viktoria och jennifer p var på vadstuck där vi sov vid niklas för första gången. Vi hade en hejdundrande fest i åminne på midsommar där jag även tappade min mobil. Och stånga spelen får vi väl inte glömma? och festen hemma vid jennifer, även fast man kanske skulle vilja glömma den. 
Jag och niklas blev även tillsammans den sommaren, det höll inte speciellt länge om man jämför med hur länge vi träffades innan och sedan så höll han och en av mina kompisar på att bli tillsammans. Det sved ganska mycket faktiskt om jag ska vara ärlig, fast mest av kompisen då. Men that's life och nu spelar det ju ingen roll. 
Jag och Erica och Viktoria började hänga ganska mycket i slutet av sommaren. Det blev mycket bygdegårdsfester och det har hållt i nu ända till vintern, även fast det mest bara var jag och viktoria nu i slutet och så var ju Geena med oxå, det får man ju inte glömma. Det har även hänt en del tråkiga saker på året, min bror har tillexempel blivit sjuk men det går på bättringsvägen även fast det kommer att ta långt tid. Jag slutade även med innabandyn nästan precis efter vi hade varit och spelat sm med distiriktslaget. Fick även börja träna med a-laget i fotboll något jag tycker är väldigt roligt. Även många andra roliga saker har hänt under året, men sommaren är nog den som jag minns bäst. Sommarjobbet och alla insidenter som har hänt. Sommaren är lätt den bästa årstiden om man säger så.
Det här året finns så otroligt många minnen och härligheter som har hänt, även saker som inte är så himla bra också. Men dom behöver ju inte alla veta.

Nu hoppas vi på att nästa år blir ännu mera lyckat och vi startar med en riktigt super party imorgon! GOTT NYTT ÅR!
njut nu av lite musik som väcker minnen för mig av 2009.

















jag är så glad!!

Skrivet 2009-12-30 Klockan 18:27:01

Var bara tvungen att skriva att vi har fått den bästa julklappen jag någonsin har fått i hela mitt liv. min bror började prata idag!♥



suck

Skrivet 2009-12-30 Klockan 17:53:41

Några idioter här i roma vet inte om att det är nyårsafton imorgon och att man inte ska smälla raketer innan tolv. SUCK!


Meeeeeeen jag är taggad till tusen! :D



maaaaaaat

Skrivet 2009-12-30 Klockan 16:45:12

har vart ensam hemma hela dagen. mamma och dom har bara vart inne en kort sväng och hämtat lite saker. själv tänker jag vara onyttig en dag till på året och besälla hem en kebabtallrik ifrån brunnen. synd bara att dom inte har hemkörning här, det hade vart fett med najs att slippa gå ut i skitvädret, jag fryser till och med inne :o


jag gillar den här låten riktigt mycket, vet inte riktigt varför?



onsdag 30 dec

Skrivet 2009-12-30 Klockan 15:17:07

Fy fan vad jag har varit duktig idag, jag har städat hela mitt rum. Eller ränsat hela golvet och stolen som var ett berg med kläder på. riktigt bra gjort av mig.

Jag vaknade vid halv ett av att elin ringde mig, vi ska åka till dalhem sen och hämta en peruk som hon ska ha imorgon när hon och emma ska vara svenne och lotta på deras nyårs fest.
Och nu är det såhär att jag undrar lite om våran nyårs fest, för vi måste ju handla maten och det innan så ifall någon som läser det här och typ vet hur vi ska göra kan ju höra av sig eller lägga en kommentar. Vore snällt.
Annars vet jag inte alls vad jag ska göra idag, eller jag borde ut och springa men isf blir det inte förren senare ikv. Tycker inte om att springa när det är ljust.
Men jag uppdaterar senare, ha en bra dag!



...

