23 juni

Skrivet 2011-06-23 Klockan 22:32:01

färdig, duschad, packad och städad. alltså redo för att åka imorgon :)

idag har jag jobbat 10-19 och sedan var det hem och fixa, jag är fan lite nervös lyckades slarva bort en viktig lapp, fixa en utväg och så hittade jag den. så jävla typsikt mig!! vad mer hinner jag tappa bort innan jag åker, eller när jag är där? har iaf plockat ut alla kort och allt ur plånboken som jag inte behöver. sånt får man göra om man är en klant!

Men nu ska jag bädda ner mig i sängen, jag kommer sakna er! Ha en trevlig midsommar



I'm in love with judas

Skrivet 2011-06-21 Klockan 16:11:07

Heeeeej!

jag har precis gjort en lista med några låtar som bara MÅSTE in på ipoden. Jag har nästan packat klart och har typ med mig för lite eller för mycket, kan inte bestämma mig.
Har i morgon på mig att packa ner det sista, springa en runda och sedan är det dags att jobba. ska stänga på onsdag och både öppna och stänga på torsdag, då går tiden fort i alla fall :)

på ett sätt är det skönt att inte vara hemma över midsommar, man slipper allt planerande. men vafaaan vad jag kommer sakna mina fina vänner dom kommer ha så jävla roligt!! men jag kommer antagligen också ha det roligt, fast på ett helt annat sätt dock ;)
Tumblr_lgae3p3uxh1qczvmbo1_500_large



21 juni

Skrivet 2011-06-21 Klockan 09:49:53

när man för en gångs skull vaknar tidigt och tänkte ta sig hem för att packa går bussen inte förrens om flera timmar! Typiskt!
Det känns även som jag är helt mörbultad och har ont precis över allt.

jag måste fan ut och springa idag alltså, fetare ångest än jag kan man inte ha. Sedan blir det fotbollsträning ikväll, det var fan längesedan. Men nu är det dags för frukost! :) mumsi


20 juni

Skrivet 2011-06-20 Klockan 21:09:18

var precis på island games möte, vi lekte lekar och fick overaller. overallerna är så inte nice, det är typ prasselbyxor som sitter AS tight över lår och rumpa. Hate hate hate.

imorgon är det fotbollsträning och på onsdag jobbar jag. så imorgon är det dags att börja packa lite smått, har bara hela tordagen ledig innan det bär av. Jag hoppas på en riktigt rolig vecka nu!!


isle of wight

Nu är jag hemma vid min lillis, han är ganska söt i sin tröja som är lite förliten. hihihihihihi. Puss på dig älskling!



what are words?

Skrivet 2011-06-19 Klockan 23:47:34



19 juni

Skrivet 2011-06-19 Klockan 17:52:35

lukas ligger och sover i sängen, liten tröttis. undrar varför?
var nyss och såg på någon friidrotts tävling, massa olika klubbar. Både emmas och lukas lag kom tvåa.

jag har jobbat två dagar och så har jag två dagar kvar innan jag åker, sedan är jag borta tills 2 juli. ska få alla tider under juli imorgon, hoppas dom är bra!

jag är sjukt hungrig och tänker väcka lukas och gå och äta. ha en trevlig kväll. PUSS PÅ DIG!!


HP10aaaaaa

Skrivet 2011-06-17 Klockan 13:46:02

jag älskar min klass så sjukt mycket och vi kommer ha världens bästa student! tack för igår.

nu sitter jag själv hemma vid lukas, han jobbar. drygt. Sen ikväll vid fyra börjar jag att jobba. det ska faktiskt bli roligt, jag trivs där. Jag måste hoppa i duschen innan jag börjar och försöka hitta en tröja jag kan ha på mig, lite kallt och fel väder för byxdress kanske? men det ska finnas en randig långarmad tröja jag skulle kunna låna. jag får hoppas på det bästa. Nu får jag börja ta vara på tiden och inte sitta här. 

På med lite musik och hoppa i duschen, yes!  

Tumblr_ll6qcm3i8s1qcxdlfo1_500_large



jävla-helvetes-fan

Skrivet 2011-06-15 Klockan 17:07:26


Hur fan kunde jag?



känner ni ruset?

Skrivet 2011-06-15 Klockan 13:32:02

1 dag kvar till skolavslutning och klassfest. 9 dagar kvar till england.

igår sprang jag nästan 5 km, alltså fyra varv i spåret. Det är fan jobbigare att springa förbi målet tre gånger innan man får stanna, avslutade iaf med två alfabet och jordgubbar med keselle vanilj, mums.

ikväll är det fotbollsträning med island gameslaget. klockan halv 7 i stenkyrka. så det blir ingen pärk, fan vad vi egentligen måste träna och styra upp en match.

nu ska jag försöka ragga upp skjuts till stan så jag kan träffa jennifer och jennifer :)


13 juni

Skrivet 2011-06-13 Klockan 22:00:43

fan vad tiden rullar på ledigt ledigt ledigt! skööööönt, har badat och grillat med fint sällskap. på trosdag blir det sommarlov och vi ska ha klassfest, puss på min klass. NI ÄR BRA!

