längtar

Skrivet 2012-10-26 Klockan 13:07:00

estados unidos, lucy, noche, amazingb&w, black and white, but, coupleamerica, cities, city, coolcalifornia, cars, hollywoord, lights


inspiration

Skrivet 2012-10-26 Klockan 12:47:00

bravorsk, girl, hair, owlcute, inspirational, lesson, life, owl
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Letar inspiration till min första tatuering.


två fucking år

Skrivet 2012-10-25 Klockan 19:11:10

höstlovet börjar att lida emot sitt slut, jag har ändå haft ett bra lov och känner mig utvilad! det är väl det som är meningen med loven?
mitt lov har bjudit på massor med olika slags aktiviteter, firat farmors födelsedag, filmkväll och övernattning med saknade vänner, shopping, fika och bara sköna häng. träningen har blivit lite lidande, men har faktiskt tagit någon löprunda iaf!

sist men inte minst så har jag och lukas fyllt två år, eller vad säger man? det ska firas med en dejt på lördag, men har även fått ett underbart fint armband av honom. KÄRLEK.

nu ska jag gå ner och hjälpa till med maten, hoppas att livet rullar på vid er oxå. pussar!!

(små och nykära!)


doing what u like is freedom and liking what u doing is happiness

Skrivet 2012-10-15 Klockan 17:33:00

Innebandyn är igång och vi inledde serien med en rak seger, 18-0. Jag gjorde som vanligt noll mål och fick en utvisning, är lite av en standard när mange dömmer är inte riktigt hans favorit ifall man säger så. Iallafall så var det roligt att vara igång och nästa helg står Endre U på schemat, hoppas att man får vara med att spela. Vi är nämligen otroligt många i år så man kommer att få stå över en del matcher.

imorse ville jag bara ligga kvar i sängen, var inte ett dugg sugen på att gå på matten som går så otroligt segt. men jag säger bara skam den som ger sig, gjorde klart hela planeringen och nu är det endast repetera kvar! wiho.

på torsdag är det den första treafesten, jag kan fan knappt fatta det ännu.. Det är äntligen våran tur, så som man längtat!!



.

Skrivet 2012-10-08 Klockan 20:35:40



catch the moon

Skrivet 2012-10-08 Klockan 20:23:00

hemkommen ifrån stockholm, det blev mycket shopping för min del och en hel del dricka. Patrick är världens bästa granne och lät oss bo vid honom, men jag hoppas att även han hade väldigt roligt med oss :) Det här får vi absolut göra om tjejer!

Idag har jag vart och klippt av mitt slitna hår, så nu är jag tillbaka där jag brukar vara, lika kort och tråkigt men dock mycket mer friskt. Matten gick åt helvete och jag och Sandra ska börja att gå på stödmatte, eeeh känns bra på invalet.. På bollsporten körde vi handboll, en del var galna. En kille blev sulad i tinningen och en annan fick näsblod, det är så vi jobbar tydligen. Hårda tag!

Nu sitter jag och lyssnar på bruce, han väcker så otroligt bra känslor inom mig! jag blir så lycklig. Skulle bara säga att jag ville tacka mina tjejer för en fantastisk helg, nu blir det att dra sig upp till teven.
PUSSSS


helg i storstaden

Skrivet 2012-10-05 Klockan 14:35:00

Om 45 min ska jag hämta upp jennifer och angelica, vi ska ta båten upp till stockholm och tillbringa helgen där. Lite sådär spontant. Det väntas shopping och möjligtvis utgång, vi får se vad våran guide patrick tar oss. Förövrigt så har jag köpt med en liten present till honom som "tack för sovplatsen" det blev några dosor gotländskt snus som jag vet att han letar över hela stockholm efter. Tur för mig att jag bara behövde köpa dem ifrån praktiken, en del har det bra.

Nu ska jag fixa iordning det sista, packa ihop och mysa lite med lukas innan det är dags att åka. Ha en trevlig helg :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!