Skrivet 2009-12-29 Klockan 21:47:32


Vet ni vad jag har kommit på? den är snart januari och jag har ännu inte julstädat. hihi, jag är så himla duktig. funderar på att börja röja ut mitt rum lite nu, när jag ändå har halva mina saker ner packade i väskor som jag har haft med mig när jag har flyttat runt. Och mina kläder ligger typ som ett berg på en stol (som vanligt) men nu är det faktiskt dubbelt så högt som vanligt. Mamma och pappa hade kanske blivit glada ifall dom kom hem och såg att jag faktiskt hade ansträngt mig och städat mitt rum utan att dom hade tjatat 50 gånger innan, även fast dom har ringt och sagt att jag skulle göra det nu för några dagar sen men iaf.
Nej jag tänker faktiskt vara duktig ikv, jag kan tänka att städar jag inte så får jag inte gå ut på nyår. Då kommer det att gå av bara farten, eller?



vad hade jag gjort utan er?

Skrivet 2009-12-29 Klockan 21:13:38



Hemma igen

Skrivet 2009-12-29 Klockan 19:14:12

Nu är jag äntligen hemflyttad igen, wiihu!  ska bli skönt att inte hålla på att flytta runt varje dag och bara kunna komma hem och känna att man är hemma. fett med  najs!

Eftersom jag har alla saker samlade (förutom klänningen som jag kanske ska ha på nyår som jag glömde) så tänkte jag faktiskt ladda in en massa bilder ifrån båda mina kameror. så snart kommer jag nog lägga ut smockfullt av bilder, både facebook och här ska du se :)

Blev stan idag igen, köpte skorna jag har kollat på typ varenda dag jag har varit i stan. Känns nästan som om jag har ångrat mig nu? huuh, jag hatar beslutsångest.


Föresten så såg jag en söt kille och en riktigt jävla snygg kille igår, synd var bara att bilderna inte funkade att ladda upp. Men ska försöka en annan gång. En var en innebandyspelare som spelar i aik och den andra killen är med i the holiday så sjukt snygg!



måndag

Skrivet 2009-12-28 Klockan 18:09:02

Vaknade imorse av att Geena ringde, hon ville att vi skulle komma bort till södervärn och kolla fotboll med henne. Det var inte så speciellt jätte roligt så vi fortsatte våran resa bort till pastavagnen för att käka (man får alltid äta där med viktoria, hennes favoritställe) vi fick äta det i simons trapphus eftersom han låst ut oss och gått ner till stan för att byta lite av hans julklappar. När vi var mätta och belåtna så gick vi även ner på stan, jag köpte en klänning för 100 kr och hittade även en massa andra fina saker, ska in till stan imorgon också och då ska jag komma ihåg strövetcheckarna. Det mesta man hittar är dock inte på rea och det är ju då lite synd.. Men ljuset i mörkret, jag fyller ju år om typ 3 veckor så då kan man önska sig en massa saker ist :D

Nu är jag hemma efter skjuts hem av Adrian, tack för det! jag ska plocka upp och fixa lite på mitt rum. Sedan ska Emma hämta mig och jag ska ta med en bra film som jag vill se ikv. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra får se, blir nog en kväll i tv-soffan! men det gillas!




simons place.

Skrivet 2009-12-27 Klockan 23:43:38

Vi har precis kommit hem till simon. Filmen var helt okej, inget super bra eller något sådant utan en film som man kan se en gång men inget som man vill kolla om igen ifall man säger så.

Nu ska vi baka negerbollar och sedan kanske kolla någon bra film, simon har många serru!

Puss och godnatt!


biolio

Skrivet 2009-12-27 Klockan 18:13:32

ja då var man ensam igen, ska fixa iordning lite. plocka iordning och hoppa i duschen. tänkte att jag kanske skulle ta coh testa min julklapp också, epilatorn alltså :)
Sedan blir det in till stan och kolla på bio, Göta kanal 3. Avatar var fullsatt.
BYYYEEEEE!
:D



God morgon!

Skrivet 2009-12-27 Klockan 16:44:44

Ännu en ny dag har kommit, fast jag sov väldigt länge. Vi såg på romantiska filmer ända till typ tre på natten sedan så vaknade vi inte förren klockan två. Men det var riktigt skööönt!

Cops rullar nu på teven och viktoria och simon skrattar och busar typ, som vanligt. Funderar kanske på att se på bio ikv, men vilken film? Avatar eller Göta Kanal 3? är det inte lite jobbigt att kolla på bio i över 2 timmar? hmm.
Puss
..



