29 november

Skrivet 2010-11-29 Klockan 12:08:52

just nu sitter jag hemma vid lukas helt själv, jag gick inte till skolan imorse. mådde inte så bra. men nu har jag iaf vaknat och jag ska gå till skolan imorgon, då har vi bara tema-dag. skööönt.

fotbollen gick åt helvete, men sedan kom jag hit och fick ett bra slut på både helgen och veckan. God mat, bad med bubblor och ljus. Lukas är bäst!!





JAG VILL OXÅ TILL TENNERIFFA!!


26 november

Skrivet 2010-11-26 Klockan 08:43:15

Sitter nu i skolan efter en riktigt jobbig morgon, med några panikanfall. men jag hoppas att det löser sig. av hela mitt hjärta

nu har vi handel och vi ska försöka fixa en powerpoint, men intresset är inte så speciellt stort och vi fastnar med massa spel på facebook. Men nu ska jag och lilla jennifer ta tag i det här!



25 november

Skrivet 2010-11-25 Klockan 20:38:14

jag ligger nu i lukas säng och kollar på one tree hill. han är iväg på träning och jag ska nog snart packa ihop mina saker och dra mig bort emot elin. Det blev ingen fotbollsträning ikväll, den blev inställd pga snön. vi har ju inte speciellt nära till träningen. och jag som var grymt sugen på att spela, det är ju typiskt.

nu är det jobbiga i veckan över och ja, det har väl gått helt okej om man tänker på min ansträngning! vi får allt se. Men jag hade iaf en bra kväll igår med lukas. Vi kollade på den nya harry potter! den var riktigt bra och man började till och med gråta! eller jag iaf.

det ska bli grymt skönt med fredag imorgon, nu är det nära helgen och soooooova. men lär väl bli upp tidigt båda dagarna tyvärr :(



1

Skrivet 2010-11-24 Klockan 12:11:45




tre saker

Skrivet 2010-11-22 Klockan 20:17:46

imorgon ska jag ta tag i mig själv och vara kvar i skolan tills jag har skrivit iordning ett plugg papper på administrationen. så det så.

Facebook är inte riktigt min vän och sammarbetar inte för 5 öre. det stör mig.

Lukas är bra, riktigt bra!


22 november

Skrivet 2010-11-22 Klockan 15:53:13

helgen var bra, fast fotbollen gick förjävligt! det gick rätt bra för mig de två första matcherna, sista gick åt helvete. annars så firade vi pappa i fredags och sedan såg jag och elin hockey för lukas spelade. lördags var jag tränade jag inför fotbollen, sedan var det middag med några tjejer. myspys. sedan åkte lukas med mig hem till roma och så på söndagmorgon åkte vi till stan och så spelade vi futsal. det gick ju då inte bra som jag skrev. efter det var det duschen, se ibk och vidare hem till roma.

dagen har varit helt okej, datakunskapen sög och det är svårt. annars gick skolan rätt snabbt vi slutade vid kvart i ett och sen var jag nere på stan en snabbis och fixade en grej. nu sitter jag hemma vid elin.



en låt som jag har hört mycket idag.



19 november

Skrivet 2010-11-19 Klockan 17:17:16

idag har jag köpt de första julklapparna, tidigt tidigt. men jag har lite julstämning, bara att det regnade ute :(

snart kommer emma och micke hit, jag och elin är redan här. vi ska äta och fira pappa lite eftersom ingen var hemma i söndags förutom danne. sedan ska jag och elin in och kolla på lukas när han ska spela hockey, eller han ska sitta på bänken iaf :)

jag har köpt en ny zebra tröja på bikbok, halva priset. KAAAAP. sedan är mina svinisar typ bortaaaaa, JIPPI

hej då bloggen


18 november

Skrivet 2010-11-18 Klockan 09:20:01

jag bloggar inte lika mycket längre, har kommit i någon svacka. det blir bara när jag har lust, och nu har jag fått väldigt lite lust helt enkelt.

