back to where i was

Skrivet 2011-11-30 Klockan 11:43:01

idag ska jag på stan med min kära mor, vi ska handla lite julklappar. jag kände att jag behövde den här lediga dagen eftersom helgen var fullbokad med jobb. så det blir julklappshandel och så skulle jag och viktoria nog gå på ett pass ikväll.

igår var det hockeybockey match och vi vann med 21-2, jag gjorde miott första mål! ohyeah.

men nu ska jag göra mig iordning, måste kika i lukas garderob eftersom jag inte har med mig någon bra tröja. oops.

jag saknar min knasiga klass nu när vi har praktik. <3



måndag

Skrivet 2011-11-28 Klockan 09:58:48

jag är ganska dålig på att blogga.

veckan har gått väldigt fort, jag har jobbat, jobbat och jobbat. annars har det inte hänt speciellt mycket, nu sitter jag i skolan och har historia. det suger, vi gör typ ingenting. lyssnar på någon tråkiga texter och berättelser på internet. som hela tiden hakar upp sig eller kopplar ner.... längtar tills jag kommer hem och får ta en liten powernap.

ikväll är det träning, springning med fotbollen och så innebandy träning. kanske man får träffa den nya tränaren ikväll då och bilda en uppfattning och han och hans tänkande, spännande. jag tror att jag kommer dö, för vi ska springa i backar.

i går köpte jag mina första julklappar, jag som nästan var färdig vid den här tiden förra året? känner lite smått panik över att jag inte vet vad jag ska handla till alla. men jag längtar så mycket till julen och nyår.
Tjingeling.


har du några typ av bevis?

Skrivet 2011-11-22 Klockan 21:45:13

idag är en bra dag, har en fantastisk praktik plats och körkortsteorin gick lysande!
sedan har jag och lukas spelat guitar hero, hehe fan vad länge sedan. nu blir det duschen och sedan en film. 



så sann låt



svävar på moln

Skrivet 2011-11-20 Klockan 10:12:19

jag fick VG på matte b provet, jag som inte fattade någonting. tack emma, du är bäst!

helgen har varit bra, i fredags var jag med viktoria och angelica som är hemkommen ifrån London. Vi spelade spel och såg idol med deras mamma, mys. igår kväll blev det jobb, sedan bio med gry, malin och lukas. vi såg Breaking down, den var inte så händelserik som de andra filmerna. men jo, den var bra.
Nu är det snart dags att dra sig emot roma, packa iordning mina match saker och sedan bli hämtad av backkollegan emma och köra ut till hemse för att spela match.
Övrigt ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, blir väl en slapparsöndag framför tvn. gott!



fuck off och dö

Skrivet 2011-11-17 Klockan 12:20:46

idag har jag världens jobbigaste dag, först går jag i skolan till klockan halv fyra, men bara tråkiga lektioner. inte nog med det så är det körkortsteori från klockan fyra till sex. wiho! jag bara älskar mitt liv. Plus att jag måste göra klart min svenska som jag inte har en aning om hur jag ska skriva!! tiden rinner iväg och jag kommer att döööööööööööö. sedan bär det av för en och en halv timme fysträning, fast mina kläder ligger i Roma. Grattis Linnea, du är så jäcla bra på att planera! good girl.



det man en gång har, det finns alltid kvar

Skrivet 2011-11-16 Klockan 19:18:08

jag längtar till fredag, visst att jag får sova ut och så men mest av allt så längtar jag tills jag får se mitt första matte b prov. ja, det låter sjukt men det är så sant!

nu sitter jag här och borde egentligen plugga, men om jag ska vara ärlig så har jag ingen lust,ork eller tålamod. man får ändå ha boken på provet imorgon och vi har ju gått igenom det i skolan. sååå, jag slipper?

körlektionen gick faktiskt helt okej ännu en gång, råkade bara få några stopp vid lassarettetskorsning så att det blev kö. men det ska man väl också vara med om eller? dö pinsamt. jag överlevde även mitt utvecklingssamtal som kan vara blan det tråkigaste på jorden tror jag? vad är det som är så viktigt med dom? förr i tiden var dom mer seriösa, nu är det bara slöseri med tid.



"Det vackraste en pojkvän kan säga till sin flickvän är, nästa tjej jag någonsin kommer att älska på denna jord kommer att bli vår dotter."
- några fina uppdateringar ifrån fb.

död och borta förevigt.



glad tjej

Skrivet 2011-11-14 Klockan 17:11:29

jag överlevde körlektionen, wiho! och det gick faktiskt helt okej bra. tur att jag fick en sån bra lärare, hihi :) har bokat in massor av lektioner så att jag kan få det dära körkortet någon gång. jag blev typ taggad efter idag, annars har det vart så himla tråkigt. Men nu jävlar ska jag bara köra!

