måndag

Skrivet 2010-08-30 Klockan 15:49:13

såg på bio igår, toy story tre. Filmen var bra tyckte jag! hihi, man fick skratta ibland och man kan även bli rädd i barnfilm!
idag gick vi våran kortaste dag i skolan slutade kvart över ett. Jag, Jennifer, Elsa och Mikaela åkte ner på stan tog en lyxshake eller hur det stavas och kollade lite på kläder. Och nyss kom jag hem, jag ska snart ta lite att äta och sedan ska jag cykla till rävhagen för att spela match emot IFK. TAGGA!!

och förresten så måste jag säga tack till den utvecklingsstörda tjejen och killen som gjorde min dag!


-jag tror fan att jag saknar det!


stockholm

Skrivet 2010-08-29 Klockan 12:50:53

min första flygtur gick fint! det var typ riktigt roligt, ni vet när det pirrar sådär i magen.
matchen gick dock inte lika bra, förlust med 5-2 tror jag det var? fick spela några minuter i slutet iaf. hade förväntat mig att sitta på bänken hela matchen.
Efter hade vi gott om tid så vi duschade och åkte tunnelbana till centralen, sedan gick vi till kungshallen och käkade. Resten av dagen spenderades på stan, jag fick med mig två tröjor hem. Sedan väntade pendel tåg och båt. Tack för en trevlig dag!


- bilden lånad ifrån dalhemsblogg, från förra matchen jag var med och spelade.



killing me softly

Skrivet 2010-08-27 Klockan 22:21:50

jag är så grymt nervöööööös.... när jag sitter i ishallen så kommer det ett sms ifrån morten, han undarar ifall jag kan följa med på fastlandet imorgon. javisst säger jag, hur när var? 08.15 vid flyget. FLYGET?! jag grips av lite smått panik, jag har aldrig flugit förut i hela mitt liv, tro det eller ej. Imorgon kommer jag ännu en gång göra något jag aldrig gjort förut denna sommar! SHIT!

jag fryser och känner mig konstig, håller jag på att bli sjuk? näää, tror mest det är min nervositet som håller på att ta över kroppen. Första gången flyg och match med a på borta plan. gud, jag tror jag vill döööööö!

Jag ska nu också byta mobil, KNAPPAR IS THE SHIT! skicka ett sms med ditt nummer och namn. PLEASE


26 augusti

Skrivet 2010-08-26 Klockan 16:45:06

sussade vid bästa a inatt, gick upp kvart över 6 och duschade. Sedan fixade jag mig tills klockan slog sju och a vaknade och frukosten väntade. Andreas som var tvungen att köra oss var värsta seg, så kom lite sent men som tur var gjorde det inget :)
Efter skolan var jag med angelica och käkade på donken. Gott men onyttigt. Blir inte heller någon träning ikväll utan ska kolla på DM-finalerna. HEJA DALHEM VAFAN!


makes me go mmmmm

Skrivet 2010-08-25 Klockan 15:52:14

Nu ska jag snart kila bort till affären här i roma och kolla ifall det säljs lås, kollegieblock och pennor måste ha det till imorgon då schemat sätter igång. Har vart ganska dryga dagar i skolan nu, det är inte precis världens mest snabbaste lärare vi har precis. ska bli lite skönt imorgon att träffa på lite nya!
Blir nog mat och sånt i roma ikväll, ska vara snäll och ta med mig lite in till syster yster så slipper hon slösa pengar och laga mat! Ska även försöka hitta en gammaltelefon, MED KNAPPAR! jag blir galen på telefonen jag har just nu.


hahahahha, kan man sluta garva åt bilden?!

Förresten så har min sötnos gjort nått galet så han har ont, stackare.
(tänkte ifall ni ville veta)



..

Skrivet 2010-08-24 Klockan 20:37:55

i väntan på thai-mat, jag är så grymt hungrig. Elin är nog snart påväg hoppas jag! vi ska bara prata en massa, äta och kolla på film. ska bli skönt efter första skol-dagen och en pissig träning. Sedan upp till skolan imorgon igen, börjar vid halv nio. Men inte förrens efter imorgon börjar allvaret med verkliga rutiner. schemat sätter igång och man kanske ska få lite ordning på livet..


24 augusti

Skrivet 2010-08-24 Klockan 19:34:55

första skoldagen avklarad, klassen är bra men maten smakade dock skit. Det löste jag efter skolan och gick till statoil och köpte en korv i baguette, så fucking gott! Drog sedan hem, bytte om, gick till träningen, blev uttittad när jag gick igenom öster 'är det något fel med att gå med hela fotbollsutrustningen på stan eller?' gjorde en dålig träning, åt en banan, fick skjuts hem och nu ska jag hoppa i duschen och vänta på att elin har tränat klart!
PUSSHEJ!


what's the point?

