barndomsdrömmar

Skrivet 2013-10-30 Klockan 09:18:04

Tillbaka i kuta igen efter en tvådagars utflykt med världens bästa taxichaufför. Han har visat oss så mycket som man annars skulle ha missat. På vägen hem ifrån lovina badade vi i en vulkankälla och såg på ett vattenfall. Det tog oss sex timmar att komma "hem" så vi var lite möta igår kväll ifall man säger så. Men jag, Elin och Viktoria masade oss iväg till den stora affären för att köpa lite lättare luncher att ha på hotellrummet. (Annars blir det lätt skräp, eller inget alls.)

Vi har nu tre eller fyra aktiviteter som vi verkligen vill göra kvar. Surfa, gå på vattenlandet, safarit och vulkanvandringen. Det ska vi nu kolla upp och planera in :)
Att simma med delfiner var underbart, det var en barndomsdröm som gick i uppfyllelse och alla andra som oxå drömt om det, det är precis lika underbartsom det ser ut :) vi fick mata, klappa, åka, hälsa och pussas med dem :) ett minne för livet helt enkelt.

Idag har hela förmiddagen spenderats på stranden och en grabb har lovat oss att lära oss surfa nästa vecka :)) nu har vi flytt solen och jag ska börja läsa andra delen av femtio nyanser, lite snusk såhär på resan :)

Glömde att berätta att en kille kom fram och trollade för mig på krogen, han var sjukt grym!! I övrigt försöker vi hitta killar till Viktoria och Alice, men de flesta man möter är australienare, det bästa hade vart svenskar ifall de skulle börja gilla varandra, hehe :)

Hoppas att ni har det gott hemma i höstrusket, måste faktiskt erkänna att saknar hösten lite. Men vem har någonsin tackat nej till sommar och semester?
Puss puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!