.

Skrivet 2012-01-30 Klockan 11:58:06

länge sedan jag skrev, jag vet. men jag har inte riktigt tid för det där med dator längre. i helgen har jag iaf sysselsatt mig med GAcup, köra på pappa, spelat innebandy, sett gossipgirl och sovit. Det är fett skönt att ha körkort, man känner sig så himla fri! Man kan ta sig vart man vill när man vill.

Veckan bjuder på historie plugg, träningar och praktik. Sedan så kommer Annica hem så vi ska ha lite fest vid elin och fira mig. gött gött gött!

nu måste jag springa iväg på den underbara handelslektionen, jag önskar att praktiken aldrig tog slut. HEJDÅ!



stand a little taller

Skrivet 2012-01-22 Klockan 23:04:26

i helgen har jag hunnit med att fylla 18, sjukt! men känns verkligen inte som det, vart på fotbollsläger och jobbat. det har blivit en hel del fikande och käkande! hehehehe. i fredags firade vi mig, farmor och farfar och alla dom, käkade tacos och åt gino. jag fick min mobil telefon och presentkort på the bodyshop med sminkning och annat av elin och johan. Sedan när alla hade gått spelade jag, lukas, elin, johan, mamma och pappa party alias. nästan alla blev sura, hihi utom mamma hon var bara seg och skrattade.
Jag och Suss jobbade själva i lördags så tog med gino till henne, det var helt okej mycket att göra på jobbet som tur var. När jag kom ut till lägret så var det dags för mat, tacos igen! wiho, kvällsmat på fredagen, matlåda lördagen och kvällsmat lördag. bra variation. Efter blev det teater och tårta. Idag har vi spelat våran första träningsmatch emot stenkyrka 4-0 slutade den och så hade vi även teori.

nu sitter jag och mår allmänt dåligt, var så jävla kallt igår, väntar på att lukas ska komma med båten så att jag kan få mina födelsedagspresenter. hihihi. hoppas att jag orkar med skolan imorgon, så jobbigt att missa även fast lektionerna är riktigt jävla tråkiga.....

PUSSSSSSSHEJ!



i'm on my way

Skrivet 2012-01-18 Klockan 19:50:46

jag rent utav hatar stoppsträckor,reaktionssträckor och bromssträckor. hur fan räknar man ut skiten? dö.

imorgon börjar januari rean på praktiken så kan hoppas på lite mer folk än vanligt. för första gången på länge ska jag vara kvar hela dagen, duktig tjej! plus att imorgon ska jag gå till ring upp och fråga om plasten och simkortet är fixat till min mobil.

ikväll har vi träning på träningscentret, men jag hinner inte gå på den. och så skulle jag och johanna egentligen på spanskafton ikväll, men hon har fått problem med ryggen så vi skippade det.

nu är det bara 3 dagar kvar tills jag fyller år, räkna ner ränka ner. I like how it feeeeeeeeeels.
 407547_2520595822796_1490320128_32006702_1867484310_n_large



.

Skrivet 2012-01-17 Klockan 20:58:21



leave the past in the past

Skrivet 2012-01-16 Klockan 14:47:44

idag var det dags för skola igen, känns som om det var 100år sedan sist. vi hade enbart invalet och det var tråkigt som vanligt, fast jag och jennifer satt mest och pratade. efter drog vi en vända på stan och jag fick med mig 3 trosor och en tröja på rea hem, la även undan en lite speciell tröja tills imorgon och så blev det mat.
nu ligger jag hemma vid lukas i hans nyrenoverade rum, eller iaf nya tapeter. ska snart möta upp moa för en fika och sen ikväll blir det träning! kan man springa ute i det här väglaget? det återstår att se.

förresten så ska jag få en ny mobil i födelsedags present, äntligen! :)


så ser min nya vänn ut, en samsung galaxy s2.

5 fjuttiga dagar kvar tills jag är 18 år, det är fan sjukt!



det var på tiden

Skrivet 2012-01-10 Klockan 19:15:44

nu har allvaret dragit igång igen, praktiken. även fast jag typ har spenderat all min lediga tid på cervera ändå. höhö. igår hade vi killer träning och det resulterade i att idag är det en liten linnea som har väldigt ont i kroppen och typ sträckta ljumskar...men imorgon är det dags igen. ÄLSKA FÖRSÄSONG! (fan vad jag blivit dålig på att stava, har tagit för mycket jullov)

lukas och hans pappa tapetserar just nu lokes rum, jag ligger i sängen utanför och tänkte plugga lite körkort. fast mest av allt väntar jag på att han ska bli färdig så att vi kan se på oth! hihi. annars idag har jag vart och lunchat med mammi, hon kom in och ville bjuda. vem tackar nej? god mat på etage. annars så har jag vart hela dagen utan mobil eftersom jag glömde den imorse, värst var det på bussen. ingen musik, annars hade det inte gått någon nöd på mig!

om 11 dagar fyller jag 18 år, det är fan sjukt vad tiden går fort..

Tumblr_lxle76q8g11qgegpeo1_400_large

P.S till jennifer, jag ska börja lägga in vanliga bilder så fort att jag får en kloktfungerande mobiltelefon.



2012

Skrivet 2012-01-01 Klockan 22:13:34

jag och några fulla och glada vänner firade in nyåret med middag och party. ni är bra. nu är det då 2012, mitt nyårslöfte får bli att jag ska skaffa körkort. då har jag 12 hela månader på mig, nästan.

idag har jag inte gjort något annat än känt mig sjuk, hihi. har ätit onyttigt och legat i sängen. nu är jag inne vid min lilla och vi ska kolla på oth och kanske äta ännu mer onyttigt om dom hade något hemma.
PUSS OCH GODFORTSÄTTNING!


en bild på mig och coffe, tagen av Angelica.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!