Idag ska jag iaf träna igen, det ska bli riktigt skönt.
Vi slutar skolan vid typ halv två, ännu en till skön grej.


tack för tre underbara år

Skrivet 2010-11-16 Klockan 13:02:52

jag läste precis ett inlägg i viktorias blogg. det var gulligt, nästan så att man fick en liten tår. (det var kanske lite överdrivet, men nästan) det påminde iaf mig om alla fina och underbara stunder vi hade i niob. Jag saknar er förfärligt mycket, även fast vi kunde ha riktigt gräl och bråk. Vi var som syskon och lennart var våran lilla extra pappa som lät oss gör precis vad vi ville, vi var kanske inte mest omtyckta på hela skolan, men vad gjorde det? vi tyckte inte om dom heller? jag sakanr iaf er galet mycket och hade tyckt att det var väldigt roligt om vi gjorde något igen.

PUSS PÅ ER!



.

Skrivet 2010-11-15 Klockan 17:26:50

åh, jag vill veta hur man sätter på och kan ta kort med min cam. hur kan man bara glömma bort det? jag har säkert råkat radera något skit....typiskt mig.



sjukling

Skrivet 2010-11-15 Klockan 13:55:42

jag var hemma från skolan idag för jag skulle kolla upp det snygga röda utslaget jag har fått i ansiktet. det visade sig att det var svinkoppor, tack till den som har smittat mig. Jag har iaf fått en massa saker som gör att skiten ska torkas ut och försvinna.

Det blir därför inte någon träning för mig ikväll utan jag ska åka och klippa mig snart och sedan ska vi äta vid farmor och farfar.

shit vad man hinner saker när man går upp i tid, jag har vart vid doktorn, fixat mitt rum (såg ut som ett bombnedslag) och fixat massa saker på datorn, ätit lunch och duschat. känns som jag har gjort hur mycket som helst idag och klockan är bara två :) det känns skönt.



14 november

Skrivet 2010-11-14 Klockan 15:09:33

sitter just nu hemma vid lukas. har precis vart och sett när han spelade hockey match, den slutade 5-3. egentligen skulle jag jobba med innebandy laget idag och man får dåligt samvete när man inte är där och hjälper till. men jag hade inte en aning om att det var redan nu, trodde att det var mycket längre fram och hade därför inte bakat eller något, dåligt av mig.

Igår hade vi iaf maskerad med laget. det var trevligt. folk har bra fantasi kan jag säga, jag var då en guldig super hjälte (har vi sett det förut?), jennifer var tjuv och så stötte vi på pettson och findus, en liten kisse, curella de vil, nasse, nalle puh, trasdockorna och kapten filling. Niiiiiice.

sen ska jag ge en present till pappa och fika. för han är världens bästa!



10 november

Skrivet 2010-11-10 Klockan 10:53:55

Träningen igår gick typ dåligt. så det blir typ ingen kommentar på den, kan dock säga att jag och olivia är så jävla bra på styrketräning så att det är sjukt!

lukas va en liten sötis igår och lagade mat till mig medans jag duschade. vi hade dock inte så mycket mat att laga, men man tager vad man haver. Sedan gick vi hem till han och sussade. Imorse var han riktigt trött för jag gick upp mycket tidigare och tände lampan i taket så att han inte kunde sova, taskig som jag är.

nu har vi engelska, inte ett skit att göra. är helt färdig. så jag och elsa iaf kör hårt på facebook. säkert resten av klassen oxå kan jag tänka mig. jag dör av hunger så efter det här och vårat lilla klass möte som aldrig leder någonstans så blir det maaaaaat.

I helgen kommer tisen hem oxå! har inte sett han sedan stånga spelen.



eskilstuna 5-7 november

Skrivet 2010-11-08 Klockan 12:32:15


(bilder lånade av viktoria molin)


8 november

Skrivet 2010-11-08 Klockan 12:26:25

Jag jennifer och sara har kommit på världens bästa utklädnad till lagfesten/annies födelsedagsfest eller vad vi nu ska kalla den. Fan om någon kommer lika som vi alltså. Vi tänker inte säga det till någon utan det ska bli en överraskning när vi kommer. Ser fram emot en rolig lördagkväll!
speciellt nu när jag och jennifer har suttit och lyssnat på världens gammal roma musik. Man blir galet taggad av den. och så börjar man sakna.



09.19

Skrivet 2010-11-08 Klockan 09:19:23

jag kan typ inte ha mina ögon öppna idag, jag vill bara gå och lägga mig!!
TUR ATT VI SLUTAR KVART ÖVER ETT. men jag ska inte hem, fast jag hinner piggna till tills dess.


