30 december

Skrivet 2010-12-30 Klockan 18:00:02

jag sitter hemma vid familjen brun. vi, jag och lukas alltså har precis sett på en film som var sjukt jävla bra! man börjar gråta, RADIO. se om du inte har sett!!
innan det var vi och köpte upp halva stan, jag köpte ett par skor bara. fast lukas köpte en massa saker.
När han tränar ska jag gå hem och umgås med elin och sedan ska pappa hämta oss och vi ska till roma :)

IMORGON ÄR DET NYÅR, och jag är sjukt sjukt sjukt taggad.


29 december

Skrivet 2010-12-29 Klockan 21:57:35

jag sitter och rensar datorn, det tar en jävla tid. är ännu på forsta datan, men jädrar vad det finns många roliga bilder och låtar man hade glömt att man hade! jag säger bara jennifer hellgren du ska fan komma hit och kolla för dom här bildrna är inget att leka med, inte ens så att jag kan lägga ut dom här i bloggen och ännu mindre på fb. hihihih.
Förut var jag och sofie på friskis och svettis, shi vad svårt det var!! men vi ska lägga in lite övning så ska vi fan klara det GO GO GO!

jag börjar få nyårs känsla, jag är typ taggggggaaaad. även fast vissa är slut i huvudet men det löser vi galant ändå!


men en söt liten bild kan jag ju ladda upp! :)



28 december

Skrivet 2010-12-28 Klockan 12:02:17

idag kommer lukas hem!! om ungefär två timmar. så dagens planer består av att träffa han igen, jag behöver även köpa en ny foundation. så jag får springa på stan igen. han får gå med mig. Sedan till kvällen blir det fotbollsträning. det ska faktiskt bli riktigt roligt! fast jag hoppas att lukas inte har någon hockeyträning, men sån tur har jag nog inte.

igår när jag gick på stan så bytte jag min klänning emot en annan, fanns inte någon storlek mindre. sedan köpte jag en spetsbody, ett par jeans, underkläder och nagellack! behövligt. fast för att hitta en bh som passade var man ju typ tvungen att jaga över hela stan!


bilden ville inte rotera sig...


27 december

Skrivet 2010-12-26 Klockan 22:19:20

jag sitter med mina söta tjejer, det gamla gänget. vi har inte setts allihopa på jätte länge, dock är inte angelica med. Vi är uppe i Adrians lägenhet, har käkat en massa godis och chips, spelat lite biljard och pratat nyårs planer.
Imorgon ska jag nog till stan och lämna tillbaka min klänning och köpa minst ett par jeans och underkläder!

cupen idag gick skiiiiiit för mig. andra dalhem laget vann, grattis till er! :)


22.45

Skrivet 2010-12-25 Klockan 22:45:46

JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA TAGGAD TILL IMORGON, NU KÖR VI!

jag ska nog lägga mig och läsa i min braiga bok. annars gillar jag inte att läsa, men den här boken är bra bra bra! den heter Decembergatans hungriga andar. handlar om ätstörningar och liknande.
en bok jag rekomenderar, även fast jag bara har läst 63 sidor.


25 december

Skrivet 2010-12-25 Klockan 15:43:54

jag hade en bra julafton. en ganska lugnt dag med mat och en massa, sedan när vi fick utökning av folk blev det mycket bus och lekande. jag blev nöjd med mina julklappar, fick massa pengar¨, parfym och lite sådanna saker. Jag ska byta en klänning jag fick eftersom den var för stor.
Imorgon står fotboll på schemat, det ska bli kul!! jag ska annars försöka inna ner på stan och hitta minst ett par jeans. jag har verkligen byxkris.

jag har inte ätit så mycket faktiskt, för jag har typ en tand som håller på att växa ut och det gör så grymt ont! speciellt när jag äter. annars brukar man liksom spricka efter de här dagarna. men icke.

nu är jag sjukt laddad till nyååår. men först får gärna min älskling komma hem.



23 december

Skrivet 2010-12-23 Klockan 21:54:16

imorgon är det julafton, det känns det verkligen inte som. det jag längtar efter mest är att få öppna klappen ifrån lukas. är så sjukt nyfiken! jag och mamma satt och gissade förut på vad det kunde vara, hon hade en smart gissning faktiskt. och nu tror jag på det.  

idag har jag städat det sista, till och med dammsugit och så för när pappa gjorde det hade jag alla mina saker på golvet. sedan har jag vart istan, hjälp jennifer att hitta sina sista julklappar och så tog vi en fika. det var så länge sedan vi sågs, så det var roligt att träffa henne igen. men när man väl träffar henne känns alling som vanligt, som hon aldrig har flyttat här ifrån. eller som hon säger 'jag bor ju här, bara att jag åker här ifrån ibland'. Vi ska iaf ses på nyår också, helt flera gånger än det!!

jag saknar lukas. men jag får vänta ytterligare 5 dagar.

Det här är förmodligen mitt sista inlägg, så jag passar på att önska alla GOD JUL!




