memories

Skrivet 2011-04-27 Klockan 09:02:42

igår satt jag och lyssnade på gammal musik och såg alla bilder på min bärbara dator som har legat vid elin i 100 år. guuuuud, vilka roliga bilder. fan vad man kan sakna endel saker och längta tillbaka till tider, fast det finns såklart stunder man även vill sudda ut. Åh, ge mig sommaren 2009 när vi hängde i tofta i våran lilla grop, tog massa snygga bikinibilder på snäck och hade världens roligaste år på stångaspelen, vadstuck där min bikini och lacost handduk blev snodda. Mycket semester, ytterst lite jobb och livet lekte!

ikväll blir det träning i rävhagen för sista gången tror jag, sedan är det bara gräs gräs gräs!! 


26 april

Skrivet 2011-04-26 Klockan 12:39:54

Min lurv har tagit körkort! dutti kille.

det behövs inget säga om gårdagens match, den sög! men det blev tre poäng med i bakfickan, och det är väl det som räknas?
jag behöver köpa en bikini.
skolan är igång igen.

TACK OCH HEJ!


sex månader, ett halvt år.

Skrivet 2011-04-24 Klockan 10:39:41

jag har haft ett sånt himla bra påsklov, det har vart mycket sol, grillat, fotboll och fest. Idag ska jag på påskmiddag med min familj hemma vid farmor och farfar, jag är inte så förtjust i juat sån där mat man har på julbordet och påskbordet. Potatis är inte god utan sås om den inte är stekt förståss.
Imorgon ska vi på middag på någon restaurang långt iväg och äta för att mamma har fyllt år, sedan ska jag spela match med b-laget. det ska bli riktigt roligt! plus att vi ska möta p18, jag är typ taggad.

till sist ville jag bara säga att idag har jag och lille lukas vart tillsammans i sex månader, sjukt!



20 april

Skrivet 2011-04-20 Klockan 11:20:34

igår spelade jag kubb och fotboll med peter, jag har saknat honom. sedan såg jag och elin en skräckis och gossip girl. idag har jag diskat och lagat köttbullar, ska snart gå iväg till karamellboden och jobba lite. ikväll blir det att
träna fotboll och sedan grilla med johanna, viktoria, jennifer och ellinor :)





whatever you like

Skrivet 2011-04-19 Klockan 15:49:37





19 april

Skrivet 2011-04-19 Klockan 13:30:56

lukas har åkt till skärgården och jag har varit på risk 1an. nu ska jag bara börja lära mig köra den där jävla bilen, det kan vara bra att börja nu jag som så sällan är hemma. jag hade iaf trevligt sällskap på teorin, kom dit med elsa och så hittade vi även ronja på vägen. Vi slängde i oss mc donalds mat efter för ronja skulle ha körlektion och jag skulle med bussen, men vi hann iaf! nu är jag hemma och lyssnar på musik och chattar med sigrid.

Grattis syrran, du är bäst!


18 april

Skrivet 2011-04-18 Klockan 11:43:11

jag hade en sån bra helg, det var super rolig lördag och en mysig fredag. det var så länge sedan jag träffade viktoria och erica, dom är så roliga. man har iaf alltid roligt med dom. synd bara att det finns sånna jävla myttare som kan förstöra allt......och sno saker, vem åker hem till en kompis som har fest och snor saker därifrån. vem fan vill ha den personen på fest flera gånger?

Idag är det första dagen på lovet och jag gör inte ett skit, sitter hemma vid lukas helt själv. jag och elin skulle egentligen åka till roma och sola, spela kubb och lite, men nu fick hon jobba så får se vad jag hittar på :)


fin kille.


Grattis snygging!

Skrivet 2011-04-17 Klockan 20:43:31



13 april

Skrivet 2011-04-13 Klockan 22:15:46

träningen gick k*k. fick skjuts hem till lukas av jossan, hon är så snäll. skulle egentligen till hangvar så var värsta omvägen. TACK TACK TACK, jag slapp gå. Åkte med jennifer och sebastian till träningen, dom är söta och snälla dom med.

imorgon är det praktik och träning, det är galet stressigt. men sånt ät livet ibland, måste komma ihåg att ringa morten och säga att han ska hämta upp mig. på fredag är det sista dagen innan lovet, den bjuder på praktik och en sväng till karamellboden. hoppas att det går bra, sedan önskar jag bara att jag är hemma och tar det lugnt. känns som om det var länge sedan och på lördag är det dags för match igen, sista tränings matchen innan premiären. men man kan även få lite extra träning med b eller c laget när deras serie drar igång, fan vad jag har blivit fotbollsnörd....nu är det dags för duschen!!



irriterad

Skrivet 2011-04-13 Klockan 12:35:09

jag håller på att spricka av ilska och irritation.



