31 oktober

Skrivet 2010-10-31 Klockan 15:31:23

vaknade upp brevid världens finaste och fick frukost på sängen, jag gillar att sova där. sedan blev det hockey och nu ska jag coh elin gå och äta :) sedan ska vi kolla på innebandy, wisborg mot hansa.
lite snabb update.


.

Skrivet 2010-10-30 Klockan 13:58:19

planerna åt helvete ikväll, laserdome och allt...


30 oktober

Skrivet 2010-10-30 Klockan 13:30:41

en riktigt sorglig morgon, sorglig film och dåliga nyheter. Håller tummarna och ber till gudarna, inte igen!!

Jag sitter i jennifers säng och ska snart fixa iordning oss lite och sedan ska vi iväg och kolla på hockey. Lyssnar lite på musik och snackar. Ikväll ska vi nog dra ihop lite folk eftersom persson är hemma nu. Hon var föressten här igår! RIKTIGT JÄVLA ROLIGT ATT SE HENNE IGEN, men i slutet kändes det som om allt var som vanligt. VI VILL INTE ATT DU SKA ÅKA, STANNA VID OSS.


jag längtar till sommaren, allt är så enkelt!



29 oktober

Skrivet 2010-10-29 Klockan 16:06:40

lukas klagar över att jag ler för mycket, det får jag sluta upp med.

Jag spelade ju hockey med skydd och hela skiten, jag kom fram till att det är jobbigt att åka skridskor med sånt och det är jobbigt att ta på sig, fast det gör inte ont att ramla och jag var bra på att tacklas och slåss. JAG SKA ALDRIG BÖRJA MED HOCKEY, fast hockeybockey kanske?

jag har även råkat skada lukas med tron att jag är lite starkare än jag är. STACKARN



28 oktober

Skrivet 2010-10-28 Klockan 09:28:53

Igår var det blåbärspaj och häng vid Bea. TUMMEN UPP! vi fick tillökning till våran fika stund, även alice och hampus kom förbi. Sen tränade jag även innebandy och sa mina innersta känslor. Så det så!

Var tvungen att köpa nya saker så det blev upp tidigt imorse, nu sitter jag och taggar till hockeymatch idag. PASS UPP!

(nu var det meningen att det skulle komma en snygg bild på lukas och viktoria, men jag har ingen sladd till datorn :( så jag får ta en annan bild istället)

IMORGON KOMMER DU ÄNTLIGEN HEM! VI HAR SAKNAT DIG VÅR PUPP, PUSS PÅ DIG!


26 oktober

Skrivet 2010-10-26 Klockan 20:51:25

Har precis vart ute och sprungit, behövdes må jag säga! eftersom det inte är någon fotbollsträning den här veckan heller. Annars har jag vart och hängt med lukas, vi lagade mat. Eller han lagade och jag skärde grönsaker. Sedan kollade vi på never back down. Den var braaa! efter var jag och elin på teamsportia och kollade på en vinterjacka till mig, hittade en och jag ska in och köpa den med pappa imorgon! Och så blir det även blåbärspaj med Viktoria, Emil och Lukas iaf! MUMS :)



25 oktober

Skrivet 2010-10-25 Klockan 19:16:35

Hej snyggingar!
jag sitter just nu i lukas säng och lyssnar på musik. Vi har vart och åkt skridskor med jennifer och sebstian. Snart ska han åka och träna och jag ska åka till roma igen, väntar bara på att elin ska höra av sig så att vi kan åka och bara softa med en film! ORKAR INTE TRÄNA IDAG, men ska fråga elin om vi kan gå ut och gå en sväng.

PUSSSS



.

Skrivet 2010-10-22 Klockan 21:39:55

Ge mig en kyss innan du går, en kyss att bygga en dröm på.



22 oktober

Skrivet 2010-10-22 Klockan 11:44:10

Känner att jag är den enda som har missat att det snöat idag? var det därför inga cyklade imorse?

Vi hade precis en riktigt snygging till lärare, eller han var så sweet! Han bjöd oss på fika och massa frukt, snällt. Vi hade han hela förmiddagen och planerade att vi ska ha världens största ungdomsmusik festival här på gotland, med massa kända människor. den 30/7 2011. Kommer du?

