blame it on me

Skrivet 2010-05-29 Klockan 15:01:51

att en person som dig kunde förändra dig så snabbt, det trodde jag aldrig. Iaf aldrig om dig.

Igår hade vi våran Dans-middag med klassen. Åkte hemifrån kl 8 på morgonen och kom hem efter halv två på natten. Upp vid halv åtta imorse igen och åka till Stånga och spela Maj pärken. Det gick helt okej, vann en match och förlorade två. Vi mötte lag ifrån alla 'serier'.



happy

Skrivet 2010-05-27 Klockan 11:36:11

Just nu sitter jag i datasalen brevid Thoralf och Jennifer.Väntar på att vi ska gå en sväng runt här i Roma för att sedan få äta lunch. Efter lunch ska jag göra färdigtmin svenska och börja skriva på min andra som egentligen ska vara inne imorgon,men jag ska fjäska lite för lennart så jag får lite längre tid ;)
JAG BLEV GODKÄND I NATIONELLA, matten alltså. Hade precis pratprovet,ficktill ochmed3 VG-poäng på det hela. Fan stolt över mig själv!

Ikväll är det match emot P18. Det är det så kallade'spöklaget' som ska spela. Alltså vilka 95-93or ihela dalhem. Vi får se hur det går.

(mellan-slaget var inte riktigt bra, ledsen för det.)


Duke of earl

Skrivet 2010-05-26 Klockan 14:32:05

onsdag idag då, det innebär att vi har operation dagsverket. Jag ska åka in till min bror och umgås med han medans mamma städar och fixar i hans lägenhet. Ska kolla ifall det går in en buss annars måste jag be mamma köra in mig :)
Nu innan har jag inte gjort så speciellt mycket, sov till halv ett. Skönt med sovmorgon! sedan har jag strukturerat upp min svenska uppsats lite medans spotify har rullat! Men nu måste jag fixa iordning mig lite så att jag kommer in till stan nu någon gång :)
PUSS
Bjussar på en riktigt snygg bild och en 50'tals hit!





tvivel

Skrivet 2010-05-24 Klockan 16:10:58

nej, nu allt tråkigt och dåligt.
Har försökt att fixa till min so lite men jag har riktig idé torka så nu har jag skitit i det. Idag händer det väl inte annars ett skit, vi har match ikväll. men jag ska inte spela, funderar på att kanske åka iväg och kolla? Det ska jag göra ifall Ella har lust att följa mig.
Den här veckan kommer att bli en riktigt jävla tråkig vecka, men jag får väl skylla mig själv? Vi är iaf 'lediga' på onsdag. Eller har operation dagsverket, wiiiiho!

Nu är det inte långt kvar till SOMMARLOVET, att tänka på det ger mig lite smått panik. Men ändå får jag en sån jävla lycko känsla så att jag har lust att springa ett varv runt jorden!! :D
 
Aj, jag vet i fan vad jag sitter och dillar om. så jag säger hejdå!


Vi år så bedårande snygga, eller?



man in the moon

Skrivet 2010-05-21 Klockan 16:04:39

DET ÄR FETT MED HÄRLIGT VÄDER!
kvällen ska tillbringas med några vänner ute i Åminne, vi ska vara i Jennifers stuga och grilla. Det kommer nog bli riktigt mysigt! :) Kjell och jennifer hämtar mig snart, vi ska till affären och handla kött och godis till kvällen. Men kom just på att jag måste duscha, plocka upp på mitt rum och packa kläder och lakan. så det fick bli ett litet snabbt inlägg. Ha en trevlig fredag kväll!
Puss



godnatt

Skrivet 2010-05-20 Klockan 20:48:49

Ligger typ deckad i sängen efter dagens tre tränings pass. Blandat med lite trevliga stadspromenader och glass på hamnen i stekande solsken. Riktigt härlig dag med andra ord!



holding out for a hero

Skrivet 2010-05-18 Klockan 20:57:41

idag var sken solen riktigt starkt här över ön. Vi pallade med tre lektioner och lunchen sedan tog jag, jennifer, tisen och viktor min filt och la oss ute och solade ända till halv tre. Riktigt skööönt!
Efter skolan åkte jag in till stan med sällskap av jennifer, köpte två klänningar. En till balen och en annan söt sommarklänning som jag kanske ska ha på skolavslutningen. Sedan kollade vi lite på skor, hur fan ska jag palla gå i ett par sånna en hel kväll? önska mig lycka till.
Sedan hämtade Camilla mig och vi åkte till träningen, det gick inte sådär super bra. men det var skönt att träna iaf!
Nu väntar duschen.




full fart!

Skrivet 2010-05-17 Klockan 13:17:18

vaknade runt halv tio i morse, såg att solen sken som fan. Packade upp min väska och gick ut för att ligga och sola. Jag låg i ungefär en timme och en kvart. sedan slog det mig att jag var tvungen att duscha, plocka upp på mitt rum och fixa innan jag skulle till tandis och sedan vidare in till stan. Så nu har jag precis duschat och ätit, ska börja plocka i ordning och sedan bär det av till tandläkaren!

PUSS


- Jennifer när vi var i tyresö i sommras.



..

