31 augusti

Skrivet 2011-08-31 Klockan 13:40:01

Sitter just nu i skolan och ska ha min sista lektion, administration. inte världens roligaste, men man överlever antar jag. Efter skolan ska jag gå upp till syon för att byta mitt individuella val, jag kommer dö om jag inte får byta.

Hade tänkt att springa milen idag, men jag har absolut ingen ork. ska kolla upp om det går något roligt pass. Eller är jag bara ledig, får se hur lat jag är. Jag och lukas har iaf bestämt att vi ska lägga oss direkt efter robinsson, vi är så jävla trötta på mornarna, men jag har iaf sovmorgon imorgon men slutar vid halv fyra :( jag kommer dö.

På lördag ska jag jobba på karamellboden, kom och köp godis! sedan blir det middag på fredag eller lördag oxå.


just the way you are

Skrivet 2011-08-29 Klockan 19:04:36

Vad har vi gett oss in på? tagit historia a som inviduella valet, bra jobbat brudar!! vi måste få lov att byta. Det var den värsta lektionen idag, annars gick faktiskt dagen ganska fort ifall jag ska vara ärlig. men schemat är dock inte allt för roligt.

Skyndade mig som fan hem idag till roma för att jag glömde mina fotbollsskor och benskydd, sen när jag kommer till stan så är det åska och piss regn så träningen blev inställd. Det var ju lagom roligt! nu sitter jag hemma vid lukas och väntar på att hans träning ska sluta, vad fan gör man när man inte tränar? det här är ju sjukt!!


 
Världens finaste <3



välkommen in

Skrivet 2011-08-27 Klockan 12:32:40

just nu spelar mitt lag match, jag vill verkligen vara och kolla men jag sov inne vid lukas inatt och han är på hockeyträning. Men vi tänkte kanske åka till roma när han är färdig och kolla på roma-vänge, brukar alltid vara roliga matcher!

Igår kväll umgicks jag med viktoria och erica, vi var på fest med några av deras kompisar. Det blev lite spårat, men det var iaf roligt att träffa dom igen. Ikväll hoppas jag på att badtunnan värms upp, är fett taggad :)

Men först av allt måste jag fortsätta att rensa alla mina kläder och fixa iordning på mitt rum... sen när jag kommer till roma.

1393995559_5_zqs2_large



vart jag mig i världen vänder

Skrivet 2011-08-25 Klockan 10:36:46

igår var man då ledig och var vid jennifer och spelade spel med elsa och mikaela. Det var treligt, vi unnade oss en kebab i pitabröd. MUMS
Senare på kvällen sprang jag milen med elin och ellen till en början, sedan stupade jag och joggade i mitt eget tempo sista biten. Sedan lagade elin mat till mig och jag cyklade för att handla kladdkaka och cola! Yammi

Idag var jag i skolan en halvtimme och när jag kommer ut har någon pajat min cykel!! Hur mogen får man lov att vara? vad får man ut av det? måste vara en etta eftersom det typ bara är dom i skolan, bra start för den! nu tycker nog kompisarna att du är cool!!!!!!!!!!




räkna ner?

Skrivet 2011-08-23 Klockan 17:09:42

Första dagen i skolan var så ovärd, vi fick uppgifter till imorgon får inte lov att vara i skolan då för att ettorna ska vara för sig själva. Men vi kunde inte få göra något roligt? utan vi ska skriva dikter och skriva våra mål med studierna i år...inte nog med det, dagen efter ska vi komma till skolan  och vara där max en halv timme för att man ska redovisa det för handledaren under ett personligt samtal. Karin och Ingmarie är bara för söta.

