ge mig tid

Skrivet 2012-05-29 Klockan 12:41:49

Jag är så otroligt jävla stressad.. alla skolarbeten som ska vara färdiga, fotbollen och så ringde jobbet idag och hade panik. Plus att jag ska vara ledare på pärklägret i helgen. Hur ska jag hinna med allting? Uppsatser, prov och inlämningar, jag vill också springa ut på wisby strand, ha mösspåtagning och gå på bal. om ett fucking år så är det min tur!! längtar så att hjärtat hoppar ur.

nu ska jag ha näthandel och börja med en ny hemsida, vi ligger så jävla efter. sedan ska jag införbi cervera och fika med hanna. Sedan måste jag nog isolera mig ifrån omvärlden och sätta igång med mitt pluggande... men nää har fotbollsträning. vill bara ha mer tiiiid!!



Don't keep calm, slap that bitch hard

Skrivet 2012-05-15 Klockan 21:39:12

Nu har jag precis tränat, duschat och ätit. Emma var med idag på träningen, det var roligt! dock gjorde hon en tunnel på mig, men det bjuder jag på ;) hehe.

innan träningen fixade jag iordning ett tal till Svenska B imorgon. Det är den enda lektionen vi har eftersom vi är klara med turismen och då bäddade vi in klassrådet med svenskan, perfekt! Efter så ska vi kolla vad vi ska handla till Angelica i present. Hon fyller snart 18, då blir det middag och utgång. Fast jag får nog bara vara med på middagen eftersom vi har match då....men vi får se!

Sedan på kvällen tänkte jag kolla på DM matchen som ska omspelas. Plus att jag tror att vi ska ha pärkträning och middag. FETT NICE. sedan är det ledigt i fyra dagar, ett FETT NICE på det med.

Nu ska jag få lukas att slita sig ifrån hockeyn så att jag kan se oth, tack och hej!



bruce springsteen

Skrivet 2012-05-11 Klockan 10:21:54

hemma ifrån ullared, det blev lite saker med hem ändå! nu är jag sjukt trött och var förut i skolan för att göra ett matteprov, det var det enda vi hade idag eftersom resten var hemuppgifter. riktigt skönt! dock blev resultatet inte på provet speciellt bra, men jag håller tummarna på ett Godkänt.

ikväll blir det middag för pappa som fyllde år dagen vi åkte iväg, så en lugn kväll alltså. imorgon är det match som står på schemat och jag är så grymt laddad och nervös, på kvällen är jag bjuden på födelsedagsfest men vet inte om jag är så taggad att festa.. Nu ligger jag iaf i sängen och lyssnar på bruce och gör en uppgift som skulle in på måndag. funderar på att dra mig bort till angelica och jennifer. -om jag orkar gå, det som är problemet!

Pussss

undrar hur det är med min stökiga vän...


måndag

Skrivet 2012-05-07 Klockan 12:33:11

min norska blogg har slutat att sammarbeta, vet inte vad felet är. både på dator och telefon.. därför gör jag ett inlägg här!

börjar med helgen då.. Fredagen bjöd på räkmys med familjen sedan åkte jag och lukas in till stan, hämtade upp angelica och vidare till sebastian där jag, angelica och jennifer hade deep talk och tittade på film.
lördagen då var det upp tidigt för bortamatch med laget, fick spela sista 20-15 minuterna men vi förlorade med 3-0 som stog sig redan ifrån första halvlek. Tråkigt! Jag och Ida tog en hytt på båten och fixade oss för en ute kväll, mötte upp matilda när vi kom ifrån båten och gick vidare till Wallers för en liten drink. Sedan bar det av till hamplan där det var innebandy fest och rockklubb. Det var faktiskt en rolig kväll :)
Igår söndag, gjorde jag min historiaredovisning som skulle redovisas imorse och sedan låg jag mest bara på sängen. var och åt på kvarterskrogen med mamma och pappa.

Ikväll väntas match emot P18, mien och camilla se upp! dom ska käka gräs!!

nu måste jag göra klart min webshop! Heeeeejdåååå :)



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!