bali, kuta

Skrivet 2013-10-28 Klockan 10:22:54

Hej och hallå!
Vi har nu varit på Bali i 5 dagar, och det äger! Sjukt varmt, stora vågor och Nice stränder :) åk hit ifall ni får chansen. Vi ska testa på att surfa någon dag, ser fram emot det :)

Vi har hunnit vart ute två gånger och första kvällen bjöds det på skumparty, inte precis som att gå ut hemma ;) dock blev mina skor stulna och jag fick gå hem i en herr och en dam flippflopp.. men vad gör det om 100 år? Andra kvällen blev Viktoria uppraggad av en lesbisk tjej, sjukt roligt!!

Vi har nu hittat ett fint hotell som vi gillar. Bor i familjesviten allihopa :) lite annat än vart vi spenderade första natten, sjukt ofräscht.

Idag är vi på Lovina, vilket innebär att vi åkt över hela ön. Ifrån söder till norr. Påvägen har vi stannat vid en kaffeodling och druckit världens dyraste kaffe, sett en stor sjö, matat och blivit anfallen av apor och vart på två mini djurparker med bland annat fladdermöss och kängrur. Mycket givande dag.
Nu sitter vi på hotellet och här precis sett en delfin show, det är därför vi är här.. för att simma med delfinerna :) vi bor i president sviten så resten av resan lever vi på nudlar hehe :)

Vi ska sedan åka tillbaka till kuta igen och gå på vattenpark och safari. Sedan vill jag vandra i vulkaner med tips ifrån Johanna.
Nu har ni iaf en liten snabb update ifrån mobilen, kan tyvärr inte lägga upp några bilder men det kommer med tiden :)

Puss love, saknar er där hemma!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!