Söndag

Skrivet 2013-04-21 Klockan 17:18:17

Har idag agerat hemmafru, lagat mat till 5 hungriga män som bygger terass. Även vart snäll och hjälpt till att hämta och lasta material ifrån stan. Så idag har man vart duktig, hehe. Sedan kom två snygga pinglor ut och vi hade en trevlig pratstund i solen med kaffe :)
 
Igår var det seriepremiär, vi förlorade tyvärr med 1-0 men ändå helt okej nu i efterhand då det var våran första match i div.1. Dock är jag långt ifrån nöjd med min egen insats, men det är ju bara jag själv som kan jobba på.
 
Imorgon börjar en hektiskt vecka i skolan. Vi går in på våran sista uppgift med matte c och jag är så otroligt lycklig att jag är godkänt i alla de andra momenten, som jag har kämpat med detta! nu är det bara slutspurten kvar och jag ska fan klara det. känns som om det är prov på prov på prov nu men snart är April över och vi går in i Maj. En månad som innebär Bruce Springsteen, Stockholm med klassen och mösspåtagning. Ja, det är ju synd att klaga! :))
 
Nu väntar duschen och sedan får jag väl ta på mig ansvaret att fixa lite kvällsmat till grabbarna grus..


Torsdag

Skrivet 2013-04-18 Klockan 14:57:58

Känslan när man kan bocka av lite saker på plugg-listan! man ba; WIIIIHOOOO
Har skrivit en krönika idag och gjort frågorna på transporten, känner mig faktiskt lite duktig. Men har en hel del kvar att göra. Tänkte börja med religionen nu, men man behöver vila hjärnan lite först :)
 
Brucan sjunger i högtalarna och jag bara längtar till den 3maj. Det tråkiga är dock att min Gudmor ska begravas precis just denna dag, i Ånge. Jag vill så gärna gå på begravningen och på Bruce, eller begravning vill man väl aldrig gå på men ni förstår vad jag menar. Pappa har lyckats byta bort sin biljett så att han kan gå veckan efter men det var ingen annan som kunde göra det eftersom de inte kunde få ledigt. Men det kanske är skönt att inte gå på begravningen, mindre känslosamt i alla fall. 
 
På lördag är det seriepremiär, ikväll får vi reda på laget och ifall man får åka med. Vi ska träna på gråbo och käka mat efteråt som vanligt på torsdagar. Det är jag och Elin som ska laga, jag är inte precis någon stjärna i köket men det behöver inte vara något avanserat så vi kör nog på köttbullar och makaroner. hehe.
 
Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande. PUSSHEJ!
 


GRATTIS TILL MIN SKÖNABÖNA

Skrivet 2013-04-17 Klockan 20:30:00

 Grattis till en mycket fin vän! Hoppas att du njuter av bilderna, skulle kunna sitta och lägga ut i timmar. Vi har gjort så sjukt mycket saker ihop! Och ännu fler står vi inför. PUSS OCH GRATTIS
 


Krav och prioriteringar

Skrivet 2013-04-10 Klockan 18:07:25

Ibland undrar jag fan ifall jag förväntar mig för mycket av andra, man borde sluta med det. Då slipper man bli besiken, irriterad och arg.
Jag har så hög ambitionsnivå och har jag tagit för mig något så vill jag alltid göra det så bra som möjligt, det är en stor del till varför jag blir besiken när andra inte kan lägga ner samma tid och göra samma uppoffringar. Det blir så tråkigt på detta sätt, men varför ska jag behöva lägga ner jättemycket tid men när jag inte kan det så kan ingen anna göra det. Då känns det ju förjävligt, jag gillar inte när människor glider på räkmackor fram i livet. Ställ upp för andra istället och var inte så egoistisk, allt blir så mycket bättre ifall man hjälpsåt och stöttar varandra.
 
TACK OCH HEJ!
 


Sjukstuga

Skrivet 2013-04-10 Klockan 16:13:00

Inatt kom det, den där jävla magsjukan. FYFAN säger jag, har inte sovit något och bara sprungit fram och tillbaka ifrån toaletten!
 