Nu ska vi ha redovisning på svenska och jag har inte något att prata om, hoppas det kommer automatiskt. Sedan är det bara administration. H-Ö-S-T-L-O-V-!


.

Skrivet 2010-10-21 Klockan 21:18:56

ännu ett irritationsmoment på teven, kollar lyxfällan. snacka om blåst brud! det ska bli roligt och se hur de löser det här. Ingen jävla inkomst och handlar kläder för flera jävla tusen per dagen!! HON MÅSTE SKÄMTA


är man med i leken får man leken tåla

Skrivet 2010-10-21 Klockan 20:55:39

Robinsson är väl en överlevnads tävling eller? Det har blivit så mesigt, eller så trodde man att det var mycket tuffare när man var lite. Men varför går man med i tävlingen ifall man bara sitter och klagar på andra i lägret och inte gör ett skit? Blir arg på andra och stör sig på de som tänker på sig själva, vinner tävlingar och inte delar med sig? det är väl rätt självklart att man gör som ledare ifall man inte har något själv och ett helt lag att tänka på. Visst om man hade haft dubbelt av något kunde man ha gett bort något. men jag säger bara en sak: UT MED DE KLAGANDE TANTERNA UR ROBINSSON!

Nu ska jag spåna på en muntlig redovisning imorgon, ska jag ska ha imorgon. blir nog om skönhets ideal eller typ ätstörningar.



21 oktober

Skrivet 2010-10-21 Klockan 15:12:40

idag ska jag träna combat, och umgås med lukas. BRA DAG!

har dock haft det dåligt innan, satt och räknade ut moms och skit på administrationen. bra uppvärminig till matte-provet? NEJ! och provet gick sämst. i övrigt har det vart bra.


20 Oktober

Skrivet 2010-10-20 Klockan 13:04:04

Heeeeeej!
jag tvingade Lukas att cykla med mig till rävhagen på min fotbollsträning i regnet. SEN HAR JAG INGEN FOTBOLLSTRÄNING?! glömde att vi var lediga i två veckor. Men jag åkte med och spelade badminton med några i laget och jävlar vilken fight vi hade. Kul att alla var världens vinnarskallar och det blir verkligen jobbigt och alla offrar sig typ med sitt liv. Jag hade iaf roligt, men lukas var inte lika glad eftersom han hade kunnat åkt bil egentligen.

Jag hittade ett par skit snygga skor till Elin på barnavdelningen på sko kanonen. Billigt och bra! Sedan blev det storhandel på Ica Maxi och så var det en tjej som råkade packa ner vårat knäckebröd och gud vad vi garvade!!
Sedan lagade vi god mat efter träningen och kollade lite på teve.

Idag är det innebandy träning, och det vet jag iaf säkert! jag är inte speciellt sugen på att träna innebandy, har fått någon fotbolls-period. Men jag ska pallra mig till träningen för jag vill vara med på matchen i helgen och man kan ju hoppas på att man ska få spela! :) 



lite färg

Skrivet 2010-10-19 Klockan 14:09:47

nu har jag iaf lyckats fixa lite färg på bloggen, försökte fixa en header oxå men så teknisk var jag då inte! Men är glad för det här iaf.



19 oktober

Skrivet 2010-10-19 Klockan 11:34:19

Jag är nöjd med mitt hår, tack maja! lätt värt att gå till guteskolan istället för att betala mycket mer för att dom har jobbat med det längre. Dom är lika duktiga och plus att det inte skulle bli fel för det finns lärare där som kan hjälpa till! Jag ska lätt börja fixa mitt hår där!

Dagens planer: storhandla med elin och leta efter ett par skor till henne. sedan blir det min efterlängtade fotbollsträning! JAG SKA KÖRA SÅ HÅRT!



18 oktober

Skrivet 2010-10-18 Klockan 14:06:30

äter popcorn och kollar titanic, fett soft efter en kort dag i skolan. Längtar som fan efter min fotbollsträning imorgon, har fått värsta suget! har även fått sms idag om att vi ska sälja korvar, tio stycken. vilken tur jag har som har en pappa som är grymt bra på att sälja saker. Fast jag har dock redan sålt en själv :)

Är ingen innebandyträning ikväll, vi ska ha möte och bada på geab. sedan måste jag till roma och hämta lite saker och pengar för imorgon ska jag till maja och färga min feta utväxt.



just the way you are!