Skrivet 2010-08-23 Klockan 22:24:02

SÅ JÄVLA HÄRLIG VINST! bra jobbat tjejer!



varför skaffar ni inte bara mig en lägenhet istan så att ni slipper se mig? jag som skapar så himla mycket problem mellen er! Fan ni borde ha gjort ett sånt jävla stort misstag, men det är tyvärr något som ni inte kan ta tillbaka ledsen för det!



i can't help myself

Skrivet 2010-08-23 Klockan 13:43:36





måndag

Skrivet 2010-08-23 Klockan 12:42:04

Godmorgon! vaknade upp hemma vid a imorse. dock inte brevid eftersom han var uppe och sprang som vanligt. Han skulle och jobba så jag hoppade av vid statoil och har suttit och pratat med elin och micke ända tills nu. ska fixa mig lite, platta håret och sminka mig typ sedan ska jag möta upp viktoria och angelica på staden. Senare ikväll blir det fotbolls match emot p18. VI MÅSTE VINNA!

Imorgon börjar skolan och jag typ gillar det, ska bara se vart jag ska sova inatt. om det passar bra med någn buss eller om det får bli istan. Det återstår ännu att se! :)



söndag

Skrivet 2010-08-22 Klockan 13:39:32

igår var vi ute i väskinde eller hur det nu stavas. det var helt okej roligt. det var lite sådär drygt ibörjan men det löste sig emot slutet. Jag åkte till donken och käkade med simon och gustav efter. Sedan skjutsade dom mig hem till elin och en full alexander kom hem till mig, jag vet inte hur han lyckades komma in men det gjorde han iaf. Nu har han precis åkt hem och jag är hungrig som en varg, ska vänta på mamma och pappa som är istan och äter, sedan får vi åka förbi typ bingan så jag kan köpa hem sallad eller något! :)


SÖTNOS!



if i had you

Skrivet 2010-08-21 Klockan 17:42:22

ny duschad, rakade ben, äntligen fått borsta tänderna igen! nu känner jag mig fräsch för ännu en till utekväll.



lördag 21/8

Skrivet 2010-08-21 Klockan 13:54:06

gårdagskvällen skulle jag beskriva såhär, dricka, gräl, telefonsamtal och bussen! hihi, låter som en ganska konstig kväll, men jag hade rätt roligt iaf. idag mådde jag inte riktigt super bra, men det duger. ska tydligen på pool-party ikväll med emil och viktoria. Det regnar just nu ute så vi får ännu se hur det blir med det. Efter ska jag iaf sussa här istan igen för en viss person ville det så hemskt gärna, hihi! Han kommer typ komma skitfull på morgonkvisten kan jag tänka mig!

Nu har jag suttit och pratat bort hela dagen med jennifer i telefon, jag saknar henne! Men nu ska jag ta tag i saker och ting och börja städa i lägenheten.
PUSSS



to win my love

Skrivet 2010-08-20 Klockan 15:13:33

nu vet jag vilken klass jag ska gå med på gymnasiet, eller fick reda på det igårkväll. Hamnade iaf med några brudar jag kände till. jag känner att jag typ längtar tills skolan ska dra igång, sedan på torsdag kommer jag väl antagligen vara lika skoltrött igen.
HP10a


- ska iaf gå med den här lilla pluppen! :)



bumpy ride

Skrivet 2010-08-20 Klockan 13:26:09

kvällen ska nog spenderas i visby, hoppas det blir en bra kväll. Erica vill att vi ska äta kräftor, och det har jag aldrig gjort i hela mitt liv. vi får se hur det blir med det.
aj, vet inte vad jag ska skriva. Lyssna på en låt istället!




träning

Skrivet 2010-08-18 Klockan 14:50:48

gårdagskvällen spenderades med emil, hampus och viktoria. vi kollade på film och drack varm choklad. sedan gick jag hem till elin och sov. imorse vid klockan 12 var vi på form fitness och körde ett spinningpass på 45 min, riktigt roligt den här gången faktiskt! SVETTIGT!

Vet inte riktigt vad kvällen har att bjuda på, ska nog antagligen sussa vid alexander inatt iaf :)


tisdag

Skrivet 2010-08-17 Klockan 16:21:33

igår sussade jag vid viktoria, vi kollade på teve och så som i himelen. sedan åt vi även kroppkakor, mumma! Idag har vi inte gjort så speciellt mycket. tänkte boka bio-biljetter till imorgon men såklart fanns inte filmen där ännu även fast det stog att det var premiär imorgon..
Ikväll blir det iaf träning och sedan ska vi åka in till stan och umgås med emil. Det var ett jävla bra tag sen, så det ska bli riktigt roligt!

Imorgon blir det spinning med elin på förmiddagen, vi ska dit och bränna lite fett. JAG KOMMER SERIÖST DÖ MED MIN KONDIS!!

