Puss i påsk

Skrivet 2013-03-27 Klockan 11:17:00

 
Idag går båten över till fastlandet. Det ska bjudas på påskmat, träning, shopping, bad och fest! ser fram emot ett bra slut på veckan och en trevlig helg :) Det värsta är bara när man ska packa, vad ska man ha med och hur fan får man plats med allt i väskan?!

Igår färgade jag håret, jag får gå med denna färg nu ett tag för att det ska slita så lite som möjligt. Låta solen bleka det lite och sedan slinga det igen innan det är dags för allt som har med studenten att göra! Det är väl inte det finaste jag någonsin haft men allt för att ha håret kvar ;) Undra om min frisör är van att jag bestämmer mig i sista sekunden, sa att jag kunde bestämma mig med löshåret typ någon dag innan så fixar hon det. Jag och min beslutsångest, tur att jag har sådanna stjärnor i min omgivning :)

Nej nu måste jag städa och packa det sista så att jag är färdig när det är dags att åka :) PUSS och trevlig påsk!
Vad jag kommer att sakna världens bästa vän nu när hon åker till London <3
 


fredag 22 mars

Skrivet 2013-03-22 Klockan 15:22:25

 
Nu har jag varit sjuk i tre dagar, så jävla tråkigt! Idag kunde jag inte ens gå till skolan så mitt kära UF-företag fick klara sig själva. Nu har jag iaf kommit upp på benen och sitter vid datorn för att plugga lite så att jag slipper på lovet. Det går lite sisådär, handeln är iaf färdig.
Igår missade jag den viktigaste träningen på hela veckan och ikväll missar jag den fjärde kvarten mellan Endre-Mora, jävligt bra timing med min sjukdom. Försöker kurrera mig idag och ikväll så att jag förhoppningsvis kan vara med och spela match imorgon, men det ser mörkt ut.
 
Igår var jag och Sandra och vaktade Rasmus hus, vi gjorde hemgjordpizza med tre sorters ost och kollade på en massa Bruce klipp, kan inte längta mer till den 3 maj!
Mitt balklänningstyg har även kommit så jag ska nog pallra mig till staden imorgon och hämta det. På onsdag åker vi till Skåne och stannar där över påsken, ska bli skönt att komma bort lite. Innan dess ska jag hinna klippa mig och färga håret, det är väldigt välbehövligt!
 
Puss och kram ifrån en sjuk liten dam :)
 
Idag är en sådan dag man längtar extra mycket till sommaren.
 


Life..

Skrivet 2013-03-19 Klockan 15:42:35

Tumblr_mj2p27mgpu1rvb2y0o1_500_large


UF-Mässan

Skrivet 2013-03-15 Klockan 15:29:03

Allt slit var lätt värt det, fyfan vad rolig mässan var! vi var dock lite besikna på att vi inte vann bästa monter, men all bra respons vi fick och att våra rådgivare vann årets rådgivare räcker gott och väl! Vi var ju trotts allt topp 6 av alla Bästa UF företag och så blev jag även nominerad i Bästa säljare, så en topp trea där. Alla ni där ute som ännu har detta framför er; Välj att starta UF, det är otroligt lärorikt och ni kommer inte att ångra er!
Nu är det bara massor av försäljning kvar innan det är dags för avveckling.
 
Idag är det fredag och vi har fått kompledigt sedan mässan. Jag har inte gjort ett skit. Sov till klockan 12 och nu har jag bara suttit och lyssnat på musik tills nu halv 4, haha. Har fan inte ens käkat, kanske en bra idé att göra. Kroppen värker av träningsvärk efter gårdagens fyspass. Jag har inte kunnat träna så mycket i vecka på grund utav mässan och alla UF men igår var det dags för grispass igen och det ill jag lova att det känns i kroppen.
Imorgon är det dags för match, i ska möta ett kill-lag ifrån väskinde ifall jag inte minns helt fel, de var ganska gamla men jag ser fram emot en rolig match! Ikäll ska jag kanske hänga med Sandra ifall allt löser sig väl, håller tummarna för det. ar länge sedan jag umgicks med henne.
 
Nää men dags för käk! Pusshej ifrån en väldigt nöjd tjej!
 
 


hej solen!

Skrivet 2013-03-05 Klockan 15:45:13

Älskar vädret! Det gör en så otroligt glad, snön är snart helt borta och solen skiner!!
 
Idag har jag trott hela tiden att jag har glömt min mobil, så efter skolan åker jag ut till landet och ska hitta den. Letar som bara fan och kan inte hitta den. Nej men vart ligger den om inte i bilen? Grattis till mig!
Religionsprovet gick inte sådär värst bra, men fick kolla på min uppsats och den gick det sjukt bra istället! Läraren frågade ifall hon fick använda den som visningsexempel till senare elever och det är ju alltid roligt :)
På UF var vi på Rusta och köpte mattor till åran monter, det här kommer nog att bli fantastiskt bra förhoppningsvis. Tiden börjar bli knapp och denna vecka kommer att vara äldigt hektisk, men det kommer nog bli sjukt kul i slutändan.
 
Ikväll är det dags för veckans andra träning och i helgen vankas årets första träningsmatch, ska bli så jäkla roligt! GO DALHEM DAM!
Två gamla fotbollsbilder ifrån distriktsläger! :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!