dansa fastän hjärtat brister

Skrivet 2011-03-31 Klockan 15:08:45

jag börjar bli dålig på det där med uppdatering nu igen.

i helgen bär det upp till fastlandet och ska spelas två matcher. hoppas på speltid, det kan nog vara väldigt utvecklande. det är bara en dag kvar på veckan, den bjuder på praktik. men innan den dagen kommer ska jag och provjobba inför sommaren, hoppas att det går bra och jag går därifrån med ett glädjande besked :)

har precis laddat ner lite musik som jag vill att lukas ska lägga in på sin Ipod, tänker låna den i helgen! ;)



bit i och gå vidare.

Skrivet 2011-03-27 Klockan 22:47:29

jag var så sjukt taggad inför match, mot p18 liksom. att jag äntligen skulle få möta dom. men nej, den största delen av matchen tillbringades frysande på bänken. men det är bara att ta nya tag, vi ska ju upp och spela på fastlandet i helgen, mot div.1 lag. lite spännande sådär...

lagkvällen var sjukt kul, mitt lag vann, vi åt god mat och efterrätt, skrev en låt till laget som är litesådär små grym!

ikväll myser jag enbart med min lillis, imorgon blir det skola och till träningen skulle tydligen tidningen komma. innebär alltså att jag måste ha 'rätt' kläder på mig, vilket kan bli en aning knepigt. men jag får se hur jag läser det. sedan ska jag även hinna med ett möte, vi får se hur det går på det. hoppas tummen upp!

XOXO



23 mars

Skrivet 2011-03-23 Klockan 14:39:59

jag hatar att känna så här, kan inte säga att jag mår bra, kan inte säga att jag mår dåligt heller. det kommer i intervaller, jag hatar då det är som värst, må det sluta tills imorgon, så jag kan träna och spela match mot P18 på lördag.

Dagen har jag spenderat i min säng, kollat på gossip girl och spärrat mitt bankomatkort. slår vad om att när jag har skaffat nytt legg kommer den där jävla plånboken fram! så jävla typiskt...
imorgon är det praktik, om jag nu är pigg nog att gå på den. det återstår att se.

måndag, kan bli en bra dag.



årets första

Skrivet 2011-03-22 Klockan 13:23:51

jag bara älskar det fina, sköna vädret. speciellt när man är ledig. jag och min lilla sötis tänkte gå ner på hamnen och ta en glass sen, man måste ju passa på att ta årets första. jag har längtat hela vintern efter dom underbara glassbåtarna.. MUMSI



jag ger mig aldrig

Skrivet 2011-03-21 Klockan 11:37:13

sitter i skolan och har lite smått ångest för ska snart till skolsyster, känns som om jag ligger efter i allt. Fuck. men jag har beslutat mig för att sluta äta godis (redan innan jag har vägt mig). med det inkluderar jag chips, dipp och cola. Hur ska jag klara mig utan min älskade cola? men det här ska fan gå!! nu är det dags för lite jävlar anamma.


Glömde att säga att den här filmen är så bra, så bra, så bra!! jag både grät och skrattade. SE DEN!


en vinst är alltid bra

Skrivet 2011-03-20 Klockan 20:57:25

min helg har vart helt okej, inte mycket till sömn men som tur är blir det plutdag på tisdag. då får jag ta igen all sömn jag missat. helgen bjöd mig iaf på

- en match som gick väldigt dåligt, men vi vann med 3-0 och en vinst är ju aldrig fel? skulle jag ge matchens lirare till någon i laget skulle det nog bli jossan eller elin, jag tyckte att dom gjorde det bra.

- en mysig hemma lördag i roma med min älskling. aldrig fel!

- fotografering med laget söndag morgon, känner att korten inte precis blev någon hitt, men det återstår att se i matchprogrammet liksom. bra ställe så att ingen ser dom?