12 april 2011

Skrivet 2011-04-12 Klockan 13:51:04

idag har jag blivit klar med allt som har att göra med turismen, dock är det snart prov. men det var dö skönt! måste plugga lite på världsdelarna och det bara, och så göra repetitionsfrågor på sista kapitlet, men det går fort! ännu länge kvar på lektionen.

Det är lite kris med våran bakning, får se hur vi löser det. jag och elin ska iaf ut coh springa idag. såg att vi behövde det efter Aik, och nej det får inte bli några undantag....jag vill helst att det ska vara tomt i spåret, som det då inte kommer vara tyvärr!

nu är det dags att draaaaaaaa, sista lektionen.
XOXO


ses i spåret grabbar, jennifer tog en sjukt snygg bild på mig idag!!


11 april

Skrivet 2011-04-11 Klockan 13:26:30

jag glömde mitt busskort vid L och ska hem efter skolan. orkar inte gå och hämta det när bussen går precis utanför, så sjukt värt. Jag är irriterad eftersom jag tydligen har försök till spioner efter mig? och sen ljuga om det. ja det är ju moget.
ikväll är det iaf träning, känner mig ännu lite slut efter matchen. jag vill bara hem, lägga mig i sängen och kolla på gossip girl. det får bli min uppladdning inför träningen. Men först projekt och företagande, jippi. jag och jennifer ska kanske redovisa våran flytt.

idag kanske jag får något glädjande samtal och det kan leda till ännu mer glädjande saker. HOPPAS



0-2

Skrivet 2011-04-10 Klockan 18:35:47

Åh vilken jävla härlig match, visst vi förlorade med 2-0 men hallå dom ska vara mycket bättre. Första halvleken 0-0, då jobbade vi allihop tillsammans, vi hade gett oss fan på det här, vi hade ingenting att förlora. ingen som var på planen gjorde en dålig halvlek, vi spelade och jobbade gärnet för varandra! så jävla skönt... Jag var helt slut efter första och trodde att jag skulle klara en halvlek till vilket jag inte gjorde, jag sög rent utsagt den andra halvleken och byttes ut de sista 20, vilket var väldigt förståligt. jag har halt enklet för dålig kondis och det är bara att jobba på! De två målen skedde när jag var på planen, ett mål får jag nog ta på mig lite eftersom det var min spelare som gjorde mål, jag hade dock två på inlägget och blev vilse.... och måååååååååål! fan, men jag är iaf nöjd med min första halvlek, den sparar jag i minnet, andra kastar jag i papperskorgen och raderat!!

Vi hade så jävla bra försvarsspel tjejer!!



jag är glad!

Skrivet 2011-04-06 Klockan 15:28:01

idag slutade vi tidigt, skönt!
jag och elin ska kanske flytta ihop, nice!
jag hör på bra musik, nananan!
ska äta plocksallad, mums!
är sugen på att träna, bra!
hittade ett fynd idag, klirr!
jag ska kolla på gossip girl, älska!



5 april

Skrivet 2011-04-05 Klockan 11:35:30

helgen var inte så dålig som den låter, dock var första matchen inte någon succé. nästan som om vi blev chockade över hur jävla bra dom var till skillnad mot lagen på gotland har vi konstaterat. men andra matchen bet alla i störde och var ivägen!! sedan tappade vi i slutet och släppte in två mål. Inget mål frammåt, vilket var trist.

nu ska jag sätta igång och plugga ifatt min turism, sen har jag lovat att lägga ner lite krut i matten. har VG på ett avsnitt och G+ på resten, om jag höjde mig ett litet snäpp och gjorde ett bra nationella så har jag chans att få VG. I matte liksom?!

idag är det bara för mig att städa, lovade att det skulle vara städat när mamma och pappa kom hem, just nu ser det ut som ett bombnedslag. inte precis det man hade tänkt att göra på sin lediga dag.

- hihihihih, nu håller våren på att komma på riktigt. jag spelade första matchen i år utan underställ! wiiihoooo

XOXO


fredagsmys

Skrivet 2011-04-01 Klockan 21:03:17

jag och lukas har lagat god mat och ligger nu framför talang och myser. ska ta bussen in klockan tjugo i elva, bussarna går inte speciellt bra så jag kunde tyvärr inte se talang med jennifer.
har även packat färdigt så nu är jag redo att dra och spela fotboll i helgen..

väntar nu på att lukas ska kila upp och hämta lite gottis, hihihihih. ja jag är en godisgris!
HA EN MYSIG FREDAGKVÄLL!

 bild tagen av Sara



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!