Tumblr_lmp8scimz71qfwxapo1_500_large

JAG VILL TA STUDENTEN, alla är så lyckliga!

Det får inte hända, det är inte sant....



JAG ÄLSKAR SOMMAREN

Skrivet 2011-06-09 Klockan 11:59:37

igår var det pärkträning och jag fixate med alla kryddor. efter träningen vid typ halv nio så åkte jag och lukas till kalkbrottet och badade, det var riktigt skönt!

nu ska jag snart till vall och bada med jennifer och elsa. The_colors_of_summer_by_lovemelody_large


satan i gatan

Skrivet 2011-06-07 Klockan 14:31:43

Idag har jag nästan inte gjort någon nytta alls i skolan, en guidning bara som jag och jennifer satt ihop på fem minuter. Jag vet inte riktigt vad vi kommer att få för betyg men vi genomförde det iaf, så ett G. bättre än vissa andra som alltid skiter i saker, ni förstör för alla andra också. eller iallafall en del.

jag har sett lite på eva och adam, det är bra! fast jag och lukas har nu kört igenom vartenda avsnitt, så nu får vi hitta något annat. ska snart möta upp elin på hennes lunch, fast jag ska bara ta en fika. en glass eller kanske en milkshake, det kan vara gott ibland.

det blir ingen träning ikväll, knät känns mycket värre idag. surt. jag smörjer ständigt in med Ice power, det är så jävla skönt! jag kan gå på det, men det gör så jävla ont i vissa lägen och ibland bara kommer det världens smärta, jag tycker inte om att skada mig. Blåtiran har iaf inte blivit värre, det hade jag iaf tur med.

men nu blåser det så in i helvete så allt i huset nästan ramlar omkull, dags att stänga fönster och dörrar!
PUSS PÅ DIG!

46_large

förresten så var det någon omogen idiot som hade vart inne på min facebook och skrivit en massa. DU ÄR SÅ HIMLA ROLIG!!!!!!



ah, you don't care

Skrivet 2011-06-07 Klockan 00:03:59

jag har världens mest oplanerade liv, tar aldrig tag i saker. imorgon är det guidning, har jag och jennifer ens läst någon fakta om den där jävla ruinen? svar NEJ! har egentligen matteprov också, men har boken i Roma och har inte pluggat något på de lediga dagarna. Så jag får pallra mig till skolan på fredag när jag egentligen skulle kunna ha vart ledig, SKYLL DIG SJÄLV.

så har jag med min vanliga tur `skadat`knät och fått blåtira när jag spelade fotbollsmatch. hoppas det blir bättre imorgon, för just nu dör jag av smärta!!


Love is friendship, set on fire

Skrivet 2011-06-06 Klockan 16:31:49

1324588617_5_oc3s_large

För hon var bäst försök och överträffa det ja
För hon var bäst försök och överträffa det ja
För hon var bäst men kommer aldrig mer tillbax, för hon flyger iväg som ett pappersflygplan.


om sanningen ska fram

Skrivet 2011-06-02 Klockan 21:42:07

Hejhopp!

jag har just packat färdigt, skulle egentligen ha hängt med mysiga människor i almedalen men det blir nog en aning sent. ska upp imorgon och vara borta hela helgen, så hinner inte vara med och träffa mattias imorgon. vilket är väldigt tråkigt. Men det kommer fler chanser.

idag var det match, jag satt på bänken hela matchen. och den förlorades med 3-2, dom andra hade en tjej som var så jävla grym! jag skulle vilja vara lika bra som henne, helt klart!

jag har försökt tvinga Ella att springa med mig imorgon, ska jogga av oss lite eftersom vi har match på söndag med. men hon bangade, så jag får slinka ut i spåret återigen själv med ipoden. men det är nice det med. Sprang faktiskt 5 km igår, plus att jag gick en efter. ibland kan jag ta tag i mig själv och vara lite duktig.  nu ska jag bara se till att köpa ett gym-kort.

jag saknar lukas en gnutta, fast han har bara vart borta i en och en halv dag. man är fan för skön!!

Bokeh-boy-and-girl-boyfriend-couple-cute-jump-favim.com-47216_large



1 juni

Skrivet 2011-06-01 Klockan 11:47:23

idag har vi fått reda på vårat oförberädda prov i handel, ett helt okej reslutat. nu är det bara handledartid och sista rycket på hemsidan som ska göras innan det bär ut i spåret och för hoppningsvis en stund på gymmet.

Lukas åker till skärgården ikväll och jag ska ut och äta plus se bio med några fina vänner. PUSS PÅ ER

Idag är det 1 juni fast vädret inte lika fint som det var igår, på ett sätt skönt - det är inte lika jobbigt att springa. men det hade gärna fått vara sol, har träskor och shorts. Men jag är ju redan sönderbränd.... Men det är väl nu sommaren börjar?






RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!