- en bra endre match. VINST! nu jävlar får dom se till och vinna på bortaplan!!

nu ska jag avsluta med lite teve och sedan krypa ner i sängen så jag orkar med skolan imorgon :)


18 mars

Skrivet 2011-03-18 Klockan 17:55:38

jag och lukas sprang, kors i taket. men det var jobbigt, fast mest i benen. har även klarat av en fotbollsträning efter det och imorgon blir det match emot stenkyrka. min tredje match av lagets fyra. jag var inte med och mötte p18, fast det ville jag så gärna. men hoppas på nästa gång...

praktikdagarna är avklarade för den här veckan, jag har fått lite feedback och så, vilket var jätte bra. jag har skrattat mycket under den här veckan. fyfan vad en del kan vara sköna. jag gillar personalen, starkt. det hånglas till och med bland kläderna och ljugs som civilstånd!!

ikväll blir det bio med lillis, hur många lingon finns det i världen? sedan hem och vila upp mig för match.
(fast just nu är han lite svidig, en grej hände som inte var så speciellt populärt... hihi)


något med den här sommaren.



16 mars

Skrivet 2011-03-16 Klockan 11:28:41

idag slutar vi tidigt, så jävla skönt. har ingen näthandel fast låg lite efter så gjorde precis klart ett kapitel.

jag och lure man ska ta bussen till roma efter skolan och ta en löprunda. vi får se hur det går, var inte precis igår som jag var ute och sprang ifall man säger så. lång och långsamt har jag fått som instruktioner. LET'S GO!


15 mars

Skrivet 2011-03-15 Klockan 12:16:26

min helg var super duper, det var så roligt att träffa jennifer igen. träffade henne fredag, lördag och söndag. jag saknar henne redan igen, det känns så konstigt att hon inte bor här längre...

igår överraskades jag med våfflor, sylt och grädde när jag kom hem till lukas efter skolan. jag har varit sugen på det så himla länge, så jag blev mycket glad.

träningen med fotbollen var rolig, det skrattades en hel del. ikväll blir det träning på träningscentret. jag längtar tills dom är slut och vi bara ska köra fotboll, det är mycket roligare! tänkte kanske träna extra på onsdag med b-laget, jag, grysan och johanna pratade om det.

idag var det en efterlängtad sovmorgon och jag bara sov så himla gott, skulle dock behöva den imorgon men det går bra ändå :) nu blir det att jobba turism....


11 mars

Skrivet 2011-03-11 Klockan 18:05:07

äntligen fredan, äntligen mina favorit tjejer.

sitter vid lukas, jeansen sitter som en smäck. ska snart ta bussen till roma, käka lite och bege mig till jennifer.
jag ska ha den bästa fredagskvällen ever.



10 mars

Skrivet 2011-03-10 Klockan 20:05:59

+
svensson svensson rullar på teven.

idag har det var praktik, har hittat ett ar jeans som ska inhandlas imorgon. är så glad för dom sitter verkligen bra och det är typ aldrig att jag hittar några jeans. plus plus plus

"hon har utvecklats så mycket, går in på en ovan position och gör det jätte bra. och hon gjorde en bra träning"

-
att något så litet kan göra en så galet arg.


9 mars

Skrivet 2011-03-09 Klockan 11:36:57

idag svider mina ögon, jag är så dödstrött. efter skolan tänker jag ta bussen hem, lägga mig i min kära säng och sova tills det är dags för träning. ikväll är det backlinjes träning igen. det är bra tycker jag, jag behöver övningen.

missade även bussen imorse, världens bästa dag för det må jag säga. för jag är så otroligt pigg! har även en av mina vårjackor på idag. det känns skönt och jag har inte frusit ett dugg. TUMMEN UPP för det, våren börjar närma sig!!


längtar galet till fredag!!


8 mars

Skrivet 2011-03-08 Klockan 12:12:17

ikväll är det inköpskväll och fysträning. den sena tiden vilket kommer att leda till en svidig och trött linnea imorgon.

jag sammanfattar mitt lov som helt okej, det var ganska lungt till en början. blev en dag på stan, två fester, träning och match. sedan har jag mest legat och degat mig med lurre. SKÖÖÖÖNT! nu längtar vi till påsklovet som är om lite mindre än 6 veckor, vi börjar redan nu att räkna ner.

idag blir det att plugga projekt och företagande, har nämligen prov imorgon. vi kan ju fråga oss hur det kommer gå jag och jennifer är ännu inte klara med två kapitel. hmmmmmm


5 mars

Skrivet 2011-03-05 Klockan 18:30:52

jag dog lite vad roligt det var att spela idag, skönt att vara igång igen. Jag fick spela hela matchen och en sak är säkert! jag ska nog tillbringa lite tid med mina löpardojjor. sedan får jag ta med mig lukas ut så att han kan ligga lite framför så jag kan ta rygg. sen är det LÅNGT det ska springas, nu jävlar ska det bli kondis!!

innebandyn förlorade vi med 17-2. hihi, men det var faktiskt roligt. jag saknar dock inte bollmärkena på kroppen och sönderslagna fingrar! uuuh :( sen ska jag påpeka att jennifer hellgren är riktigt king på innebandy, jag bara diggar diggar diggar henne!!


en bild sedan vi var små, jag skulle bara vilja dra ihop det laget och dra på en cup! fan vilket dreamteam vi var..


