I'm so lucky lucky.

Skrivet 2011-10-31 Klockan 13:18:06

nu har skolan börjat igen, det enda jag gjorde idag var ett redovisa med jossan på histroian. jennifer var sjuk. nu har jag skrivit klart min idrottsuppgift som ska vara inne imorgon. sedan ska jag och lukas ut till roma och käka upp all tacos som är över ifrån fredagens middag.

jag har haft en rolig helg, men skridskor m. emil, viktoria, lukas, jennifer, issa och olivia. sedan åkte jag, emil, viktoria och jennifer och käkade hemma vid mig. så avslutade vi kvällen med innebandymatch. Lördagen spelade jag själv match, förlorade, skadade mig. jävla fot. på kvällen åkte jag in till jennifer, vi fixade oss och begav oss sen till issa och co. det blev en rolig kväll, trots min jobbiga fot. Söndagen bjöd på ishockeymatch, och en ren fetto söndag. bra tänkt när man inte kan träna nu, kommer snart rulla fram.

Nu ska jag mysa med loke. SEE YOU!


Tumblr_lgczjdusjd1qh2n01o1_500_large



over and out

Skrivet 2011-10-27 Klockan 13:06:31

loven springer iväg som vanligt och man gör inte ett skit. man lovar sig varje gång att det här lovet ska jag göra något varje dag... men nej. nu har jag jobbat två dagar med pappa, idag slutade jag vid tolv. fett nice. så jag ska nog åka in till gymmet och träna lite, sedan när pappa slutar så ska vi övningsköra en sväng.

imorgon ska jag iaf åka skridskor, käka middag och mysa. det kan du ge dig på! sedan har jag helgen fri, extra fri till och med. 

För er som missat det i tidningen så är våran tränare sparkad. gone forevva! dags att börja träna igen?
hoppas att vi får världens bästa tränare nu, och nej pappa du kan inte ha oss. två av dina barn spelar, du som snackar om att man inte ska vara involverad. hihi

Tumblr_lqmei2kgzx1qk799co1_500_large



1 år.

Skrivet 2011-10-24 Klockan 17:12:43

har haft en hemmafru dag med matlagning och städning. har för första gången kokat ägg på spisen, dutti. sedan har jag även gjort färginpackning i håret och fixat lite. en skön start på lovet helt enkelt.

jag borde egentligen ta tag i mina två uppgifter som måste vara klara till på måndagen och tisdagen veckan efter lovet, men känns softare att se på oth och dricka lite fanta. jag och elin ska snart ut och ta en promenad för att få bort hennes träningsvärk. sedan bär det av mot innebandyträning! :) i helgen möter vi endre u, jag ska kämpa för  mitt liv.

TACK OCH HEJ!


L <3 L

Skrivet 2011-10-23 Klockan 21:25:07

hej alla glada!
idag har jag övningskört till och från lukas hockeymatch. gick över förväntan, alltså ganska bra! imorgon har jag och lukas ett år, så vi har precis vart på bio, skulle egentligen äta rökta räkor och aioli. men det var stängt så det tar vi en annan dag. nu ska vi åka till roma och bara gosa. kika på lite resor och kanske kolla lite oth, får se om han nappar på den idén...troligen inte, hihi.

men ha en trevlig söndagkväll, måste säga att det känns förjävligt bra att slippa den där jävla söndagsångesten...ursäkta mina många svordomar, men så bra känns det!!

PS. lukas var väldigt duktig på matchen.


20111022125519576687106_sbig_large



friday!

Skrivet 2011-10-21 Klockan 10:12:58

igår hetsade alla upp mig om mitt körkort, så jag var tvungen att ringa pappa och be han åka och beställa en körlektion idag. han får ringa mig och säga när. var, hur. vill inte känna någon jävla press, fuck!

ja, idag är det 3 månader kvar tills jag fyller 18. jävlar vad nära, men åndå känns det så långt bort.
jag såg fram emot det så hemskt mycket, men fan inte längre.

nu ska jag göra ett arbete om vad som helst, en presentation och ett skriftligt arbete. jag kan aldrig bestämma mig.

