längtan

Skrivet 2012-03-21 Klockan 12:46:12

sitter nu och har turism. jag har så otroligt mycket att längta till, påsklovet i turkiet, endre matchen på fredag och ullaredsresan i maj.

Vi ska ha en klack på endrematchen, ska hem till mien innan och krigsmåla oss. plus att jag ska klämma mig i jennifers tröja! så otroligt jävla taggad!! KÖÖÖÖR BARA KÖÖÖR!!!
Igår bokade lukas en resa till oss på påsklovet, vi ska spendera hela veckan i Alanya (stavning?) ska bli så himla skönt. har ju inte vart i något varmt land innan. längtar så!
Sedan ska jag åka till ullared för första gången och handla i maj.

iiiiiiih, jag har så mycket att se fram emot.

men nu ska jag jobba lite i skolan, kan vara bra. PUSSSS


13 mars

Skrivet 2012-03-13 Klockan 13:54:18

heeej!
sitter och väntar på att matten ska börja. Behöver så jävla mycket hjälp och fattar noll. på torsdag är det prov och jag kommer dö. Jag längtar tills matten är slut så jag kan äta baguette med massa goda grönsaker och pålägg på innan träningen. mums.

igår kollade jag och lukas på resor. det fanns två fett nice och billiga och jag vill åka nuuuuuuuuuu. imorgon är det UFmässa och efter det ska vi käka glass med klassen. jag gillar min klass, dom är underbara.

ÄLSKAR ATT VÅREN ÄR HÄR TYP NU. på tisdag blir det kanske roadtrip med picknick och grillning. leeeedigt! 



:)

Skrivet 2012-03-09 Klockan 10:10:10

jag har fått skäll av jennifer, måste börja blogga igen.

igår gick vi på stan, jag fick med mig en dounut (stavning?), ett linne och ett par solbrillor. Det var helt klart sommartema. Sedan körde jag jennifer hem och vi blev sugna att åka på roadtrip. det ska ske så snart som hennes säsong är över med trevligt sällskap.

ikväll ska jag se på bio och äta räkor med lukas. mys. sedan ska jag med båten på lördagmorgon för att spendera helgen i stockholm. Det blir Melodifestivalen, lite shopping och träffa mormor och annica. 

nu måste jag göra tråkiga loggor om mig själv. BYEBYE 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!