Kalla Sverige

Skrivet 2013-12-02 Klockan 13:44:09

Hemma igen i kalla Sverige. Från 35 grader och sol till att skrapa bilrutan på morgonen, lite skillnad. Men ändå kan jag inte annat än att gilla att vara hemma. Tog en promenad ner till Lickershamn första morgonen då man ännu inte riktigt kommit in i det hela och kunde sova längre än till sex. Underbar soluppgång och så fint! Sveriges och speciellt Gotlands natur är underskattad.

Resan kan jag summera som sjukt lyckad! När vi landade i Thailand så hade vi fått ett hotell av Rasmus att åka till. Han hade bokat rum där till oss. Vi satte oss i en taxi och efter lite om och men hittade han tillslut fram :) Det var så roligt att träffa min finaste igen efter över en månad ifrån varandra. Vi checkar in på rummen och efter kanske 10 min knackar det på dörren. Vem fan är det nu tänker jag. Elin går och öppnar och in kommer André, Niklas och Gardell, glatt överraskade blev vi. Och inte nog med det 10 min efteråt knackar det igen. Då är det mina tjejkompisar Cindy och Natalia som står utanför. Dessa människor satte verkligen pricken över i:et på min resa. Den hade vart fantastisk och nu blev den bara ännu bättre :)
Vi var på aou nang(?) först och besökte massa paradisstränder och gjorde båtutflykt till en massa öar. Det blev även en del party innan bilen gick vidare till Phuket. Där bodde vi den sista tiden på Patong. Det var ganska dåligt väder men det shoppades, åktes forsränning, kalasades både ute och så firades Rasmus med ett överraskningskalas. Vi avslutade med två fina dagar på stranden/poolen och sedan en dags shopping i Bangkok.
Flyget hem var så mycket bättre än det dit. Nu fick vi äntligen åka dreamlinern. Men fritt val av filmer,spel och musik. Nu är vi iaf hemma och hela!

Idag ska jag kolla Solsidan som jag har missat och ikväll ska jag åka på fotbollsträning och träffa laget :) I helgen har det jobbats och så blev det utgång på lördagen. Det var roligt att träffa lite folk som man saknat :)

Puss Puss


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!