Fick verkligen inte bli sjuk nu, hade nationellaprovet i svenskatal idag som jag missade och ikväll är var det ledarmöte med dalhem, världens guldläge att sälja lite extra Boneclips men hälften är sjuka och den andra hälfen kunde inte. Så jävla typiskt!! sjukt irriterad just nu.
 
Nu tänker jag iaf hoppa i duschen för man är så sjukt äcklig och ofräsch när man är sjuk. och sedan fortsätta att dricka min Nyponsoppa, den är mitt levebröd just nu <3
 


stressad som tusan

Skrivet 2013-04-09 Klockan 15:37:59

Fyfan för att ständigt må illa! och nej jag är inte gravid. höll på att kräkas igår på träningen och idag vet jag inte ens ifall jag kan gå dit, Suck!
 
Jag håller i alla fall på att skriva mitt talmanus till nationellaprovet i Svenska imorgon och hör på massa bra musik. Sedan ska jag gå upp och lägga mig och vila så att jag förhoppningsvis kan träna ikväll.
Imorgon ska vi med UF:et ut till Dalhem på tränarträff och sälja in våran produkt, önska oss lycka till :)
Det är sjukt mycket med skolan nu som ska inlämnas, prövas och redovisas och så UF uppe på det och fotbollsträningar, jag blir så otroligt stressad!!  
 
537301_580632561971734_1824155472_n_large
Du är mer än välkommen!
 


Måndag igen

Skrivet 2013-04-08 Klockan 15:33:58

Hemma ifrån en helg med fotbollen. Snacka om att man inte saknar tiden då man åkte på cup och sov på luftmadrass, det var roligt då men nu föredrar man helst hotell ;) Vi spelade två matcher den ena var ett lag vi ska möta i serien och i vann med 4-3 GÖTT! Andra matchen spelade vi 0-0 men borde ha vunnit, men nu ser vi fram emot att serien kommer igång nästa helg :) Skulle egentligen plugga matte på båten men var så sjukt trött och kände mig sjuk så somnade som en stock och vaknade igen när det var dags att gå av.
Imorse när jag vaknade hade jag en sjukt ont i huvudet och magen så jag stannade hemma och vilade upp mig.
 
Jag har skypat med Viktoria idag och fan vad jag saknar den tjejen. om en vecka kommer hon hem igen! ÄNTLIGEN.
 
Nu ska jag plugga matten som jag skulle gjort idag i skolan, ha en bra dag!


Välkommen sol!

Skrivet 2013-04-05 Klockan 16:00:27

Dagen har bestått av långlunch, UF med massa tjaffs, delårsrapport och tillverkning. Samt att jag har njutit lite av vårsolen när jag kom hem. Nu hade jag tänkt att fixa i mitt rum och packa inför fotbollslägret imorgon. Sedan senare ikväll så blir det middag för mamma som fyllde år igår :)
 


En månad, 30 dagar

Skrivet 2013-04-03 Klockan 15:31:06

Nu är jag hemma igen efter allt påskfirande, det blev en del middagar och snapsar. Dock så tog jag shots istället, mer i min smak :) i var iaf och shoppade lite i Malmö och så på Ikea såklart, sedan blev det äventyrsbad och även en utgång på törringelund där perikles spelade. Jag hade med andra ord en bra påskledighet och nu är det tillbaka till det normala med skola och träningar.
 
  • Idag är det exakt 30 dagar till Bruce, en jävla månad!! Jag längtar ihjäl mig :)))))))
  • Idag har jag haft mitt sista utvecklingssamtal, ever!
Nu ska jag snart möta upp pappa istan och handla en födelsedagspresent till mamma :) Hon fyller nämligen år imorgon och på fredag blir det middag. btw så är jag ledig imorgon, sjukt skönt!! har ännu inte sovit in den där timmen som man missade.. Så svårt att gå upp på morgonen!
 
Bruce skrålar i högtalarna, HEEEJ!
Jag och Rasmus påväg hem ifrån Skåne.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!