14.50

Skrivet 2010-07-30 Klockan 14:50:57

Fy fan vad skönt det var att komma igång och träna igen, även fast kondisen sviker en helt otroligt! Det var inte riktigt mjukstart för mig ifall man säger så. Men det är bättre att känna att det verkligen har startat. Det gick lite upp och ner på träningen, men får iaf vara med och spela match imorgon. inte för att jag är något speciellt bra, utan för att de har ont om folk.
ikväll ska jag på fide puben med Elin, Annica ovh Viktoria. Vi ska först ut och äta, samlas vid elin vid halv åtta. Jag tror inte att det blir så speciellt mycket dricka för min del ikväll, eller ingen alls. ska ju trots allt spela match imorgon och det hade ju vart bra att dricka så att allt går lika tungt igen! :)
Nu hör jag på lite gammal musik på min spotify, ska börja plocka iordning det sista på mitt rum.

Det känns som om jag är lycklig, riktigt jävla lycklig!


:(

Skrivet 2010-07-28 Klockan 18:02:08

sitter i elins lägenhet istan och håller på att skita ner mig! det har blivit en jävligt åskig sommar och det gillar jag verkligen inte.. just nu kom hanna in och skrämde upp mig ännu mer, trodde att blixten slog ner eller något. Men det var lugnt! hon skulle bara hämta elins gymkort. nu ska jag väl bara ligga inne och slappa, få tiden att gå med någon film eller något. JAG LÄNGTAR EFTER ONE TREE HILL!
PUSSSSSSSS


mine underbare systra


sommar och sol

Skrivet 2010-07-17 Klockan 14:45:16

Fy vad det är skönt med sommaren, man har knappt tid att sitta inne vid datan längre. Eller man klarar inte av det för då dör man av värmeslag helt enkelt!
Stånga var SUPER! jag längtar redan till nästa år, har lite finurliga planer på g. hoppas att det funkar! Har även vart och sett på cirkus med emrik, edith, elin och emma. Den var inte speciellt bra, men akrobaterna var skit duktiga!!
Gårdags kvällen spenderades i sandbacka, riktigt nice! Jag, jennifer, mattias, viktoria och angelica. vi badade, grillade, spelade lite fotboll, pratade och hade det mys.
Idag fyller min bror år, så ska hem till han och äta vid klockan 6. Sedan vet jag inte riktigt vad kvällen har att bjuda på! :)
PUSS

Gammal bild på mig..


SMILE

Skrivet 2010-07-07 Klockan 23:14:54

TJENA SNYGGING!
jag är glad glad glad, för i helgen är det stångaspelen och ikväll fick jag och viktoria lite roliga meddelanden! iiiih :) imorgon blir det jobb och sen mot kvällskvisten åker jag och hellgren ut till stånga. Där väntar sebastian med uppslaget tält!
PUSS


bjussar på en snygg bild ifrån tysklands resan.


Love the way you lie

Skrivet 2010-07-05 Klockan 20:54:06

hemma ifrån en rolig resa i Tyskland. trött som fan ska jag nu ta en dusch medans jag laddar över 599 bilder ifrån kameran till datan, dock inte bara ifrån tyskland. Sedan blir det att slänga i sig något och krypa till sängs. Veckan kommer bli jobbig och händelserik. imorgon ska jag jobba, sen på natten vakta en sarg och på torsdagkväll bär det förmodligen ut till stångaspelen. ÄR FETT TAGGAD!





RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!