 


- du är tusen gånger bättre.



..

Skrivet 2010-08-16 Klockan 14:29:02

jag HATAR åska!
- jag är själv hemma, man kan inte gå ut rena rama självmordet. Man måste typ dra ur teven och datan..Fast det har jag inte gjort. Jag tänker ringa en snäll liten människa och fråga ifall den kan komma och hålla mig sällskap!



en dag sen, men...

Skrivet 2010-08-15 Klockan 15:43:39

GRATTIS IAF TILL SNYGGINGEN CAROLINA HÖRSNE MALMBORG SOM FYLLDE SEXTON ÅR IGÅR! PUSSSS



söndag

Skrivet 2010-08-15 Klockan 15:14:54

jag har haft en riktigt bra helg! i fredags var jag hemma vid erica och firade hennes födelsedag. Hon fick ett roligt paket av mig och jennifer och så var det en fin sak där i :) Jag kände väl inte överdrivet mycket folk på festen men jag hade roligt ändå! Åkte med ericas bror in till stan och sov i elins lägenhet. sen hämtade alexander mig på morgonen och sedan var vi på fårö hela dagen, sjukt mysigt! vi kom typ inte hem förren vid halv tio eller något.
Nu är jag iaf hemma igen, ligger och lyssnar på musik. Tänkte att jag skulle kolla lite på one tree hill, men det slog mig att jag aldrig tog med mig säsong 3 hem och 2 har jag precis sett färdigt. SUUUURT!


- bild ifrån ericas fest.



:)

Skrivet 2010-08-13 Klockan 11:35:32

igår hade vi en trevlig kväll i halla hemma vid erica, det var lite för att vi alla skulle säga hejdå till Jennifer. Vi pelade kubb, spel och åt mat. Sedan blev det en hel del prat senare mot kvällen. Tycker personligen att det var en mycket bra kväll!

Idag har jag väldigt mycket att göra känner jag, ska handla present till erica, måste in till stan och hämta en klänning och lite, sen ska jag hjälpa emma köra in ved ifall jag hinner, och sist men inte minst fyller farfar år så ska hemförbi han och käka och lämna en present. SEN TAGGAR VI FEST! 



puss puss puss

Skrivet 2010-08-11 Klockan 22:30:30

sitter och kollar igenom alla gamla bilder på datorn, det är nästan så att man får en liten tår i ögat.. Fan vilka fina minnen vi har tillsammans tjejer, och det är oförståligt att en av oss kommer flytta ifrån oss nu i helgen. Vi ska se till att ha lika roligt som vi alltid har det nu imorgon!


Jag älskar er!

Och jag kommer sakna dig som en galning!



11 augusti

Skrivet 2010-08-11 Klockan 17:44:26

Vi vann DM-finalen efter en mycket lååååång match. förlängning 2x15 min. Jag var riktigt jävla dålig, man kan ju undra varför det alltid går åt helvete när det är publik? Eller när min fader är och kollar.
Hans kommentar var iaf ' hahahahah, det här var iaf den sämsta matchen jag har sett dig spela' och jag är alltid dålig när han kollar, så ni kan ju tänka er hur JÄVLA BRA jag var!!

Nog om detta, jag har precis ätit räkor så sjukt gott och nu ska jag och kolla på när lennart ska flyga flygplan. OIYEAH FLYGPLAN, OIYOO FLYGPLAN!




I like the way

Skrivet 2010-08-10 Klockan 12:15:31

Jag ska snart igen åka in till stan för att möta upp jennifer. Vi ska köpa de två tröjorna jag har lagt undan och så blir det en sväng på medeltids-marknaden.

vi spelade inte speciellt bra på matchen igår, fast vi vann med 7-3 eller något. Domaren gav dom ett mål jävligt billigt när hon sparkade ur bollen ur våran målis händer. Hans kommentar var 'men det är ju snart slut' vafan spelar det för roll?! målet räknas ju lika mycket om han dömmer det, eller? ÅH! jag gjorde iaf ett mål på viktorias hörna, knäade in den. undra vad det kan bli nästa gång, nu har jag gjort med magen och knät iaf...

Ikväll taggar vi om till DM final på gutavallen. JAG ÄR TAGG-TAGG-TAGGAD


- Jennifer är bääääst!



love shine a light

Skrivet 2010-08-09 Klockan 16:31:13

precis hemkommen ifrån visby.
man blir väldigt irriterad på turister, visst det är skit roligt att det är mycket folk här på ön. Men måste man gå sakta som sniglar bara för det? man får typ pressa sig igenom massa folk för att man ska gå om. DET STÖR MIG!
Jag hittade två tröjor som jag har lagt undan till imorgon och så köpte jag ett linne för 49 kr på bikbok, inte för att jag tror att jag någongång kommer använda det, men jag är onödig sååå.

