ho hey

Skrivet 2013-01-29 Klockan 16:17:00

Fan vad idrott är roligt, speciellt när det går bra! Fotbollen gick åt helvete men innebandyn gick desto bättre. Vi vann över både Endre U och Klinte! så otroligt skönt, två riktiga orgasm vinster! Det som är ännu bättre med vinsterna är att Klinte blev så otroligt sura och körde så jävla fult med efterslängningar och liknande.. Kan inte annat än små le! Annars bjöd helgen på 18fest för Linnea Olsson, det blev ganska vilt och väldigt roligt.

Idag fick jag reda på att jag skrev Godkänt på det andra matte c provet, så jävla skönt!! nu är det inte så jättemycket kvar.. Så underbar känsla. Nu har jag precis skrivit klart mitt svenska tal som ska hållas imorgon, inför nationella. Jag har skrivit om sociala medier, så det är mest att inprovisera lite. har iaf skrivit en a4 som grund, som ska göras om till stolpmanus.

Ikväll väntas fotbollsträning, första uteträningen. Ska bli otroligt roligt :) Förresten så har jag blivit erbjuden att åka med till Thailand den 12 oktober, fotbollen är slut och skolan är slut för flera månader sedan. kanske är värt? ska tänka på saken..

Tumblr_mhdk2yxdtu1r9uelwo1_500_large


in my mind

Skrivet 2013-01-18 Klockan 16:22:00

idag har det varit full rulle med UF, massor av bokföring, tävlingskriterier och tillverkning. Synd bara att skolans utrustning alltid ska strula och krångla. Det tar så mycket längre tid än vad det egentligen skulle behövas.

Nu har jag kommit hem efter en sväng på stan med Milla, hon handlade ett linne på rea men själv så handlade jag ingenting. Senare mot kvällen så kommer det lite besökare hit, det ska bjudas på tacogratäng eftersom vi blev fler än beräknat. Jag har aldrig smakat det förut men hoppas att det är gott! Imorgon bär det av mot fastlandet och spela lite boll, det ska bli roligt men jobbigt att gå upp så otroligt tidigt bara.
 
Gud vad det kan vara skönt att prata med människor som gått igenom precis samma saker som en själv och inte behöver ha en åsikt, bara veta att någon har kännt precis likadant och kan ge en stöd och råd! Dagens ros går till dig, för att du lyssnar och för att du alltid är dig själv.

 
Avslutar med en bild på mig och världens bästa pappa när vi var och såg Sverige-Holland med fotbollslaget.  


utan dina andetag

Skrivet 2013-01-16 Klockan 18:11:27

Tiden bara springer iväg. Om 5 dagar fyller jag 19 år, kanske inte en ålder man ser fram emot men jag gillar att fylla år, än så länge iaf :) Men mitt år som nitton ser ut att bli ett riktigt bra år med bal, student och resande. Jag har iaf väldigt mycket saker att se framemot och i vilket fall så är det ett år närmare 20.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och drömmer mig bort, music on, world off. Att musik kan få en att ändra humör så otroligt snabbt, det måste vara världens bästa medicin. Den väcker så otroligt mycket minnen och till varje låt gör man sin egen musikvideo i huvudet. Ibland är det allt man behöver, ett par hörlurar, en riktigt bra låt och sedan är allt på topp igen!

I helgen väntas födelsedagsfirande och fotbollsspelande. På fredag kommer familjen hit och ska käka middag och äta min/farmors hemgjorda glass som vi har gjort idag och på lördag åker vi upp med laget över helgen för att spela SM i futsal. Egentligen är jag inget fan av inomhusfotboll men jag är faktiskt taggad för lite match.

Ha en fortsatt trevlig vecka, Puss!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!