HEJDÅ!





skit skola

Skrivet 2011-10-18 Klockan 14:41:42

mitt plugg dränker mig, försöker simma. äntligen en del avklarat! bara 3 grejer kvar. DÖDA MIG, DÖDA MIG!

tack musiken, du är min räddning. love.

Black-books-couple-fashion-girl-favim.com-182127_large
jag just nu, nej vad gör jag här? tillbaka till pluggandet!



när jag går ner

Skrivet 2011-10-16 Klockan 22:25:27

jävla snopp match, siffrorna speglade inte matchen. vi var inte bra, men inte så dåliga. Jag dog typ pga min förkylning, svimmade nästan när jag satt på bänken. KUK! ett mål blev det iaf. men även några insläppta mål och en fin ass till motståndarna! så ingen bra insats.

men nog om skit och tråkigheter, jobbet i lördags gick fint! efter var jag i dalhem med fina tjejer och en badbalja som vägrade bli varm. I fredags så åt jag tacos med en fin loke, sedan blev det idol och spel med elin och johan.
Imorgon är det tillbaka till verkligheten med träning och pluggande. Hoppas att jag mår bättre då.

Snart är det höstlov, fett gött!




sportsöndag, tröttmåndag

Skrivet 2011-10-10 Klockan 09:48:05

Imorgon åker vi, igår hade jag panik när jag skulle gå och lägga mig.. men det löste jag genom att jag måste strunta i min innebandyträning ikväll, hinner verkligen inte!

igår var det sportsöndag, såg första ishockey, sen innebandy och så innebandy igen. sedan så spelade jag egen innabandymatch. målade, fett nice. vinst med 8-4, först perioden sög men de två sista gick helt ok.

i lördags så bade vi jacuzzi (stavning?) hemma vid carolina, det var fett gött och roligt att träffa alla igen. Jag var dock ingen fisk, denna helg.

188308_133077533445967_114792525274468_223651_497160_n_large



miss miss miss

Skrivet 2011-10-07 Klockan 09:55:51

jag har precis gjort matte prov och det gick kuk. ursäkta språket.
nu är det dags för nästa prov som antagligen kommer att gå lika bra.

igår fick jag introduktion på gymmet, var där i en och en halv timme med honom. så nu har jag lite övningar att göra och ett schema att variera! gött.

ikväll blir det tacos vid min bror, men emma och micke, danne, hans assistent och så lukas. sedan blir det nog filmkväll vid elsis. Och imorgon är det äntligen badbalja med niob, jennifer la ut ett fint inlägg och en massa kort, det fick mig att sakna som fan. Ta oss tillbaka till romaskolan, 9B, lennart som var som våran extra pappa, bokantanterna, vi var som en liten familj. fullt av bråk men ändå en sån jävla sammanhållnign. PUSS PÅ ER!!



nu är det nära

Skrivet 2011-10-05 Klockan 11:56:30

Jag bara vill inte kliva ur sängen, fan vad jag älskar att sova.

idag efter skolan blir det fika med studentgruppen, bussen hem vid halv fyra och sedan in för att spela träningsmatch vid halv åtta.

mötet igår gick bra, man fick fram det mesta man hade på hjärtat. nu hoppas jag verkligen på att det blir ett sammarbete så att man kan få en ny chans, en möjlighet, få tillbaka lusten och bara köra!!

Jag vill bara krypa ner i sängen och gosa, men istället sitter man i skolan och ska ha klassmöte sen prov. DÖ! hoppas att det går vägen, pusspådig!


Tumblr_lrhxzvlol61qejqigo1_500_large



monday

Skrivet 2011-10-03 Klockan 10:40:40

Tillbaka till vardagen igen, jag hade en sjukt rolig helg! med jobb, dricka, fest, trevliga människor och lite sömn.

idag börjar träningen för fullt som vanligt på måndagar, först intensiv gympa på friskis och sedan innebandy. på onsdag är det träningmatch och på söndag så drar säsongen igång. vecka är full med prov och möten typ, ska även tränga in lite simning och annan träning! blev en hel del onyttigt i helgen tex chips och mc donalds.

dags för lektion, Pussi


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!