Skrivet 2010-10-18 Klockan 09:08:04

Jennifer har fått mig att bli dö kär i en låt och nu har jag hört på den hela datakunskapen. Och ja, jag började höra på den nu.



17 oktober

Skrivet 2010-10-17 Klockan 17:51:06

hej min otroligt vackra och ej tråkiga blogg!
jag är hemkommen ifrån rävlyan och har haft en riktigt bra helg och fått trevliga besked. Fan vad fotboll var roligt den här helgen! Jag ska träna som en galning i veckan!!
Var iaf vid farmor förut och blev bjuden på middag, hon hade 80 års fest igår men då kunde jag ju inte komma. Men det var riktigt gott och fick även tårta.
Nu ska tjockisen cykla till affären och köpa chips och dipp, krypa ner i sängen och kolla en bra film. Jag tror jag dör av trötthet, snacka om skönt med lov om en vecka. JAG LÄNGTAR!!



HJÄLP

Skrivet 2010-10-15 Klockan 17:09:22

ja, jag har då lyckats fixa till mig en sån där riktigt snygg blogg. eller lyckats radera min förra iaf. jag är tacksam för hjälp!


15 oktober

Skrivet 2010-10-15 Klockan 16:03:33

administration är inte riktigt min grej, hoppas att jag skrev ett godkänt på provet.

kom tidigt till skolan idag eftersom jag sov vid l och han började lite tidigare än mig. men jag satte mig och pluggade på lite till provet så det var lugnt. annars hade vi handel och vi redovisade vår undersökning om mässan och började på ett nytt kapitel om service. sedan var det svenska och så avslutade vi med prov i administration.
Jag har även fått träningsschemat för hösten av Morten skickat på mailen idag.
Ikväll ska jag iaf till roma och sova, packa iordning inför helgens läger och så. Sen innan det har jag ingen aning vad jag ska göra.




Jag faller för grupptrycket och gör som alla andra, lägger ut denna låt. MEN FAN DEN ÄR BRA!


Hon kommer hem på h-h-höstlovet!!

Skrivet 2010-10-15 Klockan 15:07:42

ÅH GUD VAD JAG HAR LÄNGTAT! <3



.

Skrivet 2010-10-14 Klockan 20:03:50

jag är rädd för att du ska förstöra.


14 oktober

Skrivet 2010-10-14 Klockan 17:32:54

fan vad vi har vart duktiga idag jag och jennifer! vi stannade kvar i skolan och pluggade en och en halv timme efter att vi slutat. FETT BRA! men vi kan det inte för det tyvärr :(
Men nu är jag iaf hemma och har bakat negerbollar, såååå gott.

vi var på föreläsningen idag på visby strand. bokensdag, jag trodde det skulle vara fett tråkigt. Men nej, det var roligt och intressant ska jag säga dig. tummen upp för det. vi hade roligt på vägen ner och trodde att cykeln hade pajat men nejnej, bara lite gnällig! avslutade med lunch på donken!

men nu måste jag fortsätta att plugga. PUSSSSSSSS



13 oktober

Skrivet 2010-10-13 Klockan 16:40:19

hhej! jag skulle behöva plugga men det finns annat som är mycket roligare. tex att inte göra någonting.
jag ska träna innebandy ikväll, kors i taket. det ska faktiskt bli roligt, hoppas ella ska träna behöver snacka med henne jo.

i helgen ska jag spela fotboll, spela fotboll och spela fotboll. ingen innebandy för min del nej!


sådär lite bättre än alla andra.


11 oktober

Skrivet 2010-10-11 Klockan 13:56:35

ja, igår mötte vi då follinbo. det var typ mycket folk som var och kollade såklart gör man då sin bästa match ever. Men lyckades rulla in ett litet mål och tror att jag leder utvisningsligan rätt stort! vi vann iaf med 7-4.
Idag ska jag plugga plugga plugga, till administrationen. Den är så svåååår! får nog skippa träningen ikväll. men eftersom jag körde två matcher igår och det känns rätt fint i kroppen om man säger så..
sen så ska jag försöka att träffa världens sötaste.



NU KÖR VI ENDRE U!

Skrivet 2010-10-10 Klockan 14:39:00

har precis spelat fotbollsmatch och ätit, nu taggar jag med elin och annica inför follingbo matchen.