:)

Skrivet 2009-12-26 Klockan 19:18:30

Idag har jag spelat fotbollscup, vi spelade väldigt bra men dock utan resultat. Vi kom näst sist men om man tänker på vårat spel så skulle det ha gått bättre, vi kunde bara inte få in bollen.
Sedan gick jag och mötte upp Viktoria på stan, hon var med simon. Sedan stod det bowling på schemat, jag som annars suger riktigt hårt på bowling vann! :D vi spelade med angelica, viktorias syster och hennes kille ifrån Australien.
Nu har vi precis ätit pizza och sedan kollar vi väl på någon bra film eller något, vi får se vad kvällen har att bjuda på! :)



Natti natti

Skrivet 2009-12-26 Klockan 00:38:58

Nu är det dags att bädda och göra sig färdig inför natten. Tidig fotbollsmatch i morgon bitti, önska mig lycka till!
Puss och Godnatt önskar Linnea och Jennifer



...?

Skrivet 2009-12-25 Klockan 23:07:18

Vad fan tänker du med egentligen? tänkte du gå bakom ryggen på henne eller? du kan ju iaf inte ha mycket till hjärna, ofta du sumpar bort den här chansen. Men nu får du fan skylla dig själv, aldrig i mitt liv att jag skulle peppa henne till att ta tillbaka dig. Inte när du beter dig så. Jag kan erkänna att förut tyckte jag att hon skulle köra på dig, men ack nej! Jag har ångrat mig nu! Jag troddet att du var bra för henne, men istället sårar du henne och förstör. Är du taskig emot henne igen, då vet jag inte vad jag gör!



långpromenad

Skrivet 2009-12-25 Klockan 22:16:26

En varm kopp te med honung, juleskum och greatmusik! TUMMEN UPP!

Vi längtar till nyårsafton!?



JH

Skrivet 2009-12-25 Klockan 18:59:13

nu är allt julstök över, det har varit ännu en dag med massvis med julgodis och god mat.
Nu sitter jag hemma vid Jennifer Hellgren och vi pratar lite, var ett tag sen vi träffades så det finns ganska mycket att prata om. Vi ska nog gå ner på stan och käka lite snart, man behöver ju lite mat även fast man har tjockat i sig hela dagen.
Jag har tyvärr glömt mina fotbolls strumpor i Patriks bil så vi måste nog gå en promenad förbi Elin och hämta dom, skulle ju vara lite surt att spela utan strumpor eller ännu värre inte spela alls..

Men ha en trevlig kväll det ska jag :)
 


träning, andra avenyn och godnatt!

Skrivet 2009-12-01 Klockan 22:18:50

har precis tränat, det gick åt helvete. jag sög som fan! Men till imorgon taggar vi och tar nya tag för debut träning med damerna, jag nygga och johanna. Jag tror faktiskt att det kommer att bli riktigt roligt, fast jag är så sjukt nervös bara. Men man får ju hoppas att det går bra!
Vi spelade match på träningen emot aik, dom var inte så många och vi var inte så många så det blev bra. Fat jag kunde inte ens ta ner en boll så, jag var inte precis något hot för motståndaren ifall man säger så. hade även samtal med böna, fick nästan ingen kritik. Det är väl det man vill ha? så att man vet vad man ska bli bättre på och träna mer på? (nu lät jag jävligt skrytig, men det var inte alls så menat! tror inte att någon får så mycket kritik) Fick typ bara att jag inte skulle 'dissa' mig själv och våga skjuta, hmm..

Hoppas att jag kan sova inatt iaf, kunde ju inte det igår för sprut fan. Kommer säkert inte det ikväll heller, det är så himla jobbigt. Men nu ska jag krypa ner och kolla på andra avenyn :)
Puss och godnatt!



Nytt

Skrivet 2009-12-01 Klockan 16:14:22

Nu är det såhär va att jag ska ta bort min gamla blogg på devote.se och starta en ny blogg här ist, den andra sidan är så hemskt seg och krånglig så byter till något snabbare och lättare.

Jag ska be Ellinor fixa en fin design till mig, så snabbt som möjligt. Men ni får vänta så länge! hihi.
Puuuuuuuuuus!


Välkommen till min nya blogg!

Skrivet 2009-12-01 Klockan 16:11:07



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!