darkness is needed to see the stars

Skrivet 2012-08-24 Klockan 18:17:11

skolan har nu satt igång på allvar, vårat schema är totalt fullproppat. Det känns sådär! Jag är väldigt irriterad för jag vill ha engelska b och matte c på invalet, men det går ju såklart inte? så jag får slösa bort ett helt år på att lära mig göra efterrätter. känns ju lagom värt! För hoppningsvis kanske det går att lösa, jag ska iaf bli en sådan där jobbig och arg jävel. Det ska iaf bli riktigt roligt att göra UF, har du något som du stör dig på i vardagen? hör av dig för fanken!
 
imorgon är det en viktig match, en riktigt jävla viktig. jag är otroligt taggad! och för hoppningsvis ska jag ut och fira segern på kvällen, annars blir det att "sörje supa" (hur säger man det på svenska?).
 
ikväll har jag käkat taco med bästa pappa, nu lyssnar jag på bästa Bruce och taggar galet till match. Förresten så har jag och Lucky vart tillsammans i 1 år och 10 månader idag, lite sådär intressant fakta såhär på fredagkvällen.
 
 
 


20 augusti

Skrivet 2012-08-20 Klockan 16:49:56

idag är sista sommarlovsdagen på mitt sista sommarlov.. det känns fan sorgligt! jag har inte gjort något nyttigt av dagen, har sett film och varit ute och lekt med maya. Nu är det snart dags att dra sig emot träningen.

imorgon väntar upprop i skolan, luncha med Sandra och så kanske att vi hittar på något med klassen efter uppropet, hoppas på fint väder :)


19 augusti

Skrivet 2012-08-19 Klockan 21:51:06

gårdagensmatch gav blandade känslor, kändes som en förlust eftersom vi behövde tre pinnar. men även som en vinst för att vi hämtade upp underläge två gånger. Nu ska vi fan vinna de tre hemmamatcherna vi har kvar, no fear.

ikväll bjuds det på söndagsmys med min fina man.
PUSSSS


Tillbaka efter sommarpause

Skrivet 2012-08-16 Klockan 22:35:04

Nu är sommaren snart över, skolan börjar om mindre än en vecka och rutinerna börjar att rulla på. Faktiskt så ska det bli skönt att komma tillbaka till rutinerna, men det känns som om det kommer bli otroligt mycket att göra i skolan, vi kastas in i praktiken. Vilket jag ännu inte har fixat, det kan ju vara bra att göra innan det blir för sent. sedan så kommer det att bli UF. Jag ser fram emot det tredje året, alla säger att det är det roligaste och man har så mycket att se fram emot. De andra två åren har sprungit förbi, känns som om vi började gymnasiet igår? och nu är det vårat sista år, helt sjukt!
 
Jag har iallafall haft en bra sommar, solen har inte gjort mig speciellt brun men jag har gjort andra roliga saker. Bästa sommarminnet går helt klart till Göteborgs resan med bruce, fest, liseberg, bilåkning och underbara tjejer. Annars har vi haft många roliga utekvällar här på ön och även mysiga med grillning och onyttigheter. Jag har sådan tur med bra vänner, bra pojkvän och bra familj, behöver inte solen för att få en supersommar men visst hade den kunnat få visa sig lite mer.
 
Jag och världens finaste student.
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!