Nu ska jag snart byta om inför match emot visby AIK. Sedan imorgon är det DM final! JAG ÄR FAN TAGGAD FÖR FOTBOLL. det gillas


fiiiiiiin bild.



det regnar kor

Skrivet 2010-08-07 Klockan 22:27:41


- vått vått vått, kan man beskriva det bättre?



lördag 7/8

Skrivet 2010-08-07 Klockan 13:56:10

gårdagen spenderades med jennifer, det blev inget kubb-vm för min del. Vi kollade på bio, Bröderna Karlsson. Skratta gjorde man iaf i den filmen! Efter tog vi en promenad ner på standpromenaden och satt oss och pratade en massa. Blev väldigt mycket promenad, skratt och prat under kvällen. Jag skulle sumera kvällen som en riktigt BRA kväll!
Imorse kollade jag på när jennifer spelade träningsmatch med endres a-lag som hon numera tillhör den lilla stjärnan :) När jag satt där på läktaren så fick jag sällskap av valdis, han ville ha mig tillbaka i laget. Även ifall jag inte kunde träna varje dag i hela veckan. Så funderar på ifall jag ska testa en träning iaf på onsdag? vi får se.

Nu går färden emot roma, vi ska tagga smaklösa i regnet! YEAH!



ASG åt bilden!



.

Skrivet 2010-08-06 Klockan 12:31:01

'bror, det här är låten från din lillasyster
finns bara tårar, det är lättare att skriva ord
känns som jag är den enda som inte kan sova
Det är inte rättvist att du är den som drabbas
Jag svär det borde vart jag, har svårt att andas
Jag svär jag fattar inte vart han finner styrka
Jag är så svag jag är så rädd i mitt lilla hörn
.'


Fredag

Skrivet 2010-08-06 Klockan 11:56:30

igår var det fett med folk på a-lagsträningen så jag, nygga och johanna fick träna med vårat lag. Den träningen sög dock inte alls många där, jag fattar inte vart vårat lag håller hus? det passar typ bara att komma på matcherna. Vi spelade iaf match emot jätte små och söta killar, dom var typ rädda för en och när man sköt så flyttade dom sig typ ur målet! Ur gulliga, eller dom flesta av dom iaf...
Efter träningen åkte jag in till stan och träffade Jennifer och viktoria, vi gick till almedalen och kollade ifall det var något roligt där. MEN NEJ, DET SÖG. Vi gick istället till rosengården, kollade på lite eldslukare och träffade folk.

ÄR DET VÄRT ATT ÅKA UT PÅ KUBB-VM IDAG/IKVÄLL?  hmmm, det kan man ju undra.


bilden är lånad



milk and alcohol

Skrivet 2010-08-05 Klockan 15:33:41

precis hemkommen ifrån en fullspäckad dag i staden. Vaknade av att en viss person inte kunde sova, vi käkade frulle och sedan åkte vi till stan. Vi mötte upp Jennifer och gick till UM. Det gick galant! efter det lämnade vi in mitt bankomatkort på banken, beställde ett nytt och tog ut lite pengar. Sedan bar det vidare till apoteket. En lunch i skuggan, blev dock stolt över mig och jennifer som dissade mc donalds maten och köpte sallad istället! GRYMT BRAAA.
Nu väntar det träning i dalhem klockan sex, ska bli riktigt skönt må jag säga.
PUSS


(min lilla sweetie, bilden funkade inte att rotera)


you shook me all night long

Skrivet 2010-08-04 Klockan 16:16:46

Just nu sitter jag och väntar på Alexander, han ska tydligen åka och hämta mig med sin motorcykel. hmm, det här kan bli spännande! undertiden ligger jag och hör på you shook me all night long, visst är det AC/DC som har gjort den låten? För med dom finns inte på spotify, det stör mig! men nu slog det mig att jag ska gå in på youtube och söka. Hittade den på en gång! dock lite dålig ljudkvalité, men lyssna och njut.




Träningsledig idag - SKÖÖÖNT! gårdagens träning var jobbig, men har hört att det kan vara värre där ute på a7. Men man blir väl mer och mer vältränad så. Imorgon ska jag och jennifer till UM och sedan ska vi fixa mitt bankomatkort. Blir även träning  vid klockan sex i dalhem.
PUSSHEJ


up up & away

Skrivet 2010-08-02 Klockan 16:44:59

helgen har typ vart fullproppad av aktiviteter, jag har vart i fide och rockat loss, spelat mina första 20 min i divition 2 (dock typ de sämsta i mitt liv), vart på en fest som sög, legat i sängen och kollat på one tree hill. Nu ska jag ska byta om och åka iväg och spela match, fick reda på det för ca 20 min sen. Jag som hade tänkt åkt och träna. Ha en bra måndag kväll, jag ska och bränna lite fett och kötta lite!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!