skit väder

Skrivet 2011-07-27 Klockan 21:36:11

sommaren regnar bort, jävla skit väder. har jobbat hela sommaren, vart på stånga, island games och skärgården. annars har det inte hänt något speciellt. När jag är ledig är det piss väder och när jag jobbar dag skiner solen, det är bara att ta för er av min och många andras otur lediga människor!!

om lördag har jag beslutsångest. Måste alla ha allt samtidigt? jävligt smidigt. 

att nått så litet och blä kan göra en så glad! sjukt



sommar på riktigt

Skrivet 2011-07-06 Klockan 14:19:02

hej och hå, fan vad dagarna går. ikväll ska mitt lag spela träningsmatch för på torsdag är det stånga och vi har inte gjort det ännu. Det börjar bra! Men tyvärr ska jag jobba så dom får låna in någon annan.

Slutet av veckan ska jag spendera i en släpvagn på stånga campingen, hahahahah fyfan! sedan ska jag in till stan på fredag för att jobba några timmar. Men stånga är så jävla bäst bäst bäst, go hörsne bullfighters!!

den här veckan har jag sammanlagt sprungit 18km, jag klarade milen! så jävla braaaaaa, plus att jag typ inte var så trött när jag kom i mål. fatta vad skönt det kändes, idag var det däremot mycket tyngre att springa och jag pinade mig runt femman. Snart är det dags att gå ner på stan för att jobba, hoppas att det är mycket folk!

PUSSSSSSS


äkta glädje

Skrivet 2011-07-06 Klockan 13:19:21



9 dagar

Skrivet 2011-07-05 Klockan 12:34:17

Nu är jag äntligen hemma igen, får man säga så? nej, men england var roligt. Vi bodde i något som jag tyckte såg ut som cirkusvagnar, sängarna var osköna och maten var fett äcklig. Annars hade jag roligt! Jag gjorde lite bra inköp, en fin klänning, bacebolljacka, och mycket mer. Ja vad gjordes mer då? vi var på djurpark, festade, spelade fotboll såklart, vi slutade 7a men var värda en plats mycket högra upp. Första matchen förlorade vi med ett-noll och det var en tabbe av vårat lag, vi hade bollen typ 90% av hela matchen men kunde inte göra mål. Likadant nästa match, vi behöve vinna med två-noll men det blev noll-noll. Inget av dom här lagen var särskilt bra. Det bästa laget mötte vi sista matchen, placeringsmatchen. Först gjorde dom ett-noll ganska tidigt i matchen, innan halvlek släppte det för oss och olivia gjorde ett-ett. efter paus gjorde jag två-ett på ett långskott utifrån och sedan fixade jag även så att en tjej fick rött kort och jag själv ett gult. Men jag spelade iaf två av tre matcher och jag ger oss Godkänt spelmässigt men inte resultatmässigt.

Nu har jag bara jobbat, träffat lukas och jennifer + tränat pärk och sprungit igår. idag är jag helt ledig, jag ska till farmor och farfar och äta. Sedan får jag se vad som händer ikväll ska jag iag springa milen, för första gången i mitt liv! LYCKA TILL!!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!