hej då Bali!

Skrivet 2013-11-12 Klockan 08:29:21

Imorse skickade vi iväg Viktoria och Alice emot Thailand. vi själva upplever våran sista dag på Bali idag :) ser fram emot att landa i Thailand, speciellt eftersom Rasmus kommer vara där väntande :))

vi har varit nere på stranden under förmiddagen. det var som vanligt pratglada balianer och turister som ville fota sig med oss. ska bli skönt att slippa detta när vi åker här ifrån. alla är så på här! efter gick vi upp och käkade upp den sista maten på rummet, nu är vi vid poolen. man får vila den sista dagen då det tar på kroppen att resa :)
ikväll blir det nog att gå ner till stranden för att se solnedgången, käka mat och sedan duscha och packa det sista. klockan ringer vid halv nio imorgon och vi har tänkt lämna hotellet vid tio-tiden :)

tiden här på Bali har varit underbar, vi har lärt oss att surfa, titta på vilda djur, matat apor, simmat med delfiner, besökt en helig källa och ett vattenfall, testat på utelivet med skumparty och snodda skor. ja, kan räkna upp en hel del minnesvärda saker :) men det ska nu bli skönt att röra sig vidare. mot stilla vatten framförallt, man gillar vågorna när det var surfingdags men hatar dem när man vill bada :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!