4 mars

Skrivet 2011-03-04 Klockan 23:59:13

jag får tydligen vara med och spela imorgon, gamla emot unga. fast den här gången har jag bytt planhalva. Fast först den viktiga matchen, fotbollen. jag är typ taggad, och lite nervös. vi får se om jag får lov att spela något.
efter åker jag nog in till stan, duschar och lite. sedan ska jag nog umgås med viktoria och så ska jag sova vid min lillis. han kommer nämligen med båten vid halv tolv, så går till honom när jag och viktoria är färdiga med varandra ;)



saknar, saknar, saknar


Cher Lloyd

Skrivet 2011-03-04 Klockan 15:54:41


ERICA FALK har fått mig att typ älska den här tjejen, GUD! HON ÄR GRYM!!!!


let's go to paradise city

Skrivet 2011-03-04 Klockan 15:13:35

igår spenderade jag hela dagen i sävekiosken med grysan. det var jobbigt för att man inte hade någon stol men ändå så gick tiden förvånadsvärt fort.

Sedan så hängde jennifer med mig hem och vi fixade oss lite för att åka iväg till Dalhem. Det var roligt att träffa alla igen, även fast alla inte kan vara med. men nästa helg kommer Jennifer hem! vilket vi gillar till typ 150 och då ska vi ha så jävla roligt. men vi hade ju kul igår med, vi spelade spel och pratade en massa. när alla drog sig hemmåt och det var jag, viktor, viktoria och erica kvar satte vi oss vid datan och hade lite kul. hihihih, en lesbisk från australien gillade mig och erica, vilket gjorde viktoria sur. nu lät det som hon blev avundsjuk, men inte sån typ av sur. 
Vi avslutade kvällen med en toast och en tävling, men den tänker jag inte berätta om här!
TACK OCH HEJ!




fotboll fotboll fotboll

Skrivet 2011-03-02 Klockan 21:18:26

det blir att fortsätta träna med a-laget framöver. men det är fortfarande kamp om platserna. dock gjorde jag världens sämsta träning idag, sånt kan störa en så in i helvete!



2 mars

Skrivet 2011-03-02 Klockan 17:01:56

idag har jag haft en soft dag men ändå hunnit med ganska mycke saker. jag har fixat med mitt CV eftersom min dator blev skadad och inte ville öppna det längre. bakat pannkakor och chokladbollar. dock blev chokladbollarna nio stycken och dom skulle bli 30, dränkta i kaffe och smakade inte speciellt gott. så ja, man kan misslyckas med cokladbollar även fast man inte tror det. sedan har jag hjälpt lukas med hans idrottsläxa och nu sitter jag i roma och ska byta om inför träning. 

vi skulle egentligen städa idag också, men det blev inte riktigt så. vi får kanske göra det imorgon eller något, fast första ska jag stå i kiosken med Grysan från 12-17 i säve, det blir mitt krullis den här veckan. 

 jag var inte någon Zumba talang och har nu kommit på att skaka rumpa, bröst och höfter samtidigt som man ska göra andra rörelser är mycket mycket svårt och man ser riktigt töntig ut!


1 mars

Skrivet 2011-03-01 Klockan 14:13:02

det är bara tisdag och jag är redan rastlös? lov ska ju vara skönt?

jag har iaf vart vid farmor och farfar och ätit mat, även visat farmor hur man smsar, men nästa gång jag kommer har hon tyvärr glömt bort det där igen.. inte för att jag tror att hon kommer att smsa speciellt mycket. men hon vill ju lära sig så :)

ikväll ska jag och laget testa våra zumba talanger, det här kan bli galet! jag längtar, har jag inte gjort till en träning på länge.



- det är iaf första mars, ytterligare lite närmare våren. Iiiiiih!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!