ögongodis

Skrivet 2010-12-22 Klockan 21:02:33



22 december

Skrivet 2010-12-22 Klockan 16:17:49

är i full gång med julstädningen, shit alltså vad man har damm i näsan! är snart klar med en möbel, fan det tar tid alltså och så ska man bestämma vad man ska ha kvar och slänga. men nu har jag iaf lite julstämning med julmusik.

speckset eller hur det nu stavas idag var sjukt roligt! innan fikade vi i klassrummet och sa typ god jul. det var bara det som hände i skolan, sedan bar det av på stan och köpte en kavaj tills julafton och en mascara på super-rea! :) 

Inte speciellt julig, men bra!
 
6 dagarrrr


ge mig en städpatrull!

Skrivet 2010-12-21 Klockan 17:35:29

Jag hatar fan julstädning! och jag måste bli färdig imorgon, jag har inte ens hunnit hälften, men nu blir det paus för ombyte och äppelätning. OCH FOTBOLLSTRÄNING.

jag har hittat en kavaj som jag ska köpa imorgon tills julafton. den är fin, tycker jag iaf. min mobil krånglar så jag ska byta till touchen sen, jobbigt. men bättre att man kan skicka sms iaf, helt klart! 

nu har lukas flugit iväg till gran kanaria, då var det bara att börja räkna ner bara 7 dagar kvar.   


21 december

Skrivet 2010-12-21 Klockan 09:03:21

igår åkte jag först till roma, sedan till stan igen direkt efter. jag skulle hämta ett linne som jag råkat få med mig hem till lukas. sedan in och träffa honom, en sista gång innan han åker.

Idag kom man till skolan, pratade på administrationen en kvart och fick veta vårat betyg, sedan inget mer med det. Nu sitter vi och försöker få tiden att gå här i datasalen tills vi ska ha idrottsteori. annars ska vi inte göra mycket idag, få en bok som julklapp av skolan, vi ska gå till bokia och välja en man vill ha. Sedan slutar vi, en riktigt värd dag att gå upp tidigt och pallra sig till skolan eller? men på torsdag får vi iaf sooooova!! ska bli skönt.

Blir träning ikväll, i slite.



19 december

Skrivet 2010-12-19 Klockan 20:54:51

Jag hade en grymt rolig kväll igår, jag tycker om mitt fotbollslag.
Vi var först hemma vid amanda och spelade spel och myste med glögg och en massa. Sedan bar det vidare till Sunes Elefant, men eftersom jag är en liten chip så fick inte jag gå med ut sedan :( jag vill oxå vara 18!!

Idag har jag ätit på mc donalds, vart på stan och hittat världens finaste tröja! sett innebandy, hejat på Vallstena och ätit lite julmat. just nu väntar jag på att lukas ska packa färdigt, han åker ju till spanien på tisdag. efter det ska vi bada och sedan kolla på mäklarna! ja, sedan blir det att sussa om man ska orka gå upp imorgonbitti till skolan.

ps. imorgon så måste jag ha mjukisbyxor för jag råkade spräcka mina byxor förut när jag och lukas skulle möta elin, ska inte vara så sprallig! det var ett litet hål som nu blev gigantiskt! NICE FAN.


bild på olivia sedan lagfesten, bilden tagen av dalhemdam


16 december

Skrivet 2010-12-16 Klockan 16:47:13

Jag älskar verkligen att plugga! det är det bästa jag vet. jag har nästan skrivit färdigt min drama iaf, ska plugga till provet  i handel imorgon och så ska vi komma på en teater jag och jennifer ska göra, en lek oxå för den delen, sedan ska jag till affären och handla något godis till imorgon och läsa min engelska bok! åh så har man feber också, jag är på jätte bra humör!!  

aja, det är bara att lägga ner de sista krafterna. och imorgon MÅSTE jag gå i skolan. jag kan inte missa alla inlämingar och saker nu. JAG SKA NOG GÅ OCH DÖ.  

4 skoldagar kvar till lov, jag bara lääääääängtar!



vill inte, hinner inte

Skrivet 2010-12-15 Klockan 13:00:31

jag känner mig hängig, inte precis rätt tillfälle att bli sjuk på. jag har flera saker som ska bli inlämnade och färdiga tills på fredag, prov och en massa fördjupningsuppgifter. FAN, jag vill inte heller missa träningen!! ååååååh, snälla gud gör inte så att jag blir sämre, så länge jag bara är grymt trött, fryser och har ont i huvudet kan jag iaf få vara med på träningarna och hinna klart med allt i skolan.
hoppas att det blir bättre om jag åker hem och sover en stund. JAG HÅLLER MINA TUMMAR!

jag har tänkt på att min blogg har börjat bli konstig, hur ska jag kunna titta tillbaka och läsa allt man har gjort om man har slutat skriva saker som man gör? NEJ! det får bli skärpning på det Linnea!!


