a fool like me

Skrivet 2011-12-30 Klockan 15:15:44

jag har precis duschat och rakat benen, hinner nämligen inte det imorgon så lika bra att passa på när man har tid. lukas är med sin mamma och kollar på tapeter till sitt rum, så jag sitter här själv. jag och jennifer ska nog gå bort och sola sen, hon skulle bara kolla en sväng på stan först. och sedan bjuder kvällen på bio, stighelmer filmen och jag vet att alla tycker att den är dålig, men man vill ändå bilda sig en egen uppfattning och så vill min bror så gärna se den. Han tycker att det är så roligt om han får lite sällskap. 

jag har ångest över vilken nyårs klänning som jag ska välja...egentligen så skulle det inte spela sån jätte stor roll eftersom vi är bara några ifrån gamla klassen som ska äta middag och så först. sedan får vi se vart kvällen leder oss men det kan ju vara roligt att ha en fin klänning iaf. 
nog om detta, ska nu iväg och hämta ut åtta biobiljetter. jag blir ruinerad.  



egoist, javisst!

Skrivet 2011-12-29 Klockan 20:17:38

Blir så jävla trött på folk som glider runt på bananskal medans man själv och en del andra engagerar sig som fan och sedan när man har fixat men bananskalsglidarna så ska dom inte med längre, och dom har ju inte haft en tanke att fixa något åt en! det ska vi komma ihåg i framtiden....


on fire

Skrivet 2011-12-27 Klockan 00:10:28

idag har jag hunnit med mycket, spelat fotbollscup innomhus som jag inte tränat på ett år. Roligt men inte speciellt bra!! helt okej ändå, vann två och förlorade två. handlade en klänning på mellandagsrean för 180 kr, hehe helt ok pris. Sedan har jag även vart i Roma och ätit, all mat tog slut... sist men absolut inte minst åkte jag och lukas ut till elsa för att bada balja och spela spel med jennifer, mikaela, elsa, jesper, sebastian och vitim. nu har jag precis duschat och lukas är nere och kolllar hockey. jag tänker sätta på ett OTH avsnitt och tagga inför jobbet imorgon med lite sömn.
Kom in och handla väl? vi gillar full fart! höhö.

Nu är då julen över, jag är nöjd med mina klappar och det var inget som behövde bytas. jag ÄLSKAR min nya sminkväska som jag inte ens vill använda för att den då kommer att bli förstörd. fick även ett superfint halsband av lillis.
nej men godnatt hörreni.



GOD JUL!

Skrivet 2011-12-23 Klockan 19:10:12

hej i all julstress!
Fyfan vad folk det var idag, men sååå roligt! tiden bara springer iväg. men nu var det julledigt i en vecka om allt står sig som det ska! nu har även jag fått känna på julstressen för i år, fast inte över mina egna klappar. Snart bär det av till Emma och Micke för lite uppesittarkväll och mat (som man får ta med själv.) Annars ska jag bara sova och imorgon blir det återigen hem till emma och micke för tredje året i rad och fira jul. Med massvis med mat och julklappar.

GOD JUL alla. <3


1292701-8-1323618058610_large



måndag

Skrivet 2011-12-19 Klockan 10:22:14

sitter nu i skolan med elsis, har precis skrivit klart min historia och snart är det dags för prov. sedan är det lite jobb som står på schemat! gott med lite extra pengar. just nu håller jag på att hungra ihjäl, så hoppas att det är god mat i matsalen. 
ikväll blir det killerträning. hinner inte vila något efter jobbet, jag kommer att dö! 

det snöar ute, fast det är typ ingen fin snö. utan det är äckligt yrväder med snöblandatregn. nu ska jag kila! 
PUSSHEJ! 
Tumblr_lw4awydlir1qi3lrpo1_500_large



.

Skrivet 2011-12-18 Klockan 17:30:48

i helgen har jag jobbat, gott med pengar. pluggade precis färdigt, jag sa åt lukas att han kunde åka på innebandy så nu sitter jag här själv och det tog max tio minuter och skriva iordning det jag skulle. KUL KVÄLL. så nu kanske jag åker till roma istället.

jag ska jobba hela nästa vecka så får skippa dem sista dagarna i skolan, åker till skolan imorgon bitti och fixar det sista.

roligt inlägg, nej.



jag är en oldies, javisst!

Skrivet 2011-12-12 Klockan 12:08:25

ja jag lever, sitter bara aldrig vid datorn.

helgen har bjutit på lagfest, match, mys med lucky, och middag med camilla, viktoria och erica. det var en trevlig helg. vi fick med oss en vinst, gott!
idag har vi en riktigt tråkig dag i skolan, historian är så himla jobbig och man håller på att somna hela tiden eftersom det enda vi gör är att kolla på film. vi har repetition nu på massor av saker i word, hmm. det är så tråkigt och jag kommer aldrig komma ihåg allting som vi ska ha på provet. dö. efter så är det handel och vi måste göra klart allt det sista... Men jag ser fram emot nästa måndag, det enda vi har är ett prov. mitt på dagen, sovmorgon och ledigt.

idag väntar ett nytt jobbigt pass, det värsta är nu att jag vet vad som kommer hända här näst...får jobba med mitt psyke. good luck.

på onsdag är det nationella i matte, jag måste lägga ner min själv på tisdag.

snygga tjejer innan lagfesten.


älskar känslan

Skrivet 2011-12-05 Klockan 23:04:22

jag älskar känslan efter en träning, som verkligen har kört slut på en. när man har pressat sig själv över nya gränser. jag älskar när man knappt kan gå efter träningen eftersom benen är helt slut. Fan vad jag har längtat efter en sån här tränare, nu ska kondisen upp och fläsket bort!

imorgon väntar en ny vecka med praktik, jag gillar min praktikplats. dom är bra. sedan ska  jag även färga håret, inte klippa mig men min färg behöver ett litet lyft. annars har jag inte så mycket planerat.

Tumblr_lumscmpfex1r1wk8mo1_500_large



jag saknar dig mindre och mindre.

Skrivet 2011-12-03 Klockan 17:22:06

det är mysigt att handla julklappar, men ändå kan det vara det värsta jag vet. nästa år ska jag fan ge förslag till min familj att vi ska skita i det nästa år. i bästa fall fira jul utomlands.

var uppe vid kvart över sju idag, var hockeybockey match. vi mötte sudret, det var inge roligt. för alla i deras lag kunde åka skridskor bättre än mig så jag åkte bara och virrade. men blev vinst i alla fall, bidrog inte mycket mer än med en assist. nu sitter jag hemma vid elin och vi ska snart äta. Ska åka till gry ikväll och spela spel, det ska bli mysigt. imorgon väntar julskyltning och julstädning. sedan ska även alla salamikorvar köras ut.

ha en trevlig lördagkväll och lyssna på en fin låt.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!