waterbom

Skrivet 2013-11-07 Klockan 11:00:57

nu har vi gått in på sista veckan på Bali. det kommer nog vara med både sorg och glädje vi lämnar detta ställe. med glädje för att nya äventyr väntar i thailand på oss och med sorg för att denna ö har fastnat i våra hjärtan. hotellet vi bör på och dess personal vill jag bara plocka med mig hem, speciellt städaren. han kan väl inte ha så mycket i timlön?? ;)

igår var vi iaf på waterbom och det var så sjukt roligt!! vi åkte alla vattenbanor och hade sådant adrenalin hela dagen. den roligaste hette boomerang och det är den ni sett bild ifrån på facebook :) man åkte först i en tunnel, sedan ner för ett stup och upp på en ramp. full med fått och fläkt :) den läskigaste var iaf den man klev in i en box, sedan låste det till och började räkna ner ifrån tre, på tre försvann botten i boxen och man slängdes iväg i världens fart!! fick tvinga Elin att åka denna då hon först inte vågade :) men man måste åka allt annars ångrar man sig efter. vi testade även frozen yoghurt som alla äter nu för tiden, det var helt ok enligt min mening. riktig mjukglass så mycket godare ;) denna dag var iaf sjukt lyckad och en rastlös Linnea fick leka av sig!

idag har vi hängt vid poolen och stranden, postat vykort till alla som inte är så duktiga på internet och bokat surflektion. så imorgon klockan 9 är det dags att testa talangerna :)) hoppas att det är roligt så att man kan hyra bräda flera dagar, men först får vi se ifall vi kommer upp.

en ny klänning är inhandlad och så skulle jag behöva se på en ny bikini, den andra blev nämligen lite skadad under dagen på waterbom. men klarar mig till Thailand :)

förresten, kommer ni ihåg godiset campino? det finns ju inte längre i Sverige men här hittade vi det. dock med ett annat namn, men vad gör det när smaken är den samma?

nu ska vi snart ut och käka, hoppas att ni får en bra dag :)
pussar och kramar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!