15 december

Skrivet 2010-12-15 Klockan 09:46:12

jag är lika trött idag igen, idag måste jag sova när jag kommer hem! inget skämt.
fotbollsträningen igår gick åt helvete, jag gillar inte inomhus fotboll.
imorse var jag duktig och gick till skolan. även fast lukas hade sov morgon och bad mig ligga kvar. det är väl han som ska få upp mig ur sängen eller?

idag bjuds det på träning igen och jag ska göra mitt bästa för att göra en bättre träning. annars ska jag bara ta det fett lugnt och längta tills helgen då jag får sova ut och ska ha lite mys med laget på lördag.



14 december

Skrivet 2010-12-14 Klockan 09:21:21

Jag tror att jag är en riktig talang inom hockey, jag fick reda på det igår. eller?
Idag är jag iaf riktigt jävla trött och jag kan knappt hålla ögonen öppna. det var iaf riktigt roligt. Jag var alltså och tränade hockey med endres a-lag. dom hade bytt med Visby Romas A-juniorer. Det gjorde iaf inte ont när man ramlade med alla skydd, fast jag fick en blåsa av skridskorna jag lånade. Men det var det fett värt.

efter skolan ska jag soooooova så att jag orkar träna ikväll. Fotbolls träning i slite, inte det roligaste stället at åka till men lätt bästa hall. Man kan ju hoppas att det är fler på träningen än i söndags nio stycken. Undra varför ingen kommer på söndagar? eller?

vi har bara kvar skidor, mat och film i skolan och nu har vi administration. fast jag blev precis färdig. GÖTT!

PUSSHEJ!



12 december

Skrivet 2010-12-12 Klockan 11:01:09

jag är döttstrött, ska nog försöka sova igen. kom nyss till stan, skulle lämna lukas vid ishallen. idag bjuds det på träning och kanske lite idoler.

helgen har varit bra, fredag match och lukas, lördag hockey och lukas. hihi, undra varför jag gillar min helg? mysii. Vi spelade wii hemma vid emma och micke och jag var kungligt bra! elin var också med.



.

Skrivet 2010-12-09 Klockan 15:13:49

jag saknar nu danspartner och hoppar runt till mtv i elins lägenhet, hon gick precis till jobbet. jag är fest sugen! ge mig snygga klänningar, höga klackar, raketer och underbara vänner. GE MIG NYÅR. fast först kan man ju få någon liten fin julklapp kanske, och sen ska jag och elin faaan utomlands. (hoppas vi iaf)



8 december

Skrivet 2010-12-08 Klockan 20:46:42

det var en riktigt rolig och jobbig träning, fotboll är roligt.
idag var jag i skolan, men inte min skola utan på donner och fotade till en julklapp. nice.
imorgon ska jag bli helt färdig med min datorkunskap och ikväll ska jag läsa lite i min engelska bok eftersom det var det jag missade idag.



idag kommer jennifer heeeem!!


4 december

Skrivet 2010-12-04 Klockan 17:35:41

jag hade det jätte mysigt med min prins igår. vi lagade mat och en massa. jag tycker om honom jätte jätte mycket.

jag tycker det är roligt att åka snowbord (hur stavas det?) men ibland kan det vara läskigt. höll nästan på att slå ihjäl sig.

jag fick damp på en kille i pulkabacken.

jag ska nu duscha och sedan jobba hela natten. hur ska jag orka?



Idag är en bra dag, jag är så jävla glad!

Skrivet 2010-12-02 Klockan 16:58:21

jag tror jag spricker.


2 december

Skrivet 2010-12-02 Klockan 13:02:32

jag är rätt glad för tillfället vi har administration och det är ju kanske inte min favorit lektion om vi pratar så. men jag fick världens chock när jag fick mvg på administartions provet! det var inte precis tippat, och så hade vi lite betygsnack och hon tyckte att jag var jätteduktig och om jag körde hårt nu i slutet så var det inte omöjligt at jag skulle få mvg i betyget! det kändes skönt och det är alltid roligt att få beröm.

det har fan vart en bra dag idag, vi har garvat hela dagen så den har bara sprungit förbi. nu har vi den sista lektionen och efter den ska jag och sofie gå ner till bokia och kolla på lite böcker. träningsledig idag, dra till gymmet eller kanske gå på fysträning med b-laget? idag har jag fan inte ens lust at vara ledig.



1 december

Skrivet 2010-12-01 Klockan 10:23:57

imorse var det riktigt tungt att gå upp, jag sov vid min lilla bebis och han hade sovmorgon. uuuuh :(
träningen igår gick iaf fett jävla dåligt, men jag har lovat mig själv att jag bara ska bita i och köra. Jag längtar tills vi går ut och spelar, jag gillar inte inomhusfotboll. efter träningen så var jag på macken och hämtade nyckel och lite fika till mig och l. sedan hem och duscha, allt gick för segt så l och hans pappa fick vänta ihjäl sig på mig. pinsamt. annars så gjorde vi väl inte så speciellt mycket. sitter just nu i skolan och försöker skriva en sammanfattning av en film som jag bara har sett halva, lycka till. nyss var vi inne och käkade lite frukost i caffis, varm oboy och morotsmacka. mumsi.



förresten så sög julkalendern, något ovanligt?



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!