7 november

Skrivet 2010-11-07 Klockan 21:04:00

Hemma ifrån eskilatuna. resultaten var ju inte så super duper bra, men vi har hart desto roligare! vi vann iaf en straff omgång. efter två tränings pass och två matcher var det en taggad Linnea som kom av båten och åkte direkt till södervärn för att möta endre oldies. matchen gick på vilja och kroppsstyrka, fyfan vad trött jag var!! det var bara att tanka på med mat efter, blev dock ingen nyttig utan körde en lövbit på sibylla.
Nu har jag precis kommit hem och bäddat rena lakan i min säng. ska bli skönt att sova i. Imorgon ska jag fan inte träna, för så ont som jag har i kroppen nu har jag nog aldrig haft förut. ska nog kolla lite på stan med jennifer och träffa lukas. Sedan ska jag köra hårt på tisdag igen!!

Känns skönt med iaf en vinst i bagaget efter helgen. och så min första chokladkalender får vi ju inte heller glömma. nu ska jag krypa ner i sängen så jag orkar med skolan imorgon.
PUSSSSS och godnatt!



written in the stars

Skrivet 2010-11-04 Klockan 22:02:20

jag har inte ångrat mig ännu, ingen sävefest även fast folk har fått mig att verkligen tänka efter. och velat.
Istället har jag nu jätte lena ben och städat två rum i lägenheten, packat ner massa pinaler jag ska ha med mig och går just nu runt i blöta myskläder. dom han inte torka.
Jag känner mig duktig på något vis, även fast jag inte tränade. men jag hade en anledning, dock en väldigt tråkig.
kan lukas bara äta upp någon gång? han är så hemskt seg.
TACKHEJ


.

Skrivet 2010-11-04 Klockan 20:51:22





duktig eller tråkig?

Skrivet 2010-11-04 Klockan 14:05:54

ja, jag täker skita i sävefesten. inte för jag inte hade roligt förra gången, utan för jag ska med båten imorgonbitti och spela fotbollscup och jag har sen träning ikväll. då känns det inte som om det är någon idé och plus att jag är riktigt otaggad. det hade vart en självklarhet att jag hade gått ifall persson skulle med, men nu kunde inte hon så. jag stannar hemma och myser istället!

Nu ska jag packa iordning allt jag ska ha med ifrån stan, sedan bussen ut till roma och packa iordning allt där. sedan blir det trääääääning.


3 november

Skrivet 2010-11-03 Klockan 15:10:20

skönt att komma till skolan idag igen, faktiskt. lite trög startad kanske.

efter skolan körde jag mikaela till bussen, gjorde henne sällskap tills bussen gick. annars ska jag gå till affären och handla lite behövliga saker som bröd, mjölk och yoghurt. OCH PLUGGA TILL HANDELS PROVET IMORGON, jaa dom är fullt seriösa med att vi ska ha prov andra dagen efter lovet! PUSS PÅ SKOLAN.

sen ska jag umgås med lukas en stund innan min träning och sedan är det ut till slite och spela innebandy. jag kan ju typ flytta till slite. eller klinte kanske? BESLUTSÅNGEST, ellah?



en gammal goding


2 november

Skrivet 2010-11-02 Klockan 14:40:32

idag är det en sån där dag som man bara vill skit i, jag har inte gjort någonting bara legat och slappat. Försökt att få någon att gå med mig på stan men ingen har haft ork eller skulle jobba eller gå i skolan. Är det bara vi som börjar imorgon eller?

Men när pappa slutar ska vi iaf köpa nya inneskor till mig och sedan ska jag träna, så jag hinner med två vättiga saker iaf. Sedan är det väl bara att sova eftersom skolan börjar imorgon. ska fan bli skönt efter den här dagen!


På fredag åker vi.


1 november

Skrivet 2010-11-01 Klockan 22:24:08

ser just nu på pensionärs jävlar, nyss på björn gustavsson filmen. ikväll blir det humor istället för skräck. har även spelat innebandymatch emot något innebandygymnasium och imorgon är det äntligen fotbollsträning, som jag har väntat. dock inne, inte min starka sida, men jag ska köra hårt!!

Jag har haft ett bra lov, ska bli jobbigt att gå tillbaka till skolan. Har vart med söta och underbara människor och haft det allmänt soft och bra! Imorgon ska jag köpa nya inneskor och träna. Annars inget planerat...

PUSS


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!