- jävligt suddig bild, men den är tagen ifrån facebook.


Dagens

Skrivet 2010-10-08 Klockan 21:42:40

Dagens vill ha: värme
Dagens klädsel: Jeans och randig tröja
Dagens smink: Puder, Mascara
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens händelse: sovmorgon,skola,träning, vara med viktor
Dagens låt: ingen kan älska som vi
Dagens planer: ska kanske träffa viktoria och dom sen
Dagens saknad: l
Dagens dummaste: viktor
Dagens sjuka: snori
Dagens drog: cola
Dagens roligaste: viktor
Dagens  favorit: l
Dagens köp: godis + cola
Dagens godis: lösgodis
Dagens ord: det är inte mitt fel (mening)
Och slutligen Dagens Bild: inte tagit någon bild idag.


19.53

Skrivet 2010-10-08 Klockan 19:53:13

elin och annica är i hörsne och alla andra är typ på hockey eller festar. jag sitter själv i elins lägenhet och har precis duschat och ätit. jag tänker ta cykeln till videomix och köpa lite godis, sedan ska jag och viktor kanske pallra oss till ishallen för att se slutet av matchen, orkar vi det? btw var det länge sedan jag såg honom, lille viktor.

imorgon ska iaf jag och jennifer på stan en sväng och sedan ut till hogren där mikaela bor och fira henne :) det ska bli roligt, sedan har jag fotbollsmatch och innebandymatch på söndag! jag är typ TAGGAD!



7 oktober

Skrivet 2010-10-07 Klockan 11:53:06

JAG HAR SOVMORGON IMORGON! fan det var längesedan. Vi har jobbat klart med vårat handelsprojekt, så vi börjar inte förrens efter lunch. Fett nice! nu ska jag skanrt gå och ha administration och sedan har jag ännu matte kvar. Men får gå hem klockan kvart över två iaf och ja jag måste gå. hade mysigt besök igår och fick skjuts en bit till skolan imorse, det var mycket snällt! annars hade jag aldrig hunnit.

Sööööööte tjejar.


6 oktober

Skrivet 2010-10-06 Klockan 12:30:04

jag har typ ångest, men jag tror att jag har bestämt mig nu. Bara det inte får några åtgärder. Det blir att ringa och kolla ikväll och kanske få lite tips, men jag tror att hon är förstående, dock inte han.. Men det återstår att se.
Nu ska jag snart redovisa en sida på datakunskapen, jag kan inte och jag vill inte.

ALLT ÄR DÅLIGT, JUST NU!


5 oktober

Skrivet 2010-10-05 Klockan 17:50:36

slutade 55 min tidigare idag och satt och väntade på bussen. sen får jag reda på att det inte är någon träning idag! SHIT vad surt, jag satt och var skit trött, hade ont i huvudet och väntar på att åka till roma för att hämta mina fotbollsskor. Bara därför, men nu ska jag iaf ut och gå med Erica. Det var länge sedan vi sågs så det var nått positivt med det hela! :)
Sedan ska jag in till stan ikväll igen och hoppas att jag får fint besök.

EMIL fyller år idag också, Grattis! hinner kanske komma förbi. berors på hur dags jag kommer till stan.
PUSSSSS


(bilden är tagen från FB)



4 oktober

Skrivet 2010-10-04 Klockan 09:13:22

imorse näre jag satt på bussen kände jag bara hur mina ögonlock bara var så jävla tunga och jag var tvungen för att kämpa för att hålla dom uppe, TUR ATT VI HAR KORT DAG IDAG.
Jag höll på att missa bussen, han inte äta någon frukost så jag är inte på sådär världens bästa humör.
Nu sitter jag iaf här och har datakunskap, ska sitta och hitta en sida för att presentera den muntligt imorgon. Johanna visade mig någon sida med live webkameror, den ska jag redovisa. Fast jag sitter mest och lyssnar på musik och kollar facebook. jag orkar verkligen inte!!
TACK OCH HEJ!


2 oktober

Skrivet 2010-10-02 Klockan 19:56:43

GÖTT, vi vann seriepremiären! 5-3 imorgon väntar match i sollentuna. NU SKA VI UT OCH LEKA LEKAR. pusselipuss



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!