Kvällen bjuder på plugg av matte och små företagande. prov imorgon, jag fattar noll. sedan en springtur på en timme med laget. roligare kväll hade man ju kunnat ha framför sig.


typ, något såhär såg jag ut på maskeraden.



en av bättre kvällar

Skrivet 2011-11-13 Klockan 19:34:03

jag älskar min klass, hp10a. ni är så jävla bra! tack för igår kväll, tack mien för att vi fick komma, tack till alla som var där för att min kväll var så jävla bra!
(bilder kommer senare)

vi spelade 4-4 mot klinte, men egentligen så gjorde vi 5-4 fast domaren dömde bort målet efter att han hade dömt mål. jag var sur, kan ni ju skriva upp. Trodde att dom skulle vara bättre än dom var, men det var inte en sån snygg match mest slag och andra fula grejer. Det kändes ju surt att bli norpade på två pinnar, men en är bättre än ingen. Sedan har jag vart på Farsdag middag, jag tycker om min pappa. Han är världens bästa och jag älskar honom! just so you know.

Det var allt ifrån mig, PUSS HEJ!

P.S ska ha min första körlektion imorgon, jag kommer att dö. är redan nervös.

Images_large



puss

Skrivet 2011-11-11 Klockan 09:50:19

idag är det fredag, åh vad skönt! jag åkte med min syster in till skolan så att jag fick lite längre sovmorgon eller ifall längre än ifall jag skulle ta bussen. nice. efter skolan idag ska jag på stan och köpa present till pappa och det sista till maskeraden. när jag är klar med det så ska jag träffa lukas en sväng ifall jag hinner, annars blir det att åka direkt till maxi och handla med emma tills ikväll.

jag älskar bara tanken att imorgon får jag sova lite längre, att ikväll ska jag äta god mat och spela roliga spel, att jag ska kämpa med mitt liv emot klinte i helgen och att jag ska tjäna lite pengar, festa och ha allmänt roligt. Jag älskar att det är helg!


den glider in

Skrivet 2011-11-09 Klockan 16:07:48

jag sitter just nu och pluggar lite matte och har ätit toast. mums. idag är det redan onsdag, jag har vart ganska hurtig i veckan. har tränat både intervaller, innebandy och så hockeybockey match. inte illa, när man annars har gått på vila. men känner att det är dags att sätta igång igen, får bli lite löpning senare ikväll :)

snart kommer lukas hit innan sin träning, vet inte riktigt vad vi ska hitta på. något blir det iaf, antagligen bara hänga vid teven som vanligt. höh

på fredag ska jag iaf vara med mina syskon, spela spel och laga mat. på lördagen blir det jobb, och sedan maskerad vid mien. åh, jag längtar till helgen! men absolut inte till nästa vecka, då drunknar vi i prov.


bjuder på en snygg bild ifrån när vi var i skärgården.



.

Skrivet 2011-11-07 Klockan 11:36:18

hej!
idag är det måndag igen, helgerna går så himla fort. jag längtar redan efter nästa helg.

Men dags att ta sig i kragen och jobba lite med sitt arbete, idag är det en lång dag.. jag orkar egentligen inte, men let's go!



6 november

Skrivet 2011-11-06 Klockan 18:29:54

i fredags var jag med olivia och viktoria. sedan kom även simon. vi lagade mat, såg på idol och myste direkt efter skolan. på lördagen åkte jag med viktoria och hennes familj ut till GGN. Det var andra gången som jag var där, och måste faktiskt erkänna att det är ganska roligt att kolla på när någon ramlar. på kvällen festade vi lite, och jag hade en rolig kväll!

Idag har jag, annica och elias sett Hansa, dom förlorade som vanligt. men dom var så bra första perioden, kan det här vända för dom snart? efter så stannade jag kvar i södervärn för att kolla när mitt lag spelade emot skarphäll - jag ville verkligen vara med! men det blev en vinst iaf, kändes bra nu när vi har haft två förluster. nästa helg väntar klinte.

nu har jag ätit maxi sallad, gjort en hemuppgift i handeln och snart ska jag krypa ner med en chips påse vid teven. Ja, min söndag får bli min lördag.

tjing
384179_2172849005134_1364045254_31981957_1665354055_n_large



Friday I'm in love

Skrivet 2011-11-03 Klockan 21:26:10

hej hallå tjena!
jag får panik när jag övningskör, tur att pappa och jag är otroligt bra på att sammarbeta.
mötet gick snabbt, sedan blev det en sväng på donken med jossan och elin, där stötte jag på moa. det var länge sedan, mycket roligt! 

Viktoria och Camilla blåste mig idag, de sa att camilla skulle flytta, jag blev ledsen. har inte träffat henne på länge. dumma människor.

nu ska jag komma igång och träna igen, C ska tejpa min fot så ska jag springa på måndag med laget.

Dags att tänka på refrängen, borsta tänderna, krypa ner i sängen och kolla ett avsnitt oth. det är ju en dag imorgon också, inte vilken dag som helst utan fredag. gud vad det känns skönt!

Tumblr_ltv0vtblbl1r00vtxo1_400_large



jag är knäpp

Skrivet 2011-11-03 Klockan 14:25:13

nu ska jag göra ett tråkigt arbete om USA. sedan ska jag antingen till roma eller gå på mc donalds med en fin kompis. ikväll är det möte med fotbollen, det är väldigt mycket möten hit och dit just nu. tråkigt, gillar inte möten. bara när man äter räksallad och har trevligt sällskap som mötet om studenten. hihi

snart är det helg, mycket skönt. jag har inget planerat, även det är mycket skönt. Jag ska bara mysa, pysa och lysa.

nej, jag är trött och bara yrar. hejdå!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!