Snart är det dags att dra sig emot träningen. Tacos är gott. Åsas bebis är söt, träffade dom idag. Eric är störd på chatten och längtar efter min fest. det gör jag med. 4 månader och 29 dagar.
PUSSSS



happy

Skrivet 2011-08-22 Klockan 20:45:00

Dagarna rullar förbi och imorgon börjar skolan. har hunnit med att festa galet, en del mer än andra. Spelat match emot stenkyrka och vunnit, tränat, myst och fått fia armband av lokes mamma. Plus en massa mer.

nu sitter jag svettig i mina träningskläder vid elin, mums. tänkte snart cykla till familjen renlund för att hoppa i duschen och efter mysa med min pärla. <3


hjärtat brister

Skrivet 2011-08-18 Klockan 20:31:26

min helg är totalt smockfull av aktiviteter och det känns som om tiden inte kommer räcka till.
Fredag, Stan med Ida, middag vid farfar, hitta på något med Jennifer P innan hon åker hem.
Lördag, jobbajobbajobba, fest.
söndag, kanske vara med moa, grilla i gravarna.

Jag slipper jobba på måndag så gör mitt sista pass på lördag, skönt eller sorgligt? vet inte vad jag känner.

klhzghjkvnfcjkxzl, var tvungen att få ut lite av mina agritioner!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



love

Skrivet 2011-08-17 Klockan 16:54:08

idag hängde jag med jennifer på stan, fick med mig en ring och en halsduk hem. Snart är det dags för träning, det är med distriktslaget något som dom kallar 'talangträning'. Egentligen är det DM final ikväll, men jag skulle bara sitta på bänken så kunde lika bra gå på träningen istället! 

Ikväll ska jag sova i roma och imorgon är det dags för jobb igen.

263398_10150250901328139_769003138_7416974_3222467_n_large



.

Skrivet 2011-08-16 Klockan 16:45:44

Min tid räcker inte till, jag drabbas av panik!



hold me now

Skrivet 2011-08-15 Klockan 22:54:20

Tips skriv fitta i din blogg och snart får du några till läsare.

Jag är ledig nu i tre dagar, en är avverkad. det blev lite häng på stan med johanna, spontan grej när vi sprang på varandra. Imorgon ska jag ut till hogrän och leka med min lilla mikaela, hon är också ledig som tur är! :) Sista dagen vet jag inte vad som händer mer än att det blir fotboll, har även spelat match ikväll och vann med 16-0.

nu ska jag krypa ner under täcket med loke, vi ska se en film! PUSSSSS

hösten närmar sig, även skolan, och juli lönen. ändå ganska N-I-C-E
Jag saknar min klass. <3

28924519_large
Jag vill så gärna!



snabb update

Skrivet 2011-08-13 Klockan 13:38:06

Jag försöker styra upp så att vi ska gå ut och äta med gamla roma gänget, jag saknar dom galet. Sedan önskar vi även en klass fest med HP10a innan skolan sätter igång.

Ikväll ska jag se på romateatern, hoppas att det är fint väder. Laget spelar även borta match idag, har inte tränat på hela veckan. Dåligt dåligt, hoppas att dom vinner iaf! 

JAG MÅSTE UT OCH SPRINGA!  

Och förresten så har jag åkt fittfall för första gången i mitt liv. jag höll på att dö, aldrig att jag åker den igen!


laugh and a half

Skrivet 2011-08-07 Klockan 16:13:19



hej solen!

Skrivet 2011-08-03 Klockan 23:29:18

jag har dålig tillgång till dator vilket leder till min dåliga uppdatering.

nu är äntligen solen här igen och efter tre heldagar på stranden har man iaf lyckats få sig lite färg. Men nu är det dags för att jobba dag igen. Gött med pengar!!
Jag har inte så mycket planer kvar för resten av sommaren, tar det lite som det kommer. Men på lördag är det dags för kräftskiva med dalhem, dom brukar vara riktigt vilda har jag hört? sedan på onsdag är det tänkt att vi ska resa över till fastlandet och gå på grönalund. Annars är det jobb till den 16 som står på schemat! Ikväll var det även middag med mormor, emma, elin och mamma. Tjejkväll helt enkelt.

Får se när jag hamnar vid datorn nästa gång, ha det så bra så länge!!! 
 
Tumblr_lpde9c5w4i1r10urfo1_1280_large



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!