Ljust hår och bruna ben

Skrivet 2013-02-28 Klockan 15:18:39

Torsdag och lovet är snart redan förbi. Dagen har spenderats med religionsboken, något som jag nu skulle kunna spy på.. Så otroligt ointressant och tråkigt!! Jag kommer aldrig få in alla likheter och skillnader mellan religionerna och vem tror på vad tills tisdag. Nu har jag iaf gjort alla instuderingsfrågor och tänker slänga ihop böckerna för idag!
 
Jag saknar mitt ljusa hår något otroligt just nu, vill bara åka och färga det på en gång!! Igår pratade vi om sommaren och jag bara längtar så himla galet. Har sjukt mycket att se fram emot detta år! 99 dagar kvar till studenten och innan det mösspåtagning och bal, sedan en sommar full med jobb och sedan om 226 dagar lyfter planet mot Thailand.iiiiih!!
 
 
 


målartjejer

Skrivet 2013-02-27 Klockan 16:06:00

Idag har UF-gänget varit här, vi var uppe i pappasverkstad och målade montern som dem hade byggt åt oss. Efter det lagade vi tacos ihop och planerade lite om mässan och produkterna. Mysigt kan man ha det även fast man gör nytta!

I måndags tränade vi tillsammans med herrarna, jag tänkte bara "herre min jisus" när jag fick reda på det. Men de tog bra hand om oss ifall man säger så och det var nog väldigt nyttigt och bra för oss eftersom deras bollar går så otroligt mycket fortfare. Igår var det en riktigt rolig täning med smålagsspel, skott och en mot en. Idag är vi lediga och imorgon är det dags för fysen igen... veckorna går allt för fort, snart är lovet slut och jag måste ännu plugga. Suck!

Pratade nyss med världens bästa Sandra som jag saknar galet, fan vad vi ska hänga på söndag!!



21 februari

Skrivet 2013-02-21 Klockan 14:15:25

Imorgon är det redan fredag? shit vad veckorna springer iväg. Vi räknade härromdagen och kom fram till att det endast är 65 skoldagar kvar till studenten, 65?!! fattar ni vad sjukt? Nästa vecka är det lov och det tackar vi gudarna för, men det lär bli en del UF arbete under lovet. Tex så är det en monter som ska målas och en presentation som ska vara helt färdig att framföras. Nu är det inte lång tid kvar till mässan, nervöst!
 
idag slutar vi skolan vid kl 10, det känns så ovärt. men man får iaf lite gjort unde dagen. Jag har pysslat med min julklapp (ja ni läste rätt) till Viktoria, hehe hon får den lite i efterskott. Sedan så har jag renskrivit några svenska frågor och nu satte jag mig vid datorn för jag ska maila några bilder. Ikväll väntas träning, styrka och kondition. Det troligaste man någonsin kan träna, wihoo! Men det måste göras, man har igen det sen i sommar.
 
 
 


RIP

Skrivet 2013-02-19 Klockan 14:39:00

Det skär i hjärtat när unga människor tvingas att lämna världen, jag skänker all min kärlek och tankar till hennes närmaste. Man påminns ständigt om att man ska vara rädd om sina nära och kära, för det kan gå väldigt snabbt.
Även fast det inte är någon man känner så berörs man väldigt djupt, de gånger jag har sett henne så tyckte jag att hon verkade som en sådan glad människa. Det är sjukt jobbigt att se ens kompisar lida och vara riktigt ledsna och man kan inte göra ett skit själv. världen är orättvis.



kärleksdagen

Skrivet 2013-02-14 Klockan 15:42:00

Har dagen till ära varit och delat ut en massa kärlek! Köpt choklad och hallon till min kära familj. Egentligen tycker jag inte det där med alla hjärtans dag är så speciellt, men varför inte uppskatta det man har? Fast personligen tycker jag att det uppskattas mer en helt vanlig vardag då man inte förväntas att göra något.

Annars har jag varit i skolan och på rådgivarmöte med UF, det känns som om vi har lite kläm på monter och sånt där nu! Börjar redan att bli nervös inför mässan, det är liksom en hel månad kvar? Men det kommer nog att lösa sig. Imorgon väntas en dag full med jobb, först UF och sedan extratimmar på Cervera. Gött med lite extra pengar, nu ska jag och pappa lyxa till våran alla hjärtansdag med lite kräm och mjölk innan träningen :)

PUSSTumblr_mi7egpydch1rbowlio1_500_large


Söndag

Skrivet 2013-02-10 Klockan 22:25:00

Har haft mig en riktigt lugn helg, välbehövligt! Nu har jag precis sett klart alla avsnitt av farmen jag missat i veckan, haha är kanske ensam med att följa det programmet? men det är ett bra tidsfördriv.

Idag tog det väldigt lång tid för mig att ta mig upp ur sängen, hade bestämt mig för en lång sovmorgon. Men det sprack snabbt då jag hade ställt min lilla skrutt bakom mammas bil så att hon inte kunde komma ut, så det var bara att pallra sig upp när hon kom in och väckte mig. Det bör nämnas att hon vägrar att köra den, så ni som inte har sett den kan förstå att det är en riktigt gammal pärla! Men som tur var kunde jag somna om.. När jag hade vaknat till liv käkade jag lite frukost och snörade sedan på mig joggingskorna. Skönt med en liten söndagstur, man får passa på när man mår bra på söndagarna!

Imorgon är bollsporten inställd vilket innebär att jag endast har en lektion. Men ska även fixa det sista på Bästa UF rapporten och beställa tyg till balklänningen så jag klagar inte på en ledig eftermiddag.
Nej, nu börjar klockan springa iväg. Som om jag inte sovit tillräckligt i helgen? nej så godnatt på er!
PUSSS
 
Något att längta till, min underbara man!!
 
 
 


lördag

Skrivet 2013-02-10 Klockan 00:22:05

ikväll umgås jag med världens bästa Viktoria. Fan vad det snackas skit på denna lilla ö, ibland vill man bara packa väskan och dra här ifrån!

Annars har denna lördag bjudit på jobb och många skratt med Annika. Skönt med en vit-helg. Imorgon ska jag bara sova läääänge och ta det lugnt!
Puss hej!


Update

Skrivet 2013-02-06 Klockan 17:23:00

Idag hade jag och Jennifer mysfrukost på hålan, det var mycket trevligt och gott. Vi var på Waynes Coffee och åt skagenbaguette. Så hann vi även med att handla lite underkläder.
 
Annars har det inte varit något speciellt idag i skolan, jag har gjort klart två arbeten och slutade relativt tidigt. Nu ska jag snart käka och sedan drar jag till Sandra. Högst upp på schemat står noppring av ögonbryn, dom ser för "taskiga" ut ;) På måndag ska jag möta upp Gun, som ska sy min balklänning. Vi ska kolla ut tyg och mönster. Nu är det snart bara 100 dagar kvar, låt tiden gå fort! Ser så mycket fram emot sommaren och hösten, heltidsjobb på Statoil under sommaren och förhoppningsvis extra på Cervera. Sedan den 12 Oktober har jag och Elin bokat en enkel biljett till Thailand, kan man annat än längta? Men först studenten!!
 
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!