Skrivet 2010-05-16 Klockan 20:16:15

Tänk var bra det var när man var liten, man brydde sig inte om vad man hade för kläder utan tog det mamma eller pappa hade lagt fram. Man kunde umgås med killar hur mycket som helst, till och med vara naken med dom utan att folk trodde att man var kär eller 'höll på'. Man älskade att gå till skolan inte bara för att umgås med sina kompisar. Det man gjorde på helgerna var att kolla på barn program och äta ytterst lite godis. Det värsta som kunde hända en var att ens föräldrar blev sura på en och man hade så lätt att ta kontakt med människor och man blev kompisar på bara en kortstund. Man dömde inte människor efter deras utseende, hur du än ser ut får du lov att vara med.
Varför längtade man ifrån det där?



give me a chance

Skrivet 2010-05-16 Klockan 17:41:50

lägret i helgen har väl varit bra, men har väl inte mått sådär super ifall man säger så. Farfar fick hämta mig vid typ ett på natten mellan lördag och söndag. Ungarna körde typ slut på en så trött var man ju rejält iaf. Men man överlever. Imorgon är vi lediga, riktigt skönt! ska nog dra en vända in till stan och så ska jag även till tandläkaren. Annars har jag nog inte så mycket för mig, nu funderar jag på att gå till affären för att köpa chips riktigt sugen. Det hade inte suttit fel med en sallad ifrån sallads baren på maxi och sedan chippa och dippa! mmmmmums.


Jag saknar verkligen mitt ljusa hår, fan vad jag ska färga det nu!



om och om igen

Skrivet 2010-05-13 Klockan 13:22:56

idag mår man ju sådär riktigt jävla bra! blev väckt vid typ 10 av att elin ringde mig och sa att jag var tvungen att åka med henne till roma för att hjälpa farmor och farfar flytta det sista. Det var tungt att gå upp men det fixade sig. Nu sitter jag här vid datan, pinade nyss i mig lite mat och nu tänkte jag kolla lite på tusenbröder, fick för mig att det var ganska bra? men det återstår att se.

Jag ska vila fram till träningen nu så att jag orkar, sen så måste jag packa till helgen oxåååå. JOBBIGT!


Riktigt gammal bild.



i still remember

Skrivet 2010-05-11 Klockan 14:55:31

ÄNTLIGEN kommer solen tillbaka. Riktigt härligt! och för den delen har jag faktiskt vart riktigt duktig idag i skolan, gjorde jätte mycket på min svenska. Gick hem redan vid två och nu sitter jag och skriver på min bild uppgift. Kändes lite mer värt att åka hem och skriva klart än bara sitta i skolan och häcka på elevensval som vi ändå aldrig gör något på. Jag ska ta tag i min so nu någon dag och skriva färdigt den, vill inte ens tänka på hur sen den är...

I helgen ska jag iaf vara ledare för pärk-lägret i östergarn. kommer ihåg när man var liten och sprang där själv, typ fick sina favorit ledare och lät dom inte få en lugn stund, vi får se hur det här går. Har lite smått panik för har inte tränat ett dugg och kommer inte riktigt ihåg reglerna. Men det kommer nog tillbaka när man väl är där.
Men nu ska jag vara duktig igen och plugga! PUSS :)


F U C K



tuffa tider

Skrivet 2010-05-10 Klockan 22:49:28

Jag tänkte skriva ett inlägg nu innan jag ska sussa, som omväxling.

Helgen var riktigt lugn för min del, endast träffa folk och ligga framför teven. Men sånt är också trevligt må jag säga. Tiden spenderades mest med viktoria, och så camilla då. SOM ÄVEN FYLLER ÅR IDAG, VAFAN! GRATTIS TILL HENNE. Sen i söndags firade vi pappi, hela 50 år! det är helt sjukt när man tänker efter. Fick en jätte fin och god middag i valleviken. och vi ska inte ens tala om vad det kostade, men någon gång ska man ju unna sig. Kollade på massa gamla bilder på pappa, från den tiden han var vältränad och ung. hehe, vilken pudding. Dock inga kort man kan lägga ut här serru, gamla och gråååå.

Idag var det ängla-kväll. Mys-pys! Vi spelade lite vollyboll och basket, bakade pizza och åt efterrätt. Sedan drog jag på fptbollsmatch som gick käpprätt åt helvete, 3-2 till dom.

Dags att dra täcket över huvudet och önska att man vaknar upp som typ 3 åring igen och glömma alla problem. GODNATT!



hmm

Skrivet 2010-05-08 Klockan 13:59:59

fy fan, kan man säga något annat? allting går helt åt helvete.





all i ever know

Skrivet 2010-05-04 Klockan 14:39:56

hej dålig uppdatering!
Jag sitter just nu i skolans datasal och ska alldeles snart åka hem. väntar på Geena som ska sy klart sin balklänning. Ikväll ska vi spela match med distriktslaget, 94 emot 95. Hoppas att det går bra!

Idag var det väldigt dålig stämmning på vårat gympapass, det var typ rena rama dramat. Men sådant man får ta väääl.. Nej, men restan av dagen har jag, Jennifer, Carro och Tisen fan jobbat bra alltså! vi blev färdiga med hela fysiken!! GREAT! nej, men fan jag orkar inte med det här. Får väl se när jag dyker upp igen.